Ηλεκτροδότηση χώρων εκδηλώσεων συλλόγων

oapnΈπειτα από ενημέρωση που είχαμε από το τμήμα Η/Μ & Ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, με οδηγία του ΔΕΔΔΗΕ, δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα Ηλεκτροδότησης Περιορισμένης Διάρκειας για πραγματοποίηση εκδηλώσεων φανών ή πολιτιστικών συλλόγων.

Στο εξής πρέπει να ακολουθείται η πάγια διαδικασία που ισχύει για την ηλεκτροδότηση εγκαταστάσεων πάρκων ή πλατειών με την προσθήκη Πίλλαρ, χελώνας, μετρητή και στεγανού ηλεκτρικού πίνακα.

Για το λόγο αυτό πρέπει άμεσα να επιλέξετε το χώρο που θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις σας και να μας τον γνωστοποιήσετε προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες με ΔΕΔΔΗΕ, Πολεοδομία, Λογιστήριο καθώς και να εγκριθεί το οικονομικό κόστος. Η γνωστοποίηση πρέπει να γίνει γραπτά το αργότερο έως την 21η Σεπτεμβρίου 2015 στον ΟΑΠΝ (Π.Μελά & Αυλιώτη Γωνία) είτε α) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. β) στο fax 2461029163.

Επισημαίνουμε πως στο μέλλον δεν θα είναι δυνατή η ηλεκτροδότηση εκδηλώσεων σε χώρους άλλους πέρα από αυτούς, στους οποίους θα δημιουργηθούν οι παραπάνω υποδομές.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΝΗ ΦΤΑΚΑ - ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ