Ποδοσφαιρική Περίοδος 2009-2010

Επιτυχημένη η παρουσία του Αίαντα Μικροβάλτου

.

aias_idr_b

Απόλυτα επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συνολικά η πορεία του Αίαντα Μικροβάλτου στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης (Γ' Κατηγορία, 1ος Όμιλος) το 2009-2010.

Από τους βασικούς στόχους της επανίδρυσης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μικροβάλτου, ήταν η δημιουργική απασχόληση των νέων του χωριού, η σύσφιξη των σχέσεων τους και η παρουσία τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι του χωριού. Και βεβαίως πέτυχαν με το παραπάνω. Και μόνο γι’ αυτά θα πρέπει να επαινεθεί η πρωτοβουλία των ανθρώπων (Ι. Χαρισόπουλος κ.α.), που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, το επιχείρησαν και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Αγωνιστικά η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου είχε μια πολύ καλή παρουσία, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τοπικό πρωτάθλημα και τελικά τερμάτισε στην 4η θέση με 26 βαθμούς. Εάν είχε τεθεί ο στόχος της ανόδου από την αρχή και δεν χανόταν βαθμοί σε -θεωρητικά- εύκολα παιχνίδια, τότε θα μπορούσε ανεβεί άνετα στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας με εννέα (9) γκολ ο καθένας αναδείχτηκαν ο Τζουκόπουλος Αποστόλης και Τζουκόπουλος Αλέκος. Βέβαια η απόδοση, η προσπάθεια και το ήθος όλων των παιδιών, κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να κάνουμε στον μοναδικό "ξένο" -μη Μικροβαλτινό- που αγωνίστηκε στην ομάδα, τον Κώστα Θεοδουλίδη, που ήταν υπόδειγμα αγωνιστικής συνέπειας, ήθους και σεμνότητας. Το κοουτσάρισμα της ομάδας έκανε ο Τάκης Α. Σταθόπουλος, που βοήθησε ώστε η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Τελειώνοντας θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στους φιλάθλους της ομάδας που τη στήριξαν σε όλους τους αγώνες.

Συνολικά στο πρωτάθλημα περιόδου 2009-2010 αγωνίστηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αλεξόπουλος Ε. Αντώνης, Τζιούτζιος Στ. Γιώργος, Τζουκόπουλος Π. Αχιλλέας, Χαρισόπουλος Ε. Γιάννης, Μανάδης Γιάννης, Παλιανόπουλος Νίκος, Καβουρίδης Κ. Νίκος, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας, Χαρισόπουλος Χ. Φίλιππας, Τζουκόπουλος Κ. Γιάννης, Γιαννόπουλος  Κ. Αντώνης, Τζουκόπουλος Αλέκος, Αλεξόπουλος Α. Αχιλλέας, Θεοδουλίδης Κώστας, Τζουκόπουλος Κ. Αποστόλης, Παπαδημητρίου Δ. Γιώργος, Κωτούλας Χ. Σωτήρης, Γουλιός Γιώργος, Χαρισόπουλος Αποστόλης, Καβουρίδης Κ. Αχιλλέας, Παλιανόπουλος Κ. Σάκης, Χαρισόπουλος Ι. Σωκράτης και Καβουρίδης Κ. Γιώργος.

Ο πίνακας κατάταξης των ομάδων στον 10 Όμιλο της Γ' Κατηγορίας, έχει ως παρακάτω:

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 16 ΑΓΩΝΕΣ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΤΕΡΜΑΤΑ

1

Κλείτος

40

43-15

2

Μεσιανή

36

56-26

3

Ελπίδες Υψηλάντη

27

28-22

4

Αίας Μικροβάλτου

26

39-24

5

Ακαδημία Ποδ. Βοΐου

22

30-44

6

Νίκη Κοζάνης

20

24-27

7

Ανθότοπος

18

25-42

8

Πετρανά

8

15-32

9

Ολυμπιακός Κοζάνης

3

18-46

 


Γ' Κατηγορία/1ος Όμιλος/18η -τελευταία- Αγωνιστική
Κυριακή 9 Μαΐου 2010
.
Σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι

προηγηθήκαμε στο ημίχρονο με 1-2, αλλα τελικά

ΔΟΞΑ ΜΕΣΙΑΝΗΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 4-2

.

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Αίαντα, παρότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-2 και τελικά ηττήθηκε από την ομάδα της Μεσιανής με σκορ 4-2, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι, αφού η ομάδα του Μικροβάλτου είχε εδραιωθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και η ομάδα της Μεσιανής στη δεύτερη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αίαντας είχε καλή απόδοση και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες (15', 20', 25'), αλλά δέχτηκε πρώτη γκολ στο 30' με απευθείας χτύπημα φάουλ. Προς το τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει δυο γκολ και να προηγηθεί με 1-2. Στο 44' με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γιάννης Μανάδης, ο Φίλιππας Χαρισόπουλος έγραψε το 1-1 και στο τελευταίο λεπτό (45') από μπαλιά του Αποστόλη Θεοχάρη ο Γιάννης Μανάδης σημείωσε το 1-2, μετά το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αίαντα δεν είχε την ανάλογη απόδοση με συνέπεια να δεχτεί την ισοφάριση στο 65' και στο τελευταίο δεκάλεπτο (80'-86') αλλά δυο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.
Καλή η διαιτησία των Κουντουράκη-Χαϊτίδη-Σουλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΕΣΙΑΝΗ
Δουβαρτζίδης Χ., Τέλλιος Γ., Λαζάρου Α., Χηνιτίδης Ι., Φαρμάκης Π., Κουλουγουσίδης Ι., Παπαδόπουλος Μ., Κουλουγουσίδης Δ., Παναγιωτίδης Α., Ζορμπάς Λ., Φούντογλου Γ. (45' Κυπηρτίδης Α.).
ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ
Αλεξόπουλος Αντώνης, Καβουρίδης Νίκος (45' Καβουρίδης Γιώργος), Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Αχιλλέας (65' Χαρισόπουλος Σωκράτης), Γουλιός Γιώργος, Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Αποστόλης, Κωτούλας Σωτήρης, Μανάδης Γιάννης, Γιαννόπουλος Αντώνης.

 

τα γκολ του Αίαντα και δυο καλές ευκαιρίες

Περιγραφή αγώνα: Αντώνης Κ. Γιαννόπουλος

Κάμερα: Γιώργος Παπαδημητρίου

.

Γ΄Κατηγορία/1ος Όμιλος/17η προτελευταία Αγωνιστική

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0 (άνευ αγώνα)

Λόγω αποχώρησης του Ολυμπιακού Κοζάνης από το πρωτάθλημα

Γ' Κατηγορία/1ος Όμιλος/16η Αγωνιστική

Κυριακή 25 Απριλίου 2010/Γήπεδο ΕΠΣ Κοζάνης

.

Διαιτητικά λάθη διαμόρφωσαν το τελικό σκορ...!!!

ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 2-2

aias_25.4.10_1.

Γιατί το ακυρώσατε κ. διαιτητά ;;;
.

Για αλλοίωση αποτελέσματος μιλούν οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι του Αίαντα Μικροβάλτου που βρέθηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης το βράδυ της Κυριακής. Κι αυτό γιατί ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ της ομάδας τους και μέτρησε γκολ της Νίκης που προήλθε μετά από ανάποδη πασιφανή υπόδειξη πλαγίου άουτ και ενώ οι…μισοί παίκτες του Μικροβάλτου διαμαρτύρονταν στο διαιτητή!

Οι αποφάσεις αυτές εκτράχυναν το παιχνίδι, μετέφεραν τη νευρικότητα στις κερκίδες αλλά παρόλα αυτά δεν έλειψαν οι καλές φάσεις και τα γκολ.

aias_25.4.10_2aias_25.4.10_3aias_25.4.10_4aias_25.4.10_5

aias_25.4.10_6aias_25.4.10_7aias_25.4.10_8aias_25.4.10_9

Οι ομάδες ξεκίνησαν επιφυλακτικά τον αγώνα που μέχρι το 29' κυλούσε ήρεμα και χωρίς οι δυο ομάδες να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση. Στο σημείο αυτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν 1-0, μετά από την λανθασμένη υπόδειξη του πλαγίου άουτ που περιγράψαμε παραπάνω, εκμεταλλευόμενοι ότι οι αμυντικοί παίκτες διαμαρτύρονταν στο διαιτητή.

Άμεση ήταν η απάντηση του Αίαντα που με τον κορυφαίο παίκτη του Αποστόλη Τζουκόπουλο που έκανε άνω-κάτω την άμυνα σε όλο τον αγώνα, ισοφάρισε σε 1-1 στο 31'. Στο σημείο αυτό ο Φίλιππας Χαρισόπουλος με εξαιρετική προσπάθεια ξεπέρασε τρεις αντιπάλους, πάσαρε τη μπάλα στου επιθετικούς που συνδυάστηκαν άψογα –"χάθηκε" η μπάλα που λένε-, για να καταλήξει στο σκόρερ που με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Ένα πανέμορφο γκολ από πλευράς δημιουργίας που σπάνια βλέπει κανείς σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Μετά από δυο λεπτά έγινε η πλέον καθοριστική φάση του αγώνα. Το γκολ του Αίαντα που δεν μέτρησε. Στο σημείο αυτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ από το Φίλιππα Χαρισόπουλο, ο Γιάννης Χαρισόπουλος με υπέροχο άλμα και καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο εσωτερικό της οριζόντιας δοκού και στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας. Το πεντακάθαρο γκολ –αδιάψευστος μάρτυρας το video του αγώνα- ακυρώθηκε από το διαιτητή σαν επιθετικό φάουλ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Αίαντα να ελέγχει τον αγώνα, αλλά στο 53' να δέχεται το δεύτερο γκολ (2-1) από ανύπαρκτη φάση και μετά από λάθη αμυντικών της. Και πάλι όμως αντέδρασε σωστά και ισοφάρισε σε 2-2 στο 58' με σκόρερ και πάλι τον Αποστόλη Τζουκόπουλο. Στο σημείο αυτό ξανά από συνδυασμένη επιθετική προσπάθεια βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα ο οποίος απέκρουσε το πρώτο σουτ αλλά όχι και την κεφαλιά που ακολούθησε από το "ριμπάουντ".
Στο υπόλοιπο του αγώνα η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν ανώτερη, πίεσε τον αντίπαλο αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ. Χαρακτηριστικές είναι οι φάσεις του 75', όταν ο τερματοφύλακας απέκρουσε την τελευταία στιγμή με υπερένταση ψηλοκρεμαστό σουτ του Αποστόλη Τζουκόπουλου που είχε πάρει περίεργη τροχιά προς τα δίχτυα, του 85' όταν κοντινή καρφωτή κεφαλιά πέρασε μόλις άουτ και του 89' όταν ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.
Η ομάδα της Νίκης Κοζάνης -για την ιστορία απαρτίζεται από παίκτες της Καρυδίτσας- έδειξε ότι διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο, έπαιξε με πάθος –υπέρμετρο για τη σημασία του αγώνα- αλλά από αυτή την ποιοτική ομάδα του Μικροβάλτου και με βάση τις καθοριστικές αποφάσεις του διαιτητή, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν δικαιούνταν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.
Για το διαιτητικό τρίο των Φωτιά-Διαμαντή-Αραβοπούλου που…πυροδότησε το παιχνίδι, τα είπαμε παραπάνω.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Καραθανάσης Θωμάς, Χασιώτης Χρήστος, Τσιφτσής Κ. Ευάγγελος (46’ Ραφαηλίδης Φώτης), Παπανικολάου Θανάσης, Τζήκας Γιώργος, Τσιφτσής Γιάννης, Τσιφτσής Βασίλης, Βακουφτσής Κώστας (70' Κοντογιαννόπουλος Αντώνης), Πασιάκος Χρήστος, Τσιφτσής Παναγιώτης ( 62' Τσιφτσής Ι. Ευάγγελος).
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνης, Καβουρίδης Νίκος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Αχιλλέας, Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας Μανάδης Γιάννης, Τζουκόπουλος Αποστόλης, Τζουκόπουλος Αλέκος (67' Γιαννόπουλος Αντώνης), Κωτούλας Σωτήρης (46' Αλεξόπουλος Αχιλλέας),

Κόουτς: Τάκης Σταθόπουλος

 ΥΓ Και ένα...λογοπαίγνιο

ΠΥΡ (ο διαιτητής Φωτιάς), ΓΥΝΗ (η επόπτρια Αραβοπούλου) ΚΑΙ (τα έκαναν) ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

Τα VIDEO του αγώνα

VIDEO αγώνα: Γιώργος Παπαδημητρίου

Δείτε τη βαθμολογία του Ομίλου μετά και τη 17η -προτελευταία- Αγωνιστική...Παρακάτω

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

14.4.2010.... Τρανόβαλτο-Μικρόκαστρο 2-0
24.4.2010.... Μακεδονικός Κοζάνης-Τρανόβαλτο 3-3
2.5.2010 Τρανόβαλτο-Ακρίτες Κοζάνης 1-0
5.5.2010 ΑΕ Ελίμειας-Τρανόβαλτο 1-1

9.2.2010 Τρανόβαλτο-ΑΕ Περδίκα 2-2

18.4.2010.... Ελάτη-Αυλές 0-0
25.4.2010.... Άργιλος-Ελάτη 1-3
2.5.2010 Ελάτη-Μεταξάς 3-0

Γ' Κατηγορία/1ος Όμιλος/15η Αγωνιστική

Κυριακή 18 Απριλίου 2010/Γήπεδο Τρανοβάλτου

Εύκολη και ευρεία νίκη..

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ 5-1

.

aias_18.4.10_1

Καλό ποδόσφαιρο που συνοδεύτηκε από ευρεία νίκη με σκορ 5-1 επί του Ανθότοπου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Αίαντα Μικροβάλτου που βρέθηκαν στο γήπεδο Τρανοβάλτου. Το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού ήταν ένας διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα του Ανθότοπου δεν πρόβαλλε καμιά αντίσταση.  Τα πέντε τέρματα, ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι, αντικατοπτρίζουν την πολύ καλή απόδοσή των νικητών.

aias_18.4.10_2aias_18.4.10_3aias_18.4.10_4aias_18.4.10_4a

aias_18.4.10_5aias_18.4.10_6aias_18.4.10_7aias_18.4.10_8

aias_18.4.10_9aias_18.4.10_10aias_18.4.10_11aias_18.4.10_15

Από την αρχή του αγώνα οι χαμένες ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη -χαρακτηριστικές στο 10', 12' και 15'-, με αποκορύφωμα το πέναλτι που χάθηκε στο 22' από τον Αποστόλη Θεοχάρη και είχε σημειωθεί σε ανατροπή του Αποστόλη Τζουκόπουλου.

Ευτύχησε όμως να σκοράρει δύο φορές με τον ίδιο παίκτη στο τελευταίο τρίλεπτο του ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα:

43' 1-0 Η μπάλα μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Φίλιππα Χαρισόπουλου και προσποίηση του Αποστόλη Τζουκόπουλου, έφτασε στον αμαρκάριστο Αλέκο Τζουκόπουλο που από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα.

45' 2-0 Ο Γιάννης Μανάδης από δεξιά κέρδισε τη μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και σέντραρε στην περιοχή. Εκεί ο Αποστόλης Τζουκόπουλος πάσαρε στον Αποστόλη Θεοχάρη που ελίχτηκε θαυμάσια μέσα στην περιοχή, πέρασε δυο αντιπάλους και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αλέκο Τζουκόπουλο που από κοντά την προώθησε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του όπως και τα προσωπικά του.

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για τον Αίαντα Μικροβάλτου που γρήγορα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 56'. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Θεοχάρη από θέση κοντά στο κόρνερ, ο Αλέκος Τζουκόπουλος με προσποίηση άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, η οποία έφτασε στον Αποστόλη Τζουκόπουλο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Το επόμενο διάστημα και για διάστημα 20-25 λεπτών οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν την προσπάθειά τους, με συνέπεια η ομάδα του Ανθότοπου να κάνει κάπως αισθητή την παρουσία της στο γήπεδο και να μειώνει το σκορ σε 3-1 στο 67'.

Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και κατάφεραν να κλείσουν το ματς με το εντυπωσιακό 5-1. Σκόρερ των δυο τελευταίων τερμάτων ήταν ο Αντώνης Γιαννόπουλος που είχε μπει σαν αλλαγή στο 70' και κόντεψε να κάνει χατ τρικ αν το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε, δεν τράνταζε το οριζόντιο δοκάρι στο 90'.

81' 4-1 Ίσως το καλύτερο γκολ της συνάντησης, από τον Αντώνη Γιαννόπουλο που ξεχύθηκε προς την αντίπαλη περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και την έστειλε στα δίχτυα.

85' 5-1 Μετά από μακρινή μπαλιά του Αποστόλη Θεοχάρη, ο Αντώνης Γιαννόπουλος πρόλαβε αμυντικό παίκτη και τερματοφύλακα και πλάσαρε από κοντά για να ολοκληρώσει το θρίαμβο, που θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις αν στο 90' -όπως προαναφέραμε- η μπάλα δεν προσέκρουε στο δοκάρι.

Πολύ καλή η διαιτησία από τους Καραπουρναλίδη-Μαλιούρα-Τζιαμπάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνης, Καβουρίδης Νίκος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Αχιλλέας, Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας (55' Αλεξόπουλος Αχιλλέας), Μανάδης Γιάννης, Τζουκόπουλος Γιάννης, Τζουκόπουλος Αποστόλης (70' Γιαννόπουλος Αντώνης), Τζουκόπουλος Αλέκος.

ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ

Σαρασίδης Χρήστος, Πιλικίδης Φώτης, Λαζαρίδης Χαράλαμπος, Κουρκούτας Νίκος, Μαρασλίδης Νίκος (64' Παυλίδης Νίκος), Πιλικίδης Κώστας, Λαζαρίδης Αντώνης (46' Γοτουχίδης Ηλίας), Σαλακίδης Απόστολος, Γρίβας Μιχάλης, Ζηλνιτίδης Δημήτρης, Δημόπουλος Σωτήρης (46' Τρικιλίδης Φίλιππος).

.

Τα VIDEO του αγώνα (7)

VIDEO Γιώργος Παπαδημητρίου


Γ' Κατηγορία/1ος Όμιλος/14η Αγωνιστική

Σάββατο 10 Απριλίου/Γήπεδο Ποντοκώμης

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη, αλλά…

ΕΛΠΙΔΕΣ Δ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 1-0
.
aias_10.4.10_1

 

Χωρίς αμφιβολία, με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Αίαντα, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, δικαιούνταν κάτι περισσότερο. Σ’ αυτό το διάστημα είχε την καθολική υπεροχή, έχασε μεγάλες ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 75', αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και οι ομάδες ήταν ισοδύναμες. Η ομάδα του Μαυροδενδρίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28' μετά από καλή συνολική προσπάθεια των παικτών της και πλασαριστό σουτ μέσα από την περιοχή και έχασε μια ακόμη ευκαιρία στην εκπνοή του ημιχρόνου. Σ’ αυτό το διάστημα η ομάδα του Μικροβάλτου, παρότι φαινόταν να έχει μια σχετική υπεροπλία στο κέντρο, ελάχιστες φορές έγινε απειλητική για την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, πίεσε την αντίπαλο ομάδα, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε. Αντίθετα οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και -με την ανοχή του διαιτητή- "ροκάνιζαν" το χρόνο με αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Και βέβαια στάθηκαν τυχεροί στο 75', όταν μετά από άσχημη έξοδο και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα τους, ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος που έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε στο κενό τέρμα αλλά αυτή χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού, επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο αλλά το τελικό ισχυρό σουτ κατέληξε άουτ.

Παρά την ήττα η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από την εμφάνιση, αν αναλογιστεί κανείς και τις απουσίες αρκετών βασικών παικτών από την ενδεκάδα.

aias_10.4.10_2aias_10.4.10_3aias_10.4.10_4aias_10.4.10_5

aias_10.4.10_6aias_10.4.10_7aias_10.4.10_8aias_10.4.10_9

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΠΙΔΕΣ Δ.ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Καλαντζίδης Θεόφιλος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Τσακιατζίδης Σωκράτης, Αθανασιάδης Σωκράτης, Σπανίδης Θεμιστοκλής, Στολτίδης Αλκης (70’ Παρασκευόπουλος Γιώργος, 78' Σπανίδης Θέμης), Αντωνιάδης Κώστας, Γεωργιάδης Ραφαήλ (85' Στεφανίδης Ιωάννης), Μαυρίδης Στάθης, Παντερμαλής Χρήστος, Σπανίδης Αναστάσιος.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνης, Καβουρίδης Νίκος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Αχιλλέας (70' Γιαννόπουλος Αντώνης), Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας, Μανάδης Γιάννης, Τζουκόπουλος Γιάννης, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Τζουκόπουλος Αλέκος.

Κόουτς: Σταθόπουλος Τάκης

VIDEO

Το δοκάρι και δυο ευκαιρίες του Αίαντα...

.
.
.

.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

28.3.2010 Βελβεντός-Τρανόβαλτο 4-0
11.4.2010 Τρανόβαλτο-Καρυοχώρι 1-3

14.4.2010 ΑΕΠ Καραγιαννίων-Τρανόβαλτο 3-1

28.3.2010 Αιανή-Ελάτη 3-2
11.4.2010 Πρωτοχώρι-Ελάτη 1-1
.

.

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ/1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(17η Αγωνιστική)

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΤΕΡΜΑΤΑ

ΚΛΕΙΤΟΣ

15

37

36:14

ΜΕΣΙΑΝΗ

15

33

51:24

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

15

26

37:20

ΕΛΠΙΔΕΣ Δ.ΥΨΗΛΑΝΤΗ

15

24

24:19

ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

15

20

23:25

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

14

18

27:42

ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ

15

15

22:40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

16

11

21:43

ΠΕΤΡΑΝΑ

14

7

13:27

Τα Πετρανά ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς και ο Ολυμπιακός Κοζάνης με -1
.

 


.

Κυριακή 21 Mαρτίου 2010

Τίποτα-τίποτα δε μας σταματά...!

Σαρωτική νίκη και επί του πρωτοπόρου Κλείτου

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΚΛΕΙΤΟΣ 3-0

 

aias_21.3


Ούτε η πρωτοπόρος του ομίλου ομάδα του Κλείτου αντιστάθηκε στην επέλαση του Αίαντα Μικροβάλτου που στο δεύτερο γύρο έχει  μόνο νίκες -τρεις συνεχόμενες- και ηττήθηκε με το βαρύ σκορ 3-0. Έτσι η ομάδα του Μικροβάλτου μετά την 12η αγωνιστική και πέντε(5) πριν το τέλος του πρωταθλήματος, αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας έξι βαθμούς λιγότερους από το Κλείτος!

Το πάθος και η αποφασιστικότητα των παικτών του Μικροβάλτου δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο ομάδα που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο. Έτσι οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Τρανοβάλτου, σε μια ηλιόλουστη "ποδοσφαιρική" μέρα, καταχειροκρότησαν την ομάδα του Τάκη Σταθόπουλου -προπονητή- και πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη νίκη.

aias_21.3_1aias_21.3_2aias_21.3_3aias_21.3_4

aias_21.3_5aias_21.3_6aias_21.3_7aias_21.3_8

aias_21.3_9aias_21.3_10aias_21.3_11aias_21.3_12

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Αίαντα πίεσε την ομάδα του Κλείτου και ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ, μόλις στο 15', με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή του Γιάννη Μανάδη και αφού εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του τερματοφύλακα με τα πόδια, μετά από κοντινό σουτ του Αποστόλη Τζουκόπουλου. Λίγο νωρίτερα -στο 10'- η διαιτητής -διαιτητής και ένας επόπτης ήταν γυναίκες!- του αγώνα αρνήθηκε να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι σε βάρος της ομάδας του Κλείτου, όταν αμυντικός παίκτης της έδιωξε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή.

Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 1-0, με την ομάδα του Μικοβάλτου να έχει την υπεροχή και τον Φίλιππα Χαρισόπουλο στο 44' να χάνει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν με υπέροχη προσπάθεια πέρασε δυο αντιπάλους αμυντικούς αλλά το κοντινό πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ελαφρά υπεροχή της φιλοξενούμενης ομάδας αλλά το δίλεπτο 54'-56' η ομάδα του Αίαντα πέτυχε δυο γκολ και "καθάρισε" το παιχνίδι, με σκόρερ τον Αχιλλέα Αλεξόπουλο που είχε μπει στο 51', λόγω αναγκαστικής αλλαγής του Αχιλλέα Καβουρίδη. Συγκεκριμένα στο 54' με κοντινό δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ και δυο λεπτά αργότερα με κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Γιάννη Μανάδη, πρόλαβε αμυντικό και τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ.

Στο 65' χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να γίνει το 4-0 όταν από κοντά ο Αλέκος Τζουκόπουλος αστόχησε και στο αμέσως επόμενο λεπτό -66'- οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Τα τελευταία λεπτά κύλισαν με την ομάδα του Αίαντα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να χάνει ακόμη 2-3 ευκαιρίες για να δώσει στο σκορ διαστάσεις θριάμβου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνης, Καβουρίδης Νίκος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Αχιλλέας (51' Αλεξόπουλος Αχιλλέας), Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας, Μανάδης Γιάννης, Τζουκόπουλος Γιάννης, Τζουκόπουλος Αποστόλης, Τζουκόπουλος Αλέκος (75' Γιαννόπουλος Αντώνης).

ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ

Κεχλίδης Τάσος, Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος, Κεχλίδης Ηλίας, Κωστογλίδης Γεώργιος, Κυριακίδης Παύλος, Τσαβδαρίδης Φώτης, Πετρίδης Νίκος, Χουϊλίδης Βαγγέλης, Κορκοτίδης Ευστάθιος, Χουϊλίδης Ιωάννης, Κουλουκίδης Νίκος.

Το διαιτητικό τρίο,  η διαιτητής Τσαλίδου Θεοπίστη με επόπτες την Παυλέρου Έλενα και το Δραγώγια Θανάση, τα πήγε πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε τη φάση του μη καταλογισμού του πέναλτι στο 10'.

Τα γκολ του αγώνα σε VIDEO (Λήψη: Γιώργος Παπαδημητρίου)

.


Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μας

20.3.2010 ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ-ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ 1-1
21.3.2010 ΕΛΑΤΗ-ΚΡΑΝΙΔΙΑ 2-1

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010
Γ Κατηγορία/1ος Όμιλος ΕΠΣ Κοζάνης/2η Αγωνιστική Β' Γύρου
.

Με το νικητήριο γκολ στο 90'

ΠΕΤΡΑΝΑ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 1-2 !!
.

.
Aias_3.3.10_1Aias_3.3.10_2
ΚΛΙΚ για μεγέθυνση
.

Με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο 90ο λεπτό η ομάδα του Μικροβάλτου κατέκτησε τους βαθμούς της νίκης, που τους άξιζε απόλυτα με βάση την απόδοση που είχε σε όλο τον αγώνα. Η ατυχία, η νευρικότητα το «μη καθαρό μυαλό» στην τελική προσπάθεια και ο πολύ καλός αντίπαλος τερματοφύλακας κρατούσαν μέχρι τότε -το 90’-το σκορ στο 1-1. Στο σημείο αυτό και μετά από μακρινή μπαλιά πριν από τη σέντρα του Φίλιππα Χαρισόπουλου, ξεπετάχτηκε ο Σωτήρης Κωτούλας, πρόλαβε τον εξελθόντα τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα από πάνω του στην ανυπεράσπιστη εστία, γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-2!

Η ομάδα του Αίαντα ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασε -στο 5ο και 8ο λεπτό- δυο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Κάτι που δεν άργησε να γίνει αφού στο 16ο λεπτό ο Φίλιππας Χαρισόπουλος με απευθείας χτύπημα κόρνερ -σκόραρε έτσι και στον προηγούμενο αγώνα- άνοιξε το σκόρ και έγραψε το 0-1! Η ομάδα των Πετρανών ισοφάρισε μετά από δυο λεπτά -στο 18’- και ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, που η λήξη του ημιχρόνου έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αίαντα είχε σαφή υπεροχή, έκανε αλλεπάλληλες επιθέσεις που όμως δεν καρποφορούσαν, κυρίως λόγω των κακών επιλογών στην τελική προσπάθεια. Τελικά βέβαια -έστω και στο 90'- ήρθε το γκολ -που περιγράψαμε παραπάνω- του Σωτήρη Κωτούλα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Μικροβάλτου.

ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ-Χ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Aias_3.3.10_3Aias_3.3.10_4Aias_3.3.10_5Aias_3.3.10_6Aias_3.3.10_7

Aias_3.3.10_8Aias_3.3.10_9Aias_3.3.10_10Aias_3.3.10_11Aias_3.3.10_12

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΕΤΡΑΝΑ: Κυπάρογλου Ισαάκ, Καραγιάννης Κων/νος, Τσιρώνης Αθανάσιος, Βασιλειάδης Κυριάκος, Παντζούρης Δημήτρης, Χατζησάββας Τάσος, Τσαρτσιταλίδης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Τάσος, Πάντζιος Αθανάσιος, Σταυρίδης Λεωνίδας, Ασλανίδης Παναγιώτης.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Αλεξόπουλος Αντώνης, Καβουρίδης Νίκος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Αχιλλέας, Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας, Μανάδης Γιάννης, (65’ Αλεξόπουλος Αχιλλέας), Τζουκόπουλος Γιάννης (78’ Γιαννόπουλος Αντώνης), Τζουκόπουλος Αποστόλης, Τζουκόπουλος Αλέκος (46’ Κωτούλας Σώτος).

Κόουτς: Τάκης Σταθόπουλος

.

Τα γκολ του Αίαντα σε VIDEO
.
.
.
Λήψη VIDEO: Γιώργος Δ. Παπαδημητρίου

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2007

1η Αγωνιστική Β' Γύρου/Γ Κατηγορία/1ος Όμιλος ΕΠΣ Κοζάνης

.Το σκορ τα λέει όλα!

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΪΟΥ 8-1 !!!

.

Καλό ποδόσφαιρο-ρέντα-αδύναμος αντίπαλος-ισχυρός αέρας η...συνταγή. Και να…το αποτέλεσμα: 8-1 !!!!!!!!

.

.

aias_27.2_1

aias_27.2_2aias_27.2_3aias_27.2_4aias_27.2_5

aias_27.2_6aias_27.2_7aias_27.2_8aias_27.2_9

Και με το σκορ να τα λέει όλα, θα ήταν περιττή οποιαδήποτε κριτική του αγώνα, αφού η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας σε 22 λεπτά -από το 13' μέχρι το 35'- επτά τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο!

Η ομάδα της Ακαδημίας Νεάπολης Βοΐου -παρότι ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1- στάθηκε αδύνατο να παρακολουθήσει το ρυθμό της ομάδας του Αίαντα και γνώρισε τη συντριβή.

Τα γκολ του αγώνα:

13' 1-0 με σκόρερ τον Αποστόλη Τζουκόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή

15' 1-1 η ισοφάριση από την ομάδα της Νεάπολης

17' 2-1 με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Φίλιππα Χαρισόπουλου

19' 3-1 η σειρά του Γιάννη Τζουκόπουλου να σκοράρει με μακρινό τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ και να το πανηγυρίζει έξαλλα...

23' 4-1 πάλι με τον Αποστόλη Τζουκόπουλο με κοντινό πλασέ (ΦΩΤΟ)

25' 5-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής του Αλέκου Τζουκόπουλου

31' 6-1 με ασύλληπτο κεραυνό του Νίκου Καβουρίδη, που σούταρε έξω από την περιοχή στο αριστερό Γ του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα (ως VIDEO)

aias_27.235' 7-1 εξίσου καταπληκτικό γκολ με τρομερό σουτ του Αποστόλη Τζουκόπουλου -που πέτυχε το τρίτο του γκολ στο αγώνα, ενώ είχε και…συνέχεια- έξω από την περιοχή και μετά από προσπάθεια που ξεκίνησε ο ίδιος από το κέντρο του γηπέδου.

Το 6ο και 7ο γκολ -με κάποιες πιθανότητες και το 2ο- διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου του αγώνα.

81' 8-1 έκλεισε το σκορ του αγώνα και πάλι από τον Αποστόλη Τζουκόπουλο -το 4ο του στον αγώνα-, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Η σύνθεση της ομάδας του Αίαντα Μικροβάλτου:

Αλεξόπουλος Αντώνης, Καβουρίδης Νίκος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Αχιλλέας, Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Φίλιππας, Μανάδης Γιάννης (46' Κωτούλας Σώτος), Τζουκόπουλος Γιάννης (46' Αλεξόπουλος Αχιλλέας), Τζουκόπουλος Αποστόλης, Τζουκόπουλος Αλέκος (75' Γιαννόπουλος Αντώνης).

Κόουτς: Τάκης Α. Σταθόπουλος

 


Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μας
Γαλατινή-Τρανόβαλτο 6-1
Ελάτη-Ροδιανή 0-1

 


.

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ/1ος ΟΜΙΛΟΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΡΟΥ

(9η Αγωνιστική)

 

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΤΕΡΜΑΤΑ

ΚΛΕΙΤΟΣ

8

22

24:5

ΜΕΣΙΑΝΗ

8

15

23:14

ΕΛΠΙΔΕΣ Δ. ΥΨΗΛ.

8

15

13:8

ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ

8

11

11:17

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

8

10

14:14

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

8

8

16:22

ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

8

6

9:15

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

7

6

12:21

ΠΕΤΡΑΝΑ

7

4

6:12

Τα Πετρανά ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς και ο Ολυμπιακός Κοζάνης με -1

.



Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Γ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης/9η Αγωνιστική (τελευταία του 1ου γύρου)

 

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΜΕΣΙΑΝΗ 2-0

 

 

aias_19.12_2aias_19.12_3aias_19.12_4aias_19.12_5

aias_19.12_6aias_19.12_7aias_19.12_8aias_19.12_9

 

Εντυπωσιακή εμφάνιση με συνεχές πρέσιγκ, διάρκεια στο καλό παιχνίδι και καθαρή νίκη με 2-0, ήταν τα χαρακτηριστικά του Σαββατιάτικου -εξ αναβολής- παιχνιδιού του Αίαντα με τη δεύτερη στη βαθμολογία, ομάδα της Μεσιανής. Ίσως ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του Μικροβάλτου, που παρά τις αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και στο τέλος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη στο σκορ, αν δεν χανόταν μεγάλες ευκαιρίες και ο διαιτητής κατακύρωνε το γκολ στο 57’, που φάνηκε καθαρά ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος μετά την προβολή του Γιάννη Μανάδη.

Κανένας παίκτης μας δεν υστέρησε αλλά θα πρέπει να ξεχωρίσουμε το σκόρερ των δυο τερμάτων Αλέκο Τζουκόπουλο, που η λήξη του πρώτου γύρου τον βρίσκει πρώτο σκόρερ της ομάδας με έξι (6) γκολ.

Τα γκολ:

44' 1-0 Αλέκος Τζουκόπουλος με τεχνικό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή.

82' 2-0 Αλέκος Τζουκόπουλος, που από κακή συνεννόηση αντίπαλου αμυντικού και του τερματοφύλακα, μπήκε ανάμεσά τους, κέρδισε τη μπάλα και την πλάσαρε στην κενή εστία [FOTO 1].

Από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες αξίζει να αναφέρουμε αυτές του 27', 32', 36', 57', 68', 69', 72' και του 87'.

Η ομάδα του Αίαντα αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση:

Γιώργος Τζιούτζιος, Αχιλλέας Κ. Καβουρίδης, Γιάννης Χαρισόπουλος, Αποστόλης Χαρισόπουλος, Νίκος Καβουρίδης, Αποστόλης Θεοχάρης, (45’ Αχιλλέας Αλεξόπουλος), Κώστας Θεοδουλίδης, Φίλιππας Χαρισόπουλος, Γιάννης Μανάδης, Αποστόλης Τζουκόπουλος και Αλέκος Τζουκόπουλος.

Αναπληρωματικοί ήταν ο Αντώνης Γιαννόπουλος και ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ενώ το πετυχημένο κοουτσάρισμα της ομάδας έκανε ο Τάκης Α. Σταθόπουλος.
.

 


Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 3-1

 

aias_9.12_1aias_9.12_2aias_9.12_3aias_9.12_4

Η κακοδαιμονία ή η αδυναμία της ομάδας μας γενικά στο δεύτερο ημίχρονο, σχεδόν σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες, φάνηκε και σήμερα, αφού παρά την αριθμητική υπεροχή που είχαμε λόγω αποβολής αντίπαλου παίκτη από το 35΄ και ενώ το σκορ ήταν σ’ εκείνο το χρονικό σημείο ήταν 1-1, στο τέλος χάσαμε τον αγώνα με 3-1, από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Κοζάνης προηγήθηκε νωρίς στο 5ο λεπτό της συνάντησης και η ομάδα μας ισοφάρισε στο 31΄ με κοντινό πλασέ του Αλέκου Τζουκόπουλου. Στο 35΄είχαμε -όπως προαναφέραμε- την αποβολή αντίπαλου παίκτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Αίαντα να έχει την εδαφική υπεροχή και φαινόταν ότι θα έχει και τον πρώτο λόγο για την επικράτηση. Όμως ένα μακρινό σουτ αντίπαλου παίκτη στο 59΄έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και έφερε τον εκνευρισμό στην ομάδα μας που δεν μπόρεσε να ανταποδώσει παρά τη φλύαρη υπεροχή που είχε. Αντίθετα δέχτηκε και τρίτο τέρμα στο 80΄ πάλι με μακρινό δυνατό σουτ.

Ούτε από τα 11 μέτρα, με χτύπημα πέναλτι στο 85΄καταφέραμε να σκοράρουμε, αφού ο Γιάννης Τζουκόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα άουτ. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος που ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Με κάποια διαιτητικά λάθη εις βάρος μας και με την απώλεια κάποιων ακόμη ευκαιριών εκ μέρους μας, έληξε το παιχνίδι.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Αχιλλέας Τζουκόπουλος, Γιάννης Χαρισόπουλος, Αποστόλης Χαρισόπουλος, Γιάννης Μανάδης, Νίκος Κ. Καβουρίδης, Κώστας Θεοδουλίδης, Αποστόλης Θεοχάρης (70΄Αχιλλέας Αλεξόπουλος), Αποστόλης Τζουκόπουλος, Φίλιππας Ι. Χαρισόπουλος, Αλέκος Τζουκόπουλος (46΄Γιάννης Τζουκόπουλος), Σωτήρης Κωτούλας (75΄Νίκος Παλιανόπουλος).

Κόουτς, ο Τάκης Α. Σταθόπουλος


Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων του Δήμου Καμβουνίων 6.12.2009
ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-0
ΜΕΤΑΞΑΣ-ΕΛΑΤΗ 0-1

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Γ Κατηγορία/1ος Όμιλος/7η Αγωνιστική

Επιτέλους νίκη στην έδρα μας επί της …Νίκης

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-2

 

Aias_29.11_1

Aias_29.11_2Aias_29.11_3Aias_29.11_4Aias_29.11_5Aias_29.11

Μετά από έναν ενδιαφέροντα αγώνα με πολλές συγκινήσεις, η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στο γήπεδό της -η άλλη νίκη ήταν στην 1η αγωνιστική με 1-5 επί της Ακαδημίας Νεάπολης εκτός έδρας-, αφού επικράτησε με σκορ 3-2 επί της ομάδας της Νίκης Κοζάνης -στην ουσία είναι η ομάδα της Καρυδίτσας-.

Η ομάδα του Μικροβάλτου μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε στο 70' σε 2-2, αλλά μετά από δύο λεπτά πέτυχε το 3ο γκολ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα 3-2.

Τα γκολ του αγώνα:

32' 1-0 από τον Αποστόλη Τζουκόπουλο, που από το ύψος της μικρής περιοχής κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από κεφαλιά-πάσα του Αλέκου Τζουκόπουλου.

42' 2-0 και πάλι από τον Αποστόλη Τζουκόπουλο που από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά έκανε ένα αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ και έστειλε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και στο βάθος της εστίας στην απέναντι γωνία.

55' 2-1 από λάθος απόκρουση αμυντικού μας παίκτη.

70' 2-2 μετά από κοντινή καρφωτή κεφαλιά επιθετικού παίκτη της αντίπαλης ομάδας, σε σέντρα από δεξιά.

72' 3-2 μετά από σέντρα σουτ από αριστερά του Γιάννη Μανάδη.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την ομάδα μας, που δεν κινδύνευσε στα τελευταία λεπτά, ενώ θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ.

Η ομάδα του Αίαντα αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση:

Τζιούτζιος Γιώργος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Χαρισόπουλος Αποστόλης, Καβουρίδης Νίκος, Μανάδης Γιάννης, Θεοχάρης Αποστόλης, Τζουκόπουλος Γιάννης (88' Γουλιός Γιώργος), Τζουκόπουλος Αποστόλης, Τζουκόπουλος Αλέκος (75' Αλεξόπουλος Αχιλλέας), Θεοδουλίδης Κώστας, Κωτούλας Σωτήρης (53' Γιαννόπουλος Αντώνης)


ΔΕΙΤΕ Όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία

Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων του Δήμου Καμβουνίων
Δόξα Μικροκάστρου-ΑΟ Τρανοβάλτου 3-1
Ελάτη-Άργιλος 0-3


aias_log_25

 

 

Παρακαλούμε τους φίλους της ποδοσφαιρικής ομάδας για την οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού Σωματείου ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, με κατάθεση στον παραπλεύρως Τραπεζικό Λογαριασμό που ανοίχτηκε στην EUROBANK EFG

 

 


Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

6η Αγωνιστική/Γ' Κατηγορία/1ος Όμιλος

Χάθηκαν ευκαιρίες που δεν…χάνονται και έτσι…

ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 1-1

 

aias_22.11_1

aias_22.11_2aias_22.11_3aias_22.11_4aias_22.11_5

aias_22.11_6aias_22.11_7aias_22.11_8aias_22.11_9

Οι κλασικές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως στο καταιγιστικό τελευταίο τέταρτο, άφησαν στην ομάδα του Μικροβάλτου την πίκρα της αποτυχίας, παρά το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασαν εκτός έδρας από την ομάδα του Ανθότοπου.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Αίαντα ήταν ανώτερη από την αντίπαλη ομάδα, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν τα κατάφερνε στην τελική προσπάθεια.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τις ευκαιρίες στο 4ο,  18ο, 20ο, 38ο, 64ο, 79ο, 84ο, 87ο, 90ο, 92ο, και το δοκάρι -στην εξωτερική πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού μετά από σέντρα σουτ του Αχιλλέα Τζουκόπουλου [ΦΩΤΟ]- στο 93ο λεπτό!!

Το γκολ της ομάδας μας σημείωσε στο 31' ο Αλέκος Τζουκόπουλος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 58' σε μία από τις λίγες επιθέσεις της ομάδας του Ανθότοπου.

Ο Αίας Μικροβάλτου αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση:

Τζιούτζιος Γιώργος, Χαρισόπουλος Ε. Γιάννης, Μανάδης Γιάννης, Παλιανόπουλος Νίκος, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας, Τζουκόπουλος Γιάννης, (80' Γιαννόπουλος Αντώνης) Τζουκόπουλος Αλέκος, Παπαδημητρίου Γιώργος, (70' Αλεξόπουλος Αχιλλέας), Γουλιός Γιώργος, (53' Θεοδουλίδης Κώστας) και Τζουκόπουλος Αποστόλης.

Το κοουτσάρισμα της ομάδας έκανε ο Τάκης Α. Σταθόπουλος.

Α.Γ.-Γ.Μ.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων του Δήμου Καμβουνίων
ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ-ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ 0-3
ΑΥΛΕΣ-ΕΛΑΤΗ 1-1

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Γ' Κατηγορία/1ος Όμιλος ΕΠΣ Κοζάνης/5η Αγωνιστική

Ακυρώθηκε γκολ για την ομάδα μας στο 0-0...

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΕΛΠΙΔΕΣ Δ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ 0-3

aias_15.11_3aias_15.11_4aias_15.11_5aias_15.11_6

aias_15.11_7aias_15.11_8aias_15.11_9aias_15.11_10aias_15.11_11

Την ήττα με 0-3 γνώρισε η ομάδα του Μικροβάλτου στο γήπεδο Τρανοβάλτου, από την ομάδα των Ελπίδων Δ. Υψηλάντη, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αίαντα διατήρησε ελαφρά εδαφική υπεροχή, ήλεγχε τον αγώνα και κατάφερε να πετύχει γκολ στο 43' λεπτό με ξεπέταγμα και απευθείας κοντινό πλασέ του Αποστόλη Τζουκόπουλου που ακυρώθηκε από το διαιτητή κατόπιν υπόδειξης -το πιθανότερο να ήταν λανθασμένη όπως δείχνει και η ΦΩΤΟ!- του επόπτη, που σημείωσε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν πολύ νωρίς -στο 49'- το πρώτο γκολ με μακρινό σουτ, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και η ομάδα του Μικροβάλτου κατέρρευσε. Δέχτηκε σχεδόν αμέσως -στο 53’ με απευθείας χτύπημα φάουλ-  το δεύτερο γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, παίζοντας νευρικά και άναρχα. Τέλος στο 87' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το 3ο γκολ με κοντινό πλασέ.

Η διαιτησία ελέγχεται για την ακύρωση του τέρματος της ομάδας του Μικροβάλτου, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, φάση που ίσως υπήρξε καθοριστική στην τελική έκβαση του αγώνα.

Του αγώνα προηγήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός των παικτών της ομάδας από τον εφημέριο του Μικροβάλτου παπα-Χαράλαμπο.

Η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση:

Αλεξόπουλος Αντώνης(Τ), Χαρισόπουλος Ε. Γιάννης (46’ Παλιανόπουλος Νίκος), Μανάδης Γιάννης, Καβουρίδης Κ. Νίκος, Θεοχάρης Αποστόλης ( 61’ Γιαννόπουλος Κ. Αντώνης), Τζουκόπουλος Γιάννης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας, Χαρισόπουλος Τόλης, Θεοδουλίδης Κώστας, Τζουκόπουλος Αλέκος ( 61' Αλεξόπουλος Αχιλλέας), Τζουκόπουλος Αποστόλης.

Στην αποστολή ήταν ακόμη οι: Τζουκόπουλος Π. Αχιλλέας, Παπαδημητρίου Γιώργος, Καβουρίδης Αχιλλέας και Γουλιός Γιώργος.

[ΚΛΙΚ σε κάθε ΦΩΤΟ για μεγέθυνση]


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

9η Αγων./ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ-ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ 2-1

8η Αγων./ ΕΛΑΤΗ -ΠΡΩΤΟΧΩΡΙ 0-3


Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ/1ος ΟΜΙΛΟΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(9η Αγωνιστική)


ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΤΕΡΜΑΤΑ

1η

ΚΛΕΙΤΟΣ

8

22

24:5

2η

ΜΕΣΙΑΝΗ

8

15

23:14

3η

ΕΛΠΙΔΕΣ Δ. ΥΨΗΛ.

8

15

13:8

4η

ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ

7

11

9:14

5η

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

8

10

14:14

6η

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

8

8

16:22

7η

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

6

6

11:18

8η

ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

7

3

6:14

9η

ΠΕΤΡΑΝΑ

6

1

3:10

Τα Πετρανά ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς και ο Ολυμπιακός Κοζάνης με -1


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ() ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΥΠΟΣΕΛΙΔΑΣ


 

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009/3η Αγωνιστική/1ος Όμιλος ΕΠΣ Κοζάνης

Προηγηθήκαμε 0-2 αλλά…

ΚΛΕΙΤΟΣ- ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 3-2

 

Παρότι  η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου προηγήθηκε εκτός έδρας στο σκορ με 0-2, έχασε τελικά από την ομάδα του Κλείτους με 3-2.

Μετά από πολύ ωραίο αγώνα με πολλές συγκινήσεις, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα των δυο τερμάτων και ηττήθηκε από την ισοδύναμη ομάδα του Κλείτους που κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 79΄.

aias_1.11_1aias_1.11_2aias_1.11_3aias_1.11_4aias_1.11_5aias_1.11_6aias_1.11_7aias_1.11

Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα έχει ως εξής:

25΄ Γκολ για την ομάδα του Μικροβάλτου με μακρινό σουτ από 35 μέτρα του Νίκου Καβουρίδη.

32΄ Η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματα μετά από οργανωμένη επίθεση και κοντινό πλασέ του Αλέκου Τζουκόπουλου.

40΄ Η μείωση του σκορ σε 1-2 για την ομάδα του Κλείτους.

51΄ Η ισοφάριση σε 2-2 μετά από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία μας.

79΄ Το νικητήριο γκολ της γηπεδούχου ομάδας με μακρινό σουτ-φάουλ, με τη "βοήθεια" και του ισχυρού ανέμου που έπνεε σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Μικροβάλτου αγωνίστηκε με τους:

Τζιούτζιος Γιώργος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Νίκος, Μανάδης Γιάννης, Παλιανόπουλος Νίκος, Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Αποστόλης (Αλεξόπουλος Αχιλλέας 80΄), Τζουκόπουλος Γιάννης, Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππας (Παπαδημητρίου Γιώργος), Τζουκόπουλος Αποστόλης (Κωτούλας Σωτήρης 75΄), Τζουκόπουλος Αλέκος.

 


 

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009/2η Αγωνιστική

Άτυχο αποτέλεσμα

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΠΕΤΡΑΝΑ 0-1

Άτυχη για την ομάδα του Μικροβάλτου αποδείχτηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, αφού μετά από σχετικά καλή εμφάνιση και έχοντας την υπεροχή σε όλο τον αγώνα, ηττήθηκε τελικά από την ομάδα των Πετρανών με σκορ 0-1. Αποκορύφωμα της ατυχίας ήταν, ότι η ομάδα μας είχε δυο δοκάρια και έχασε πέναλτι.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα, που έγινε στο γήπεδο του Τρανοβάλτου σε ένα "βαρύ" αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, ήταν:

10΄ Σουτ του Φίλιππα Χ. Χαρισόπουλου ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

12΄ Στο κάθετο δοκάρι της εστίας των Πετρανών η μπάλα, μετά από ευθύβολο σουτ του Κώστα Θεοδουλίδη, από τη μικρή περιοχή.

55΄ Το γκολ των φιλοξενούμενων σε μια άτυχη στιγμή, αφού η μπάλα μετά από το σουτ του αντίπαλου παίκτη, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αναπήδησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και κόντραρε στην πλάτη του τερματοφύλακά μας για να καταλήξει στα δίχτυα.

84΄ Νέο δοκάρι για την ομάδα μας μετά από μακρινό σουτ του Νίκου Καβουρίδη.

87΄ Πέναλτι υπέρ του Μικροβάλτου σε ανατροπή του Γιάννη Τζουκόπουλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Χαρισόπουλος και απέκρουσε ο πολύ καλός αντίπαλος τερματοφύλακας.

90΄ Κεφαλιά του Γιάννη Τζουκόπουλου από τη μικρή περιοχή, ελάχιστα άουτ.

92΄ "Σκάψιμο" της μπάλας από το ύψος της μικρής περιοχής από τον Αντώνη Γιαννόπουλο πάνω από τον τερματοφύλακα, έδιωξε πάνω στη γραμμή αντίπαλος αμυντικός.

Στα "μελανά" σημεία της συνάντησης καταγράφεται και ο τραυματισμός -ρήξη πρόσθετου χιαστού και μηνίσκου- του ποδοσφαιριστή μας Φίλιππα Χ. Χαρισόπουλου.

Η σύνθεση της ομάδας του Αίαντα Μικροβάλτου ήταν:

Τζιούτζιος Γιώργος, Χαρισόπουλος Γιάννης, Καβουρίδης Νίκος, Μανάδης Γιάννης, Χαρισόπουλος Αποστόλης, Θεοδουλίδης Κώστας ( 80΄ Αλεξόπουλος Ε. Αντώνης), Θεοχάρης Αποστόλης, Τζουκόπουλος Γιάννης, Κωτούλας Σωτήρης (70΄Παπαδημητρίου Γιώργος), Χαρισόπουλος Χ. Φίλιππας, Τζουκόπουλος Αλέκος (65΄ Γιαννόπουλος Κ. Αντώνης).

Τη 16άδα της ομάδας συμπλήρωναν οι, Αχιλλέας Κ. Καβουρίδης και Γιώργος Γουλιός.

Α.Γ.


Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009/1η Αγωνιστική

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 1-5

Σαρωτική εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Μικροβάλτου!

 

aias_1-5_1

Με το «δεξί» η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, της  ομάδας του Αίαντα Μικροβάλτου, αφού μετά από καταπληκτική εμφάνιση, επικράτησε εκτός έδρας της Ακαδημίας Νεάπολης με σκορ 1-5!

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες -συνεχής βροχόπτωση-, έγινε ένα ματς πλούσιο σε φάσεις και πολλά γκολ.

Η διακύμανση του σκορ και οι σκόρερ για την ομάδα του Μικροβάλτου ήταν:

aias_1-5_2aias_1-5_5aias_1-5_6aias_1-5_4

30΄ 0-1, Φίλιππας Χ. Χαρισόπουλος με κοντινή προβολή

39΄ 0-2, Φίλιππας Ι. Χαρισόπουλος με πλασέ  μέσα από την περιοχή

49΄ 1-2, το γκολ της ομάδας της Νεάπολης

55΄ 1-3, αυτογκόλ από παίκτη της γηπεδούχου ομάδας, μετά από σέντρα-σουτ του Γιάννη Μανάδη

74΄ 1-4, Αλέκος Τζουκόπουλος με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής

80΄ 1-5, το καλύτερο γκολ της συνάντησης από το Γιάννη Τζουκόπουλο, που με «λόμπα» από αριστερά, «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε στη νίκη της ομάδας του Αίαντα διαστάσεις θριάμβου.

Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα τιμωρήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Χαρισόπουλος Ι. Φιλιππας* [ποινή 3 αγωνιστικών] -από τους πλέον διακριθέντες- και ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας, γιατί διαπληκτίστηκαν.

Η σύνθεση της ομάδας του Μικροβάλτου ήταν:

Γιώργος Τζιούτζιος, Γιάννης Χαρισόπουλος, Νίκος Κ. Καβουρίδης, Νίκος Παλιανόπουλος, Γιάννης Μανάδης, Αποστόλης Θεοχάρης, Φίλιππας Ι. Χαρισόπουλος, Γιάννης Τζουκόπουλος, Κώστας Θεοδουλίδης, Φίλιππας Χ. Χαρισόπουλος, Αλέκος Τζουκόπουλος (78΄ Αχιλλέας Αλεξόπουλος).

 


ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/1ος ΟΜΙΛΟΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-2010

[Αποτελέσματα]

1η Αγωνιστική

Κυριακή 18 Οκτ.2009, ώρα 11:00, γήπεδο Πετρανών  ΠΕΤΡΑΝΑ-ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 0-2
Κυριακή 18 Οκτ.2009, 11:00, Ανθότοπος  ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ-ΚΛΕΙΤΟΣ 0-5
Κυριακή 18 Οκτ.2009, 11:00, Πρωτοχώρι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΕΣΙΑΝΗ 1-3

Κυριακή 18 Οκτ.2009, 16:00, Νεάπολη ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 1-5

2η Αγωνιστική

Κυριακή 25 Οκτ.2009, 11:00, Βαθύλακος  ΜΕΣΙΑΝΗ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 6-2
Κυριακή 25 Οκτ.2009, 11:00, Κλείτος  ΚΛΕΙΤΟΣ-ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-0
Κυριακή 25 Οκτ.2009, 11:00, Τρανόβαλτο ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΠΕΤΡΑΝΑ 0-1

Κυριακή 25 Οκτ.2009, 11:00, Μαυροδένδρι ΕΛΠΙΔΕΣ Δ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 4-1

3η Αγωνιστική

Κυριακή 1 Νοε.2009, 11:00, Κλείτος  ΚΛΕΙΤΟΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 3-2
Κυριακή 1 Νοε.2009, 11:00, Πετρανά ΠΕΤΡΑΝΑ-ΜΕΣΙΑΝΗ 0-2
Κυριακή 1 Νοε.2009, 11:00, Ανθότοπος  ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ Δ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1-1

Κυριακή 1 Νοε.2009, 11:00, Πρωτοχώρι  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 3-4

4η Αγωνιστική [Αίας Μικροβάλτου-ρεπό]

Κυριακή 8 Νοε.2009, 11:00, Βαθύλακος  ΜΕΣΙΑΝΗ-ΚΛΕΙΤΟΣ 1-5
Κυριακή 8 Νοε.2009, 11:00, Ανθότοπος  ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 4-3
Κυριακή 8 Νοε.2009, 11:00, Νεάπολη  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΠΕΤΡΑΝΑ -

Κυριακή 8 Νοε.2009, 11:00, Μαυροδένδρι  ΕΛΠΙΔΕΣ Δ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ-ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-0

5η Αγωνιστική

Σάββατο 14 Νοε.2009, 15:00, Πρωτοχώρι  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΕΤΡΑΝΑ 3-1
Κυριακή 15 Νοε.2009, 11:00, Τρανόβαλτο ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΕΛΠΙΔΕΣ Δ.ΥΨΗΛΑΝΤΗ 0-3
Κυριακή 15 Νοε.2009, 11:00, Κλείτος  ΚΛΕΙΤΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2-0

Κυριακή 15 Νοε.2009, 15:00, γήπεδο ΕΠΣ  ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ 0-1

6η Αγωνιστική

Κυριακή 22 Νοε.2009, 11:00, Μαυροδένδρι  ΕΛΠΙΔΕΣ Δ.ΥΨΗΛΑΝΤΗ-ΜΕΣΙΑΝΗ 3-2
Κυριακή 22 Νοε.2009, 11:00, Πετρανά ΠΕΤΡΑΝΑ-ΚΛΕΙΤΟΣ 1-3
Κυριακή 22 Νοε.2009, 15:00, γήπεδο ΕΠΣ  ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-2

Κυριακή 22 Νοε.2009, 11:00, Ανθότοπος ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 1-1

7η Αγωνιστική

Κυριακή 29 Νοε.2009, 11:00, Βαθύλακος  ΜΕΣΙΑΝΗ-ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ 3-0
Κυριακή 29 Νοε.2009, 11:00, Τρανόβαλτο  ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-2
Κυριακή 29 Νοε.2009, 11:00, Κλείτος  ΚΛΕΙΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 4-0

Κυριακή 29 Νοε.2009, 11:00, Νεάπολη  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ Δ.ΥΨΗΛΑΝΤΗ 3-0

8η Αγωνιστική

Κυριακή 6 Δεκ.2009, 11:00, Ανθότοπος  ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2-1
Κυριακή 6 Δεκ.2009, 11:00, γήπεδο ΕΠΣ  ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΕΣΙΑΝΗ 1-6
Κυριακή 6 Δεκ.2009, 11:00, Πετρανά  ΠΕΤΡΑΝΑ-ΕΛΠΙΔΕΣ Δ.ΥΨΗΛΑΝΤΗ 0-0

Κυριακή 6 Δεκ.2009, 15:00, Πρωτοχώρι  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 3-1

9η Αγωνιστική

Σάββατο 12 Δεκ.2009, 15:00, Νεάπολη  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ -
Κυριακή 13 Δεκ.2009, 15:00, Μαυροδένδρι  ΕΛΠΙΔΕΣ Δ.ΥΨΗΛΑΝΤΗ-ΚΛΕΙΤΟΣ 1-1
Κυριακή 13 Δεκ.2009, 15:00, Πετρανά ΠΕΤΡΑΝΑ-ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ -

Κυριακή 13 Δεκ.2009, 15:00, Τρανόβαλτο ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ-ΜΕΣΙΑΝΗ 2-0

 

 


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Αίας Μικροβάλτου-Δόξα Ροδιανής 1-5

Ήττα με 5-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα -έστω και φιλικού χαρακτήρα- που έδωσε η νεοσύστατη ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου με την ομάδα της Ροδιανής στο γήπεδο του Τρανοβάλτου, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009. Η ομάδα πάντως έδειξε καλά στοιχεία και οι ποδοσφαιριστές δήλωσαν αισιόδοξοι ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Μικροβάλτου πέτυχε ο Αντώνης Κ. Γιαννόπουλος.

omada_2omada_3omada_4omada_5

Για  τον Αίαντα αγωνίστηκαν:

Τζουκόπουλος Π. Αχιλλέας, Τζουκόπουλος Κ. Γιάννης, Θεοχάρης Απόστολος, Αλεξόπουλος Α. Αχιλλέας, Παλιανόπουλος Β. Νίκος, Μανάδης Γιάννης, Χαρισόπουλος Χ. Φίλιππος, Αλεξόπουλος Ε. Αντώνης, Τζουκόπουλος  Ε. Αλέξανδρος, Γιαννόπουλος Κ. Αντώνης, Τζιώνας Α. Σάκης, Κωτούλας Σώτος, Γουλιός Γιώργος, Τζιούτζιος Α. Γιώργος, Χαρισόπουλος Ε. Γιάννης και Θεοδουλίδης Κώστας.

Χρέη προπονητή στην ομάδα έχει αναλάβει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κοζάνης και της Ελπίδας Μικροβάλτου Τάκης Κ. Σταθόπουλος* [ΟΚΤ. 2009/Μετά την παραίτηση του Τάκη Σταθόπουλου καθήκοντα προπονητή εκτελεί ο Θεοδουλίδης Κώστας με βοηθό τον Παλιανόπουλο Κ. Σάκη].