ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ/Β' Κατηγορία/1ος Όμιλος ΕΠΣ Κοζάνης

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012

B' ΓΥΡΟΣ



Η Τελική Βαθμολογία Περιόδου 2011-2012

Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η Γκολ Άμυνα
1 Φ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Εράτυρας 63  26  20  91:31  60 
2 Α.Σ. ΑΛΙΑΚΜΩΝ Αιανής 54  26  17  64:35  29 
3 Α.Μ.Σ. ΔΟΞΑ Ροδιανής 54  26  17  62:33  29 
4 Α.Ε. Κρανιδίων 52  26  15  47:29  18 
5 Α.Μ.Σ. ΕΛΑΤΟΣ Ελάτης 37  26  10  42:40 
6 Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Πλατανορέματος 33  26  11  50:44 
7 ΔΟΞΑ Μικροκάστρου 32  26  12  47:57  -10 
8 Α.Σ. Ανθότοπος 30  26  14  40:52  -12 
9 Ε.Μ.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Λιβαδερού 29  26  15  45:62  -17 
10 Α.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. Κοζάνης 27  26  13  39:62  -23 
11 Α.Ο. Τρανοβάλτου 27  26  13  29:58  -29 
12 Ε.Μ.Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ Μεταξά 26  26  14  44:57  -13 
13 ΔΡΑΣΗ Τσοτυλίου 22  26  14  37:51  -14 
14 ΑΙΑΣ Μικροβάλτου 18  26  14  26:52  -26 
ΑΝΟΔΟΣ Α ΤΟΠΙΚΟ  ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ   ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Γ ΤΟΠΙΚΟ 

Δείτε παρακάτω όλους τους αγώνες του Αίαντα Μικροβάλτου, Β' Γύρου, με περιγραφή, ΒΙΝΤΕΟ και πολλές ΦΩΤΟ

 


Κυριακή 20 Μαΐου 2012/26η Αγωνιστική (τελευταία)

Γλυκόπικρο φινάλε και αντίο στη Β’ κατηγορία…

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-3

 


Γλυκόπικρο αντίο στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης έκαναν οι παίκτες του Αίαντα Μικροβάλτου στην τελευταία αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος, στο γήπεδο του Τρανοβάλτου το απόγευμα της Κυριακής 20.5.2012, αντιμετωπίζοντας την ομάδα των Ελπίδων Κοζάνης, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3, με τη γηπεδούχο ομάδα να παρουσιάζει δυο τελείως διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα στα δυο ημίχρονα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου, που στα τελευταία παιχνίδια είχε παρουσιάσει ένα πολύ καλό σύνολο, παρουσιάστηκε αγνώριστη, ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, ομάδα αλαλούμ όπου ο βασικός τερματοφύλακας αγωνιζόταν …σέντερ φορ και ένας από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες ήταν στο πάγκο! Γενικά η αγωνιστική παρουσία του πρώτου ημιχρόνου ήταν τραγική και η νεανική φιλοξενούμενη ομάδα ξεδίπλωσε τις αρετές της και προηγήθηκε με σκορ 0-3, χάνοντας ακόμη μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Αφού προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με 0-1, σημείωσε στο 30’ το 0-2 και έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου με 0-3 στο 44’, με ορατό τον κίνδυνο του διασυρμού για τους γηπεδούχους.

skorer20.5.12_1skorer20.5.12_2skorer20.5.12_3

Στο δεύτερο ημίχρονο -κάτι ο εγωισμός, κάτι το φιλότιμο- παρουσιάστηκε μια …άλλη ομάδα από τον Αίαντα Μικροβάλτου, τόσο από πλευράς διάταξης και θέσεων, όσο και αγωνιστικής διάθεσης και πειθαρχίας. Ήταν η ομάδα που είχαμε γνωρίσει στις τελευταίες αγωνιστικές. Και το αποτέλεσμα δεν άργησε να φανεί. Στο 67’ ο Αποστόλης Θεοχάρης με έξοχο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-3 και δυο λεπτά αργότερα στο 69’ ο Γιάννης Μανάδης μετά από φάση διαρκείας, βρέθηκε σε θέση βολής από το ύψος της μικρής περιοχή και πλασάροντας εύστοχα μείωσε ακόμη περισσότερο σε 2-3. Ακολούθησε ένα αμφίρροπο 10λεπτο που χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές για να έρθει στο 82’ ο Φίλιππος Χαρισόπουλος με μια ηρωική προσπάθεια να γράψει το 3-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Οι παίκτες του Μικροβάλτου, στα λεπτά που απέμεναν έκαναν την ύστατη προσπάθεια για την ολική ανατροπή, αλλά τα 2-3 μακρινά σουτ που επιχείρησαν δεν βρήκαν στόχο και έτσι το τελικό σφύριγμα  βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 3-3.

Ένα αποτέλεσμα που δεν έχει βεβαίως καμιά βαθμολογική σημασία, μιας και η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν καταδικασμένη να παραμείνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να αποχαιρετήσει τη Β’ κατηγορία.

Ήταν μια πορεία που παρά τη θέση που κατέλαβε, η ομάδα πάλεψε, έδειξε στα περισσότερα ματς πολύ καλό πρόσωπο, είχε αρκετά άτυχα αποτελέσματα (4-5 παιχνίδια τα έχασε στις καθυστερήσεις μετά το 90’), ενώ θεωρεί ότι και η διαιτησία θα μπορούσε να ήταν λιγάκι πιο ακριβοδίκαιη μαζί της. Η ομάδα τελικά λειτούργησε σαν μια καλή παρέα, χάρισε σε μας τους φιλάθλους καλές στιγμές και συγκινήσεις, πέτυχε τους βασικούς στόχους που είχε θέσει και ασφαλώς έχει και μέλλον.

Η ζωή και οι αγώνες συνεχίζονται…

Αρκετά καλή η διαιτησία των Λαμπριανίδη-Παπαζαρίση-Λαζαρίδη που έδειξε –και καλά έκανε ως ένα σημείο- μια προστατευτική διάθεση για τους μικρούς –σε ηλικία και δέμας- παίκτες της ομάδας των Ελπίδων Κοζάνης, σφυρίζοντας κάποια φάουλ υπέρ τους σε απλές διεκδικήσεις της μπάλας και φυσιολογικά τζαρτζαρίσματα.

Γιατρός αγώνα: Γάτσιος Γιώργος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνιος (46΄ Γιαννόπουλος Ανδρέας), Καβουρίδης Γεώργιος, Μανάδης Ιωάννης, Θεοδουλίδης Κώστας (64΄ Γιαννόπουλος Αντώνιος), Χαρισόπουλος Φίλιππος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Θεοχάρης Απόστολος, Κομπούρας Σωκράτης, Μάστορας Χαράλαμπος, Σαΐτης Γεώργιος (46΄ Καβουρίδης Αχιλλέας), Νάστος Νίκος.
Στην αποστολή ακόμα ήταν ο Καβουρίδης Νίκος.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ
Τσέπουρας Αντ. (46΄ Ιωαννίδης Αθαν.), Τρουμπούκης Γεώργ. (52΄ Τηλαβερίδης Θεοδ. ), Mema Arntr., Τσαφαράκης Γεώργ., Μπακόλας Χρηστ., Κουλαξουζίδης Θεοδ., Ματούλας Παν., Παπαθεοδώρου Νικ., Σταυριανουδάκης Βασ. (46΄ Λαμπαδάς Ευθ.), Μάντος Μ., Baiarina Elm..
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Τζήμινας Φιλ., Μαλούτας Παν., Κυρζόπουλος Ιωαν., Παπαδόπουλος Ιακ..

Γ.Μ.-Α.Γ.


Κυριακή 13 Μαΐου 2012/25η Αγωνιστική

Έπαιξαν αυτό που μπορούν χωρίς άγχος και θριάμβευσαν!

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΜΕΤΑΞΑΣ 3-0


Έπαιξαν χωρίς άγχος αυτό το ποδόσφαιρο που ξέρουν και μπορούν, και θριάμβευσαν με σκορ 3-0. Αναφερόμαστε βέβαια στους παίκτες του Αίαντα Μικροβάλτου που, όντας πλέον στην τελευταία θέση και την παρακάτω κατηγορία, συνέτριψαν την ομάδα του Μεταξά στα πλαίσια της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας/1ου ομίλου της ΕΠΣ Κοζάνης, στο ουδέτερο γήπεδο της ΕΠΣ στον Άργιλο, με τυπικά γηπεδούχο το Μικρόβαλτο. 

Στο πρώτο 20λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους αντίπαλους τερματοφύλακες. Από το σημείο αυτό η ομάδα του Μικροβάλτου ανέβασε στροφές και κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι δεν άργησε να ανοίξει το σκορ στο 27’ με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Ανδρέα Γιαννόπουλου, που από δεξιά μπήκε στην περιοχή, ντρίπλαρε δυο αντιπάλους αμυντικούς και πλάσαρε τον τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονα ξεκίνησε το ίδιο δυνατά για το Μικρόβαλτο, που μόλις στο 3-48’ του αγώνα- προηγήθηκε με 2-0 με ένα απίθανο γκολ από το Μπάμπη Μάστορα. Συγκεκριμένα σχεδόν από το τη γραμμή του πλαγίου άουτ και δεξιά, πραγματοποίησε σέντρα-σουτ που με τρομερή δύναμη καρφώθηκε στο απέναντι Γ του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Μεταξά! Ένα πραγματικό σπάνιο γκολ.

Και το 3ο γκολ δεν άργησε να έρθει,  στο 53’ με πέναλτι αυτή τη φορά, που κέρδισε ο Νίκος Νάστος όταν ανατράπηκε από αμυντικό μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε με επιτυχία ο Κώστας Θεοδουλίδης γράφοντας το 3-0.

Το 3-0, που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν οι παίκτες του Αίαντα Μικροβάλτου.

Καλή η διαιτησία των Καΐδη-Λαζαρίδη-Κουτσώνα, που ελέγχεται για τη φάση του 80’, όταν αμυντικός του Μεταξά χειροδικώντας και βρίζοντας παίκτη του Μικροβάλτου, απέφυγε ακόμη και την κίτρινη κάρτα!

Γιατρός αγώνα: Δίκου Μαρία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Καβουρίδης Γεώργιος, Θεοδουλίδης Κώστας, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Θεοχάρης Απόστολος (71΄ Παπαδημητρίου Γεώργιος ), Κομπούρας Σωκράτης, Μάστορας Χαράλαμπος (78΄ Καβουρίδης Αχιλλέας ), Σαΐτης Γεώργιος, Νάστος Νίκος, Γιαννόπουλος Ανδρέας, Γιαννόπουλος Αντώνιος (61΄ Τζουκόπουλος Αλέξανδρος ).
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Αλεξόπουλος Αντώνιος.

Κόουτς: Τάκης Σταθόπουλος.

ΜΕΤΑΞΑΣ
Σαφαρίκας Πετρ., Θεοδουλίδης Γεώργ., Καρανάτσιος Αθ., Παπαϊωάννης Δημ., Κουτσιούκης Κων. (35΄ Σαφαρίκας Φωτ. ), Γκουτζιώτης Αντ., Πιστόλας Γεωργ., Τσιάμης Γεώργ., Κουτσουγιιώτας Θωμ. (46΄  Μπλαχάβας Χαρ. ), Πιστόλας Χρ., Γκουτζιώτης Δημ. (64΄ Γρηγοριάδης Γεωργ. ).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Μπλιούμης Δημ., Σαφαρίκας Παυλ., Καραχάλιος Κων..

Γ.Μ.-Α.Γ.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012/24η Αγωνιστική

Πάλεψε το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο, παρά λίγο "θαύμα" στο τέλος!

ΡΟΔΙΑΝΗ – ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ 4-3


Η ομάδα του Αίαντα "χτύπησε" το παιχνίδι στα ίσια στο πρώτο ημίχρονο, απέφυγε τη συντριβή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και στο τέλος έφυγε …παραπονούμενη, γιατί ο διαιτητής δεν κράτησε άλλα δυο τουλάχιστον λεπτά καθυστέρηση!

Αντιφατικά μεν, αληθινά δε!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Το παιχνίδι της Τετάρτης 9.5.2012 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης μεταξύ της Ροδιανής και του Μικροβάλτου, είχε ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους που διεκδικούν την άνοδο. Κι όμως οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας τη μπάλα και δημιουργώντας αρκετές φάσεις που όμως δεν καρποφόρησαν. Στο 18’ του αγώνα δε, άγγιξαν το γκολ, όταν μετά από δυνατό σουτ του Γιώργου Σαΐτη, η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Αντίθετα οι γηπεδούχοι, σε μια φάση από το …πουθενά κατάφεραν να προηγηθούν στο 30’ με τον Δημήτρη Χλιαρά.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου επεφύλασσε άλλη μια ψυχρολουσία για την ομάδα του Μικροβάλτου, αφού μόλις στο 2ο λεπτό -47’ του αγώνα- δέχτηκε και δεύτερο γκολ από το Νίκο Τζέλλο, μετά από μια φάση διαρκείας, δίνοντας πλέον στο παιχνίδι διαδικαστικό χαρακτήρα. Πράγματι η πολύ καλή ομάδα της Ροδιανής, κυρίως στον επιθετικό τομέα- συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και να πετυχαίνει άλλα δυο τέρματα με τον Βαγγέλη Τσουτσίδη στο 63’ και στο 68’, φτάνοντας το σκορ στο 4-0.

Και ενώ διαφαινόταν το φάσμα της συντριβής για την ομάδα του Μικροβάλτου, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν -λόγω και της χαλάρωσης των γηπεδούχων- κοντά στο "θαύμα". Στο 72’ του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Αχιλλέα Καβουρίδη –για οφσάιντ άλλου παίκτη-, μέσα σε χλιαρές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που στο μυαλό τους είχαν το γκολ της …τιμής. Κι όμως η συνέχεια ήταν συναρπαστική. Στο 86’ ο Κώστας Θεοδουλίδης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 4-1 και τρία λεπτά αργότερα –στο 89’- ο Αντώνης Γιαννόπουλος από κοντά με τρομερό σουτ "εκτέλεσε" τον τερματοφύλακα της Ροδιανής και έγραψε το 4-2! Η τρελή …ρέντα συνεχίστηκε και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι ο Αντώνης Γιαννόπουλος με κοντινό σουτ έγραψε το 4-3! Με τη σέντρα και ενώ οι παίκτες του Μικροβάλτου ονειρεύονταν την ανατροπή των …ανατροπών, ο διαιτητής σφύριξε τη …λήξη του αγώνα, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, που …θυμήθηκαν και το γκολ που ακυρώθηκε καθώς και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα –κόκκινη-  για διαμαρτυρία, σε παίκτη τους που ήταν στο πάγκο της ομάδας…

Για την διαιτησία των Δραγώγια – Στρίφα - Αραβοπούπου αναφερθήκαμε, δεν νομίζουμε όμως ότι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αφού με βάση τη συνολική εικόνα η ομάδα της Ροδιανής άξιζε τη νίκη.

Έτσι δυο μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Μικροβάλτου μπορούν πλέον να θυμούνται τις ωραίες στιγμές που έζησαν και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, διότι στον αθλητισμό όπως και στη ζωή, «σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι…».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΙΑΝΗ
Κωτούλας Κων., Νάννος Κων., Μαυροδήμος Ιωάν. (64΄ Καλημέρης Απόστ.), Καλαμπούκας Μιχαήλ, Σιάγκας Αθαν., Φλώρος Στυλ., Τζέλλος Νικ. (72΄ Παπαδόπουλος Ραφ.), Χλιαράς Δημ., Τσουτσίδης Ευάγγ., Καλαμπούκας Ζήσης,  Χλιαράς Χάρης (67΄ Καλαμπούκας Παν.).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Δαμιανίδης Αχιλλέας, Παπαδόπουλος Θεόφ..

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Καβουρίδης Γεώργιος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Γιαννόπουλος Ανδρέας (65΄ Γιαννόπουλος Αντώνιος), Θεοχάρης Απόστολος, Σαΐτης Γεώργιος, Μάστορας Χαράλαμπος, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Παπαδημητρίου Γεώργιος (67΄ Καβουρίδης Αχιλλέας ), Μανάδης Ιωάννης (78΄ Θεοδουλίδης Κων/νος), Χαρισόπουλος Απόστολος, Νάστος Νικόλαος.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι : Αλεξόπουλος Αντώνιος, Κομπούρας Σωκράτης.

Γιατρός αγώνα: Γκουντιός Δημήτριος.

Γ.Μ.-Α.Γ.


Σάββατο 5 Μαΐου 2012/23η Αγωνιστική

Έχασε ευκαιρίες με το ...τσουβάλι και στο 90' ηττήθηκε!!!

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ - ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ 0-1

BINTEO με φάσεις, γκολ και δηλώσεις του Τάκη Σταθόπουλου (κόουτς Αίαντα) και Μπάμπη Πατσικόπουλου (προέδρου ΑΟΤ)

Δεν ήθελε η μπάλα… Οκτώ μεγάλες ευκαιρίες σπαταλήθηκαν, από τις οποίες οι πέντε σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ, ένα δοκάρι -και υποψία δεύτερου- είχαν οι γηπεδούχοι και για να επαναληφθεί ο νόμος του ποδοσφαίρου, στο 90’ ήρθε το γκολ για τους –τυπικά- φιλοξενούμενους!

Αυτά συνέβησαν το Σάββατο 5 Μαΐου 2012 στο γήπεδο του Τρανοβάλτου, στο μεγάλο τοπικό κλασικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων του Μικροβάλτου –τυπικά γηπεδούχοι- και του Τρανοβάλτου, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Οι παίκτες του Μικροβάλτου, που είχαν απόλυτη ανάγκη συγκομιδής βαθμών για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα δεν άργησε να αρχίσει ο …χορός των μεγάλων ευκαιριών. Στο 8’, στο 20’, στο 27’-στη ρίζα της δοκού-, στο 31’ και στο 42’, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες που δεν …χάνονται και το ημίχρονο έκλεισε με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν "μουδιασμένοι" στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα 10 λεπτά οι παίκτες του Τρανοβάλτου έκαναν αισθητή την παρουσία τους, χάνοντας μάλιστα και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 49’, όταν από σουτ από το σημείο του πέναλτι, ο τερματοφύλακας του Αίαντα έκανε τη μεγάλη απόκρουση, διατηρώντας το 0-0.

Λίγο μετά, στο 55’ ήρθε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για το Μικρόβαλτο, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Νίκου Νάστου, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο διάστημα που ακολούθησε το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να έχουν χάσει τη "φρεσκάδα" του πρώτου ημιχρόνου. Πάντως στο 78’ χάθηκε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν από καταπληκτική ενέργεια του Ανδρέα Γιαννόπουλου, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε μόλις λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Τρανοβάλτου, αφήνοντας τους παίκτες του Μικροβάλτου να …τραβάνε τα μαλλιά τους –γνώριμο σκηνικό για σήμερα- και τους φιλάθλους τους να ωρύονται στις κερκίδες, να τα βάζουν με την ατυχία τους και να βρίζουν …"θεούς και δαίμονες".

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 90’ –την "κατάρα" του 90’ την πλήρωσε πολλές φορές φέτος το Μικρόβαλτο- σε αντεπίθεση του Τρανοβάλτου με δυο παίκτες, με κοντινό πλασέ από ένα μέτρο έγινε το 0-1, που βέβαια πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες και τους φιλάθλους τους, σπάζοντας ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο δεύτερο γύρο.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία πολλών φιλάθλων από τα δυο χωριά, καθώς και το φιλικό κλίμα που επικράτησε τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες, παρά την κρισιμότητα του αγώνα.  

Καλή η διαιτησία των Καραποναρλίδη, Σπέντζα, Βασιλειάδη.

ΦΩΤΟ-SLIDE (42)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Καβουρίδης Γεώργιος, Θεοδουλίδης Κώστας, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Θεοχάρης Απόστολος (46΄ Μανάδης Ιωάννης), Κομπούρας Σωκράτης, Μάστορας Χαράλαμπος (80΄ Σαΐτης Γεώργιος), Νάστος Νίκος, Παλιανόπουλος Αθανάσιος, Τζουκόπουλος Απόστολος (63΄ Χαρισόπουλος Απόστολος), Γιαννόπουλος Ανδρέας.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Αλεξόπουλος Αντώνιος, Τζουκόπουλος Αλέξανδρος, Τζουκόπουλος Ιωάννης, Παπαδημητρίου Γεώργιος.

Κόουτς: Τάκης Α. Σταθόπουλος (από …την κερκίδα!)


ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ
Πλίκος Σωτ., Γκουτζιομήτρος Θωμ., Πελέκας Κων., Βητόπουλος Αντ., Τέλιος Αθαν., Γκρανόπουλος Βασ., Δεληβανόπουλος Νικ., Βλαχάβας Παν. (41΄ Πατσικόπουλος Ευστ.), Καραδήμος Νικ., Καραμήτρος Ιωάν., Ντανάτσας Χρ. (65 ΄ Δανάτσας Θωμάς).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Θεοδωρόπουλος Γεώρ., Δροσινάκης Γεωργ., Δελιβανόπουλος  Παν., Παπανικόπουλος Θεοδ., Λάμπρος Χρησ..

Γιατρός αγώνα: Παλιανόπουλος Θοδωρής.

Γ.Μ.-Α.Γ.


Κυριακή 29 Απριλίου 2012/22η Αγωνιστική

Μεγαλειώδης εμφάνιση και ευρεία νίκη σωτηρίας για τον Αίαντα

ΛΙΒΑΔΕΡΟ – ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ 1-4

agon29.4.12_39agon29.4.12_1agon29.4.12_45

Τελικά συντελείται το μικρό "θαύμα"! Τέσσερες αγωνιστικές πριν το φινάλε, η διαφορά με την προτελευταία ομάδα (Τσοτύλι) της βαθμολογίας είναι στους δυο βαθμούς και η κατάταξη μπορεί να ανατραπεί την αμέσως επόμενη αγωνιστική!

Βέβαια με εμφανίσεις σαν αυτή στο Λιβαδερό, η ομάδα του Αίαντα έχεις βάσιμες πλέον ελπίδες να παραμείνει στη Β’ κατηγορία.

Για να επικεντρωθούμε στον αγώνα της Κυριακής 29 Απριλίου 2012, η ομάδα του Μικροβάλτου στα πλαίσια της 22ης Αγωνιστικής, του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, πραγματοποιώντας μια μεγαλειώδη εμφάνιση συνέτριψε στο Λιβαδερό την τοπική ομάδα με σκορ 1-4!

Πάντως το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε διαφορετική τροπή, αν η τοπική ομάδα κατάφερνε να πετύχει κάποιο τέρμα στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα που είχε την υπεροχή και δημιούργησε 3-4 καλές φάσεις, που αποσοβήθηκαν οι δυο από τις πολύ καλές αποκρούσεις του τερματοφύλακα του Μικροβάλτου Γιώργου Καβουρίδη και οι άλλες από την αστοχία των επιθετικών του Λιβαδερού.

Στο 26’ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από κόρνερ, σε καρφωτή κεφαλιά του Μπάμπη Μάστορα, η μπάλα προσέκρουσε με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια αποκρούστηκε από τους αμυντικούς.

Το πρώτο πανέμορφο γκολ για το Μικρόβαλτο ήρθε στο 31’ του αγώνα, μετά από δυνατό σουτ του Νίκου Νάστου έξω από την περιοχή, αφήνοντας "άγαλμα" τον τερματοφύλακα και γράφοντας το 0-1. Στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Λιβαδερού προσπάθησαν να ανταποδώσουν, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Μικροβάλτου είπε "όχι" διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Για το Μικρόβαλτο χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα στο 38' και σαν να μην έφτανε αυτό, στο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Ανδρέας Γιαννόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλοξενούμενους…

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο 48’ και η μείωση του σκορ σε 1-2, δεν φάνηκε να επηρεάζει τους ψυχωμένους παίκτες του Μικροβάλτου που συνέχισαν να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι στη νεανική ομάδα του Λιβαδερού που δεν μπορούσε πλέον να αντιδράσει. Έτσι στο 58’ απολαύσαμε άλλο ένα καταπληκτικό γκολ από τον Αντώνη Γιαννόπουλο που με αριστερό σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή, ξετίναξε τα αντίπαλα δίχτυα και έγραψε το 1-3. Μετά από αυτό οι παίκτες του Λιβαδερού "παραδόθηκαν" και δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Η διεύρυνση του σκορ ήταν αναμενόμενη και ήρθε στο 74’ με τον Ανδρέα Γιαννόπουλο που με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πέτυχε το 1-4, με το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Τελευταία μεγάλη φάση στο 82’ όπου παρά λίγο να χρηστεί σκόρερ και ο νεοεισελθών στο 75’ παίκτης του Μικροβάλτου Γιώργος Σαΐτης, που πλάσαρε από πλάγια θέση αλλά η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και κατέληξε άουτ.

Σημειωτέον ότι οι γηπεδούχοι τέλειωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε αμυντικός τους στο 89’ με 2η κίτρινη κάρτα.

Και κλείνοντας θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε τους πολλούς φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι και τη σχετικά καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο ευχάριστο φετινό ποδοσφαιρικό απόγευμα για τους παίκτες του Αίαντα Μικροβάλτου, που πλέον ξέρουν ότι κρατούν στα χέρια τους την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία και αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν, καθώς το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι αρκετά ευνοϊκό γι αυτούς.

Γιατρός αγώνα: Τσιάμη Αλ.        

Αρκετά καλή η διαιτησία των Δραγώγια Α.-Στρίφα-Δραγώγια Ε.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΛΙΒΑΔΕΡΟ
Καρανίκος Χρήστος, Τσιτσιουρής Κων/νος, Τσιάμης Αθανάσιος (78΄ Ζαραμπούκας Γεώργιος), Πουρνάρας Ιωάννης,  Τζήκας Ιωάννης, Βέττας Κυριάκος, Παπαθανασίου Βασίλης (65΄ Παπαγεωργίου Αθανάσιος ), Τσιόκανος Αθανάσιος, Τσιτσιουρής Ιωάννης (45΄Μίχος Γεώργιος), Τσιτσιουρής Χαράλαμπος, Νατσιόπουλος Αντώνιος.
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι:  Πουρνάρας Δημήτριος, Αγοραστός Θεόδωρος, Βέττας Αθανάσιος.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Καβουρίδης Γεώργιος, Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Απόστολος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Γιαννόπουλος Ανδρέας (75' Σαΐτης Γεώργιος ), Κομπούρας Σωκράτης, Μάστορας Χαράλαμπος, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Γιαννόπουλος Αντώνιος (67΄ Χαρισόπουλος Απόστολος), Παλιανόπουλος Αθανάσιος, Νάστος Νικόλαος.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Καβουρίδης Αχιλλέας, Αλεξόπουλος Αντώνιος, Παπαδημητρίου Γεώργιος.

Κόουτς: Σταθόπουλος Τάκης.


Κυριακή 22 Απριλίου 2012/21η Αγωνιστική

Η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου δικαιούνταν τη νίκη...

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΑΙΑΝΗ 0-0


Τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα έχασε η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου, παίζοντας πολύ καλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, επί της ομάδας της Αιανής το απόγευμα της Κυριακής 22 Απριλίου 2012 στο γήπεδο του Τρανοβάλτου, στα πλαίσια της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη, χάνοντας πέναλτι στο 90’ του αγώνα, αφού ο τερματοφύλακας του Μικροβάλτου απέκρουσε τη μπάλα με πολύ ωραία προσπάθεια.

Όπως προαναφέραμε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου έχασε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με ένα σκορ ασφαλείας, αλλά η ομάδα ήταν άτυχη και "έπεσε" ακόμη στον πολύ καλό τερματοφύλακα της Αιανής.

Στο 75΄ο Αίαντας πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, που πάντως είχε σφυριχτεί έγκαιρα και είχε σταματήσει η φάση.

Γενικά ήταν ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις, παρά το στείρο 0-0, και κυρίως ήταν ένα πολύ ήσυχο παιχνίδι, παρά την κρισιμότητά του και για τις δυο ομάδες –η μια βέβαια πάλευε για τη σωτηρία, η άλλη για την άνοδο-. "Άναψαν τα αίματα" στο 90’ με το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και έκλεισε με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για καταλογισμό οφσάιντ σε οργανωμένη επίθεση τους στο 92’…

Καλή η διαιτησία των Δραγώγια-Κωτούλα-Κεντζιόπουλου, που ελέγχεται για τον καταλογισμό του οφσάιντ στη φάση του 92’.

Γιατρός αγώνα: Παλιανόπουλος Θοδωρής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Καβουρίδης Γεώργιος, Θεοδουλίδης Κώστας (70' Χαρισόπουλος Φίλιππος), Χαρισόπουλος Απόστολος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Θεοχάρης Απόστολος, Κομπούρας Σωκράτης (77' Σαίτης Γεώργιος) , Μάστορας Χαράλαμπος , Νάστος Νίκος, Παλιανόπουλος Αθανάσιος, Τζουκόπουλος Απόστολος, Μανάδης Ιωάννης  (55' Γιαννόπουλος Ανδρέας).
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι : Αλεξόπουλος Αντώνιος, Καβουρίδης Αχιλλέας, Παλιανόπουλος Νίκος.

ΑΙΑΝΗ
Σταμόπουλος Χαρ., Βαβλιάρας Στυλ., Βαβλιάρας Χαρ., Γκοντούρας Αντ. (55' Νάνος Νικ.), Καραγιάννης Απόστ., Κύρινας Αστ. (75΄ Βαβλιάρας Κων.), Πελέκας Ηλ., Σταθόπουλος Παν., Τζιαναμπέτης Νικ., Μαυρέλης Ξεν., Κολοβός Χρηστ. (63΄ Νάνος Χαρ.).


Τετάρτη 18 Απριλίου 2012/20η Αγωνιστική

Άλλη μια ήττα, σε ένα παιχνίδι γεμάτο νεύρα

ΚΡΑΝΙΔΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ 3-0

Όταν η νευρικότητα ξεκινάει από τα αποδυτήρια πριν να ξεκινήσει ο αγώνας (;;!!) και συνεχίζεται στον αγωνιστικό χώρο με διαμαρτυρία σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή, είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κανείς κάτι θετικό από το παιχνίδι. Έτσι με αυτά τα δεδομένα μια ακόμη ήττα προστέθηκε στην ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Απριλίου 2012 στο γήπεδο των Κρανιδίων με αντίπαλο την τοπική ομάδα, με σκορ 3-0.

Ίσως η ομάδα των Κρανιδίων να μην χρειαζόταν κάποια ευνοϊκά σφυρίγματα από το διαιτητή να κερδίσει το παιχνίδι, αφού ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αν και έπαιζε από το 57’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. Πάντως το αρνητικό για τη γηπεδούχο ομάδα ήταν ότι παρότι ήταν μπροστά στο σκορ, διέκρινε κανείς μια νευρικότητα στους παίκτες της που πυροδοτούνταν από 2-3 προκλητικούς φιλάθλους της, με αποτέλεσμα να απειληθεί ακόμη και σύρραξη μεταξύ των παικτών.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 15’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ τα δυο γκολ που ακολούθησαν σημειώθηκαν με πέναλτι στο 20’ και στο 59’ -ο καταλογισμός του πρώτου αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους-.

Η ομάδα του Μικροβάλτου, έχοντας την αριθμητική υπεροχή, δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Η διαιτησία των Σωτηριάδη – Σουλίδη - Τζώρτζου δεν απέφυγε κάποια λάθη, αλλά είναι γεγονός ότι δεν βοηθήθηκε από τους 22 ποδοσφαιριστές –και τον κόουτς του Μικροβάλτου- που διαμαρτύρονταν σε κάθε σφύριγμά του.

Γιατρός αγώνα: Παλιανόπουλος Θεόδωρος

το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΡΑΝΙΔΙΑ
Παπαστέργιος Ιωαν., Δελνιώτης Δημ., Παπαδόπουλος Νικ., Τελιογλανίδης Δημ., Κωτόλας Αθαν., Βελισσάρης Χρησ., Τριανταφυλίδης Δημ., Πάσχος Βασ., Διαμαντής Οδυσ., Κουρτίδης Σαβ., Τριανταφυλίδης Κων..
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι : Σαββίδης Νικ., Παρασκευάς Δημ., Παρασκευάς Ιωαν., Αρίδας Ιωαν., Παπαδημητρίου Νικ., Φλέσσας Παν..

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Καβουρίδης Γεώργιος, Θεοδουλίδης Κώστας, Χαρισόπουλος Απόστολος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Γιαννόπουλος Ανδρέας, Κομπούρας Σωκράτης, Σαΐτης Γεώργιος (46' Παλιανόπουλος Νίκος), Μάστορας Χαράλαμπος, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Γιαννόπουλος Αντώνιος (78' Καβουρίδης Αχιλλέας), Μανάδης Ιωάννης.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι :  Θεοχάρης Απόστολος, Χαρισόπουλος Ιωάννης.

Κόουτς: Σταθόπουλος Τάκης


Κυριακή 8 Απριλίου 2012/19η Αγωνιστική

Μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό

ΕΡΑΤΥΡΑ- ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ 4-0

 

agonas8.4.12_1c

Άλλη μια ήττα για τον Αίαντα Μικροβάλτου, το βροχερό κατά διαστήματα απόγευμα της Κυριακής 8 Απριλίου 2012 στην έδρα της πρωτοπόρου ομάδας του Ομίλου Εράτυρας, με το βαρύ σκορ 4-0, που τη βύθισε ακόμη πιο πολύ στον πάτο της βαθμολογίας. Σε συνδυασμό δε με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που ήταν στην επικίνδυνη ζώνη, για τη σωτηρία της ομάδας χρειάζεται πλέον ένα μικρό θαύμα.

Το ματς δεν χωρά σε ιδιαίτερη κριτική, παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις ποια ομάδα είναι η καλύτερη στο γήπεδο. Ένα γκολ στο 41’ και ένα στις αρχές της επανάληψης -53’-, …τέλειωσαν νωρίς το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους πλέον να κυριαρχούν και να πετυχαίνουν άλλα δυο γκολ στο 59’ και στο 90’ του αγώνα.

agonas8.4.12_2agonas8.4.12_3agonas8.4.12_4agonas8.4.12_5

agonas8.4.12_6agonas8.4.12_7agonas8.4.12_8agonas8.4.12_9

agonas8.4.12_10agonas8.4.12_11agonas8.4.12_12agonas8.4.12_13a

 Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΕΡΑΤΥΡΑ
Ζαρκοδήμος Γεωρ., Δερβένης Κων., Ζιάμος Παν., Φιλιππίδης Βλαδ., Τουλιόπουλος Χρησ., Μήλιος Κων., Πήτας Δημ., Φιλιππίδης Μαυρ., Ζαρκοδήμος Κων. (89' Μοραβά Γκιερ.), Τουλιόπουλος Δημ. (46' Καραμιχάλη Βασ.), ( 72' Πλάνο Δημ.), Καραμίκα Μαρ.
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Βουζιάνας Λουκ., Βρέντας Γεωρ., Γούλας Διαμ., Τσιόρκας Αναστ.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνιος, Θεοδουλίδης Κώστας (46' Αλεξόπουλος Αχιλλέας), Γιαννόπουλος Ανδρέας, Θεοχάρης Απόστολος, Κομπούρας Σωκράτης, Παλιανόπουλος Νίκος (53' Σαΐτης Γεώργιος), Μάστορας Χαράλαμπος, Παλιανόπουλος Αθανάσιος, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Χαρισόπουλος Ιωάννης, Τζουκόπουλος Απόστολος (61' Μαρκοπουλος Βασίλειος).
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Γιαννόπουλος Αντώνιος, Καβουρίδης Αχιλλέας, Παπαδημητρίου Γεώργιος, Μανάδης Ιωάννης.

Κόουτς: Σταθόπουλος Τάκης

Καλή η διαιτησία των Τσιμεντερίδη-Σύκου-Τζουβάρα.


Σάββατο 31 Μαρτίου 2012/18η Αγωνιστική

Επιτέλους ΝΙΚΗ, η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα!!!!

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ 2-1

το ΒΙΝΤΕΟ με τα γκολ του αγώνα


Πανηγυρισμοί, πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία για τα επόμενα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος από τους παίκτες του Αίαντα Μικροβάλτου, που επιτέλους σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας/1ου Ομίλου/ΕΠΣ Κοζάνης με σκορ 2-1, απέναντι στην καλή ομάδα του Ανθότοπου, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2012, στο γήπεδο του Τρανοβάλτου.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες από πλευράς ποιότητας, αλλά σίγουρα η γηπεδούχος ομάδα άξιζε τη νίκη, αφού έδειξε στοιχεία ποιότητας και ωριμότητας και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Ανθότοπου να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις στην εστία της. Στην ομάδα του Ανθότοπου, που σημειωτέον είχε κερδίσει τη "μάχη" της εξέδρας, αφού 20-30 νεαροί φίλαθλοί της, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου μπήκε δυνατά -ως συνήθως- στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο χωρίς να τα καταφέρει. Μετά το 25’ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, αλλά στο 40’ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μετά από φάση διαρκείας και με περιπετειώδη τρόπο. Λίγο έξω από την περιοχή του Ανθότοπου ο Φίλιππας Χαρισόπουλος που κέρδισε τη μπάλα μετά από λανθασμένη απόκρουση αμυντικού, σούταρε δυνατά, η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα και έφτασε στον Αποστόλη Τζουκόπουλο που από κοντά σούταρε. Η μπάλα αποκρούστηκε διαδοχικά από τον τερματοφύλακα, το κεφάλι αμυντικού και το δοκάρι, και με δεύτερη προσπάθεια ο Τζουκόπουλος την προώθησε στα δίχτυα, παρά την απέλπιδα προσπάθεια του τερματοφύλακα να αποσοβήσει το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αίαντα  οπισθοχώρησε, προσέχοντας περισσότερο την άμυνα και δίνοντας χώρους στους φιλοξενούμενους που διατήρησαν μεν την υπεροχή αλλά ήταν ακίνδυνοι στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα οι γηπεδούχοι βγήκαν 2-3 φορές με αξιώσεις σε αντεπιθέσεις και στο 82’ κατάφεραν να πετύχουν ένα υπέροχο γκολ με τον Ανδρέα Γιαννόπουλο, που βγήκε από την άμυνα της ομάδας του παίρνοντας τη μπάλα από μια απόκρουση, διήνυσε τα ¾ του γηπέδου αλλάζοντας μια φορά τη μπάλα με το Γιώργο Σαΐτη που του έκανε μια εξαιρετική μπροστινή μπαλιά στον κενό χώρο και με δυνατό τεχνικό σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία, γράφοντας το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του.

Το τυχερό γκολ των φιλοξενουμένων στο 90’ με μακρινό σουτ από 40 μέτρα, δεν άλλαξε τίποτε στη συνέχεια, αφού οι παίκτες του Μικροβάλτου στο τρίλεπτο των καθυστερήσεων "έτρωγαν σίδερα" προκειμένου να διαφυλάξουν την υπερπολύτιμη νίκη και δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ανθότοπου να δημιουργήσει υποψία ευκαιρίας.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα βρήκε τους παίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους του Αίαντα Μικροβάλτου να πανηγυρίζουν έξαλλα και να αισιοδοξούν για ανάλογη συνέχεια με νικηφόρα αποτελέσματα…     

Καλή η διαιτησία των Σπέντζα - Μπαλιάκα – Παφύλα.

Γιατρός αγώνα: Θοδωρής Παλιανόπουλος.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνιος, Θεοδουλίδης Κώστας, Γιαννόπουλος Ανδρέας, Θεοχάρης Απόστολος, Κομπούρας Σωκράτης (52' Παλιανόπουλος Νίκος) , Μάστορας Χαράλαμπος (82' Σαΐτης Γεώργιος) , Νάστος Νίκος, Παλιανόπουλος Αθανάσιος, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Χαρισόπουλος Ιωάννης, Τζουκόπουλος Απόστολος (80' Μανάδης Ιωάνης).
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Γιαννόπουλος Αντώνιος , Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Καβουρίδης Αχιλλέας, Παπαδημητρίου Γεώργιος.

Την ομάδα κοουτσάρισε με επιτυχία ο Τάκης Σταθόπουλος.

 

ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ

Κοσκοσίδης Ιωαν., Μαρασλίδης Κων/νος, Τοπαλίδης Ιωαν., Μπίχας Ιωαν., Πιλικίδης Φωτ., Kugsa Antil., Λαζαρίδης Χαρ., Πανυτσίδης Γεωργ. (56' Γοτουχίδης Ηλ.) , Βροίκος Χαραλ., Gjika Eredim. (87' Γοτουχίδης Ιωαν.), Θεοδωρίδης Κων/νος.
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι : Τρικιλίδης Φιλιπ., Σαρασίδης Χρησ., Σωτηριάδης Αθανασ., Μαρασλίδης Νικ..

Γ.Μ. – Α.Γ.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012/17η Αγωνιστική

Αν και είχε καλά διαστήματα, άλλη μια ήττα για τον Αίαντα

ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΑ – ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ 4-0

 

ag25.31Ίσως να ακούγεται στερεότυπο τελευταία, αλλά ναι, η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου για έναν ακόμη αγώνα είχε καλά διαστήματα -όλο το 1ο ημίχρονο και το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου-, δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ, δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 35΄ σε αντεπίθεση, βγήκε δυνατά στο 2ο ημίχρονο μέχρι που δέχτηκε το 2ο γκολ στο 55΄και κάπου εκεί η ...παράσταση πήρε τέλος. Απογοήτευση, άλλα δυο γκολ στο 61΄ και στο 82΄ και μια ακόμη βαριά ήττα με σκορ 4-0.

Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 25 Μαρτίου 2012 στο Πλατανόρεμα με την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, που βουλιάζει την ομάδα του Μικροβάλτου στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα…

Καλή η διατησία των Καρατέρπου-Ν. Ιωαννίδη-Χονδροματίδη

Γιατρός αγώνα: Ρούσης Νικόλαος

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΑ

Δελνιώτης Νικ., Πράσσος Παν., Μυλωνάς Ιωάν., Παπαστέργιου Χρησ., Τσιμόπουλος Κων., Τζιαμπάσης Δημ., Λεπίδας Νικ. (75 ' Σταμκόπουλος Αθαν.), Παπαστέργιος Αστ. (79 ' Νέστωρας Γεωρ.), Τζιούτζιας Αστ. (58' Πράσσος Αρισ. ), Τζικανούλας Νικ., Νιζάμης Νικ.

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι:  Λιάκος Γεωρ., Βασδέκης Ηλ., Τσιμόπουλος Ζαχ., Καρανώτας Φωτ.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνιος, Θεοδουλίδης Κώστας, Μανάδης Γιάννης, Γιαννόπουλος Ανδρέας, Θεοχάρης Απόστολος (65' Γιαννόπουλος Αντώνιος), Κομπούρας Σωκράτης, Μάστορας Χαράλαμπος, Νάστος Νίκος, Παλιανόπουλος Αθανάσιος, Χαρισόπουλος Φίλιππος (71' Χαρισόπουλος Ιωάννη ), Καβουρίδης Αχιλλέας  (46' Αλεξόπουλος Αχιλλέας).

Α.Γ.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012/15η Αγωνιστική (εξ αναβολής)

Άλλη μια ήττα για τον Αίαντα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης Αγωνιστικής

ΤΣΟΤΥΛΙ – ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ 4-1

Δεν απέφυγε την ήττα ο Αίας Μικροβάλτου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης Αγωνιστικής, αφού έχασε με το βαρύ σκορ 4-1 στο Τσοτύλι από την τοπική Δράση, το ηλιόλουστο απόγευμα της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2012.

Το σκορ αδικεί κατά κάποιο τρόπο την ομάδα του Μικροβάλτου που μπήκε με διάθεση επιθετική στο παιχνίδι για κάτι καλό, αλλά τα γρήγορα και "εύκολα" 2 γκολ -από δυο στημένα (κόρνερ)- των γηπεδούχων της χάλασαν τα σχέδια. Το 3-0 του ημιχρόνου δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη -είχαν την υπεροχή-, το μόνο που κατάφεραν ήταν το γκολ "της τιμής" στο 92΄ με πέναλτι που χτύπησε εύστοχα ο Κώστας Θεοδουλίδης, αφού πρώτα είχαν δεχτεί και τέταρτο γκολ.

Τα γκολ της ομάδας του Τσοτυλίου σημειώθηκαν στο 10΄, 26΄, 41΄ και στο 75΄ -τα δυο τελευταία με αντεπιθέσεις ενός επιθετικού!-.

Πολύ καλή η διαιτησία των Καραποναρλίδη - Γκέκα - Μπαλιάκα.

Γιατρός αγώνα: Δίκου Μαρία.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΤΣΟΤΥΛΙ

Μυλωνάς Γεωργ., Λαδάς Γεωργ., Παπαϊωάννου Χριστ., Λάζος Ηλ. (46' Αδαμόπουλος Χρήστ.), Κατσανός Ιωάν. (42' Τσέλο Ιωαν.), Λαμπρόπουλος Γεώργ., Ζυγούρας Σταύρ., Γκάρας Γεώργ. (58' Αναστασίου Γεώργ.) , Χαραλαμπίδης Αχιλλ., Δονούλης Ιωαν., Ζιμπιλίδης Ιωαν.,

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι:  Χατζιόπουλος Κοσμ., Χριστοφορίδης Ονούφρ., Σαμψωνίδης Στέφανος., Εκουτσόγλου Χαραλ..

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αλεξόπουλος Αντώνιος, Χαρισόπουλος Ιωάννης (61 ' Τζουκόπουλος Αλέξανδρος ), Θεοδουλίδης Κώστας, Μανάδης Γιάννης, Γιαννόπουλος Ανδρέας (46' Γιαννόπουλος Αντώνιος), Θεοχάρης Απόστολος, Σαΐτης Γιώργος (46' Κομπούρας Σωκράτης), Μάστορας Χαράλαμπος, Νάστος Νίκος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Παλιανόπουλος Αθανάσιος.

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καβουρίδης Αχιλλέας.

Κόουτς: Τάκης Σταθόπουλος


Κυριακή 18 Μαρτίου 2012/16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άδικη ήττα στο 87’ παρά την καλή εμφάνιση

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟ 1-2


Το χαλαρό ξεκίνημα του πρώτου 15λεπτου και το άγχος της νίκης του τελευταίου 10λεπτου, έφεραν μια ακόμη ήττα για την ομάδα του Αίαντα, που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Σε ένα παιχνίδι που το Μικροβάλτο έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησε πολλές φάσεις και έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για τη διαιτητική απόφαση του 52’, όταν σε ανατροπή επιθετικού του, που έμπαινε μόνος προς το τέρμα, από τον τερματοφύλακα του Μικροκάστρου, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι χωρίς να αποβάλλει τον τερματοφύλακα, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό –ανατροπή τελευταίου παίκτη σε προφανή θέση για γκολ-, δείχνοντας απλά την κίτρινη κάρτα.

ag18.3.12epikl

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν δυο καλές ευκαιρίες -στη μία απέκρουσε με πολύ ωραία προσπάθεια ο τερματοφύλακας- και πέτυχαν το γκολ στο 15’ του αγώνα με κοντινό πλασέ.

Η συνέχεια και μέχρι το 80’, ανήκει εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους που είχαν καθολική υπεροχή, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο με περίτεχνους συνδυασμούς. Και πάλι όμως ήταν χαρακτηριστική η δυστοκία στην τελική προσπάθεια και παρά το γκολ της ισοφάρισης που έγινε στο 52’ με πέναλτι από το Γιάννη Χαρισόπουλο σχετικά νωρίς, δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Το άγχος της νίκης από το 80’ και μετά, οδήγησε σε απέλπιδες προσπάθειες χωρίς καθαρό μυαλό και ατομικά λάθη, που έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Μικροκάστρου να "προειδοποιήσει" με μια καλή ευκαιρία στο 82’ και να δώσει τη χαριστική βολή στο 87’ του αγώνα με το δεύτερο γκολ…

Μια ήττα για την ομάδα του Μικροβάλτου πέρα για πέρα άδικη, που πρέπει όμως να κρατήσει την καλή εμφάνιση για να ανταποκριθεί στα επόμενα παιχνίδια.

Γιατί σίγουρα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου και με τις ως τώρα εμφανίσεις της, άξιζε κάτι περισσότερο…

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για καλή διαιτησία των Δραγώγια – Στρίφα - Σουλίδη, αν δεν υπήρχε η φάση της ανατροπής στο 52’…

Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Καβουρίδης Γεώργιος, Χαρισόπουλος Ιωάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Μανάδης Γιάννης (80΄  Παπαδημητρίου Γιώργος), Γιαννόπουλος Ανδρέας, Θεοχάρης Απόστολος, Σαΐτης Γιώργος (46' Μάστορας Χαράλαμπος, 70' Γιαννόπουλος Αντώνιος), Νάστος Νίκος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Κομπούρας Σωκράτης, Παλιανόπουλος Αθανάσιος.

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καβουρίδης Αχιλλέας, Αλεξόπουλος Αντώνιος.

ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟ

Χατζής Κων/νος, Σιούτης Εμμαν. (65' Νιανιάκας Συμ.), Τσιούκρας Στεφ., Νιανιάκας Θεοδ., Καλπατσέκας Γεωργ., Γκαραγκούνης Χρηστ., Γκαραγκούνης Βασιλ., Τζίλιας Γεωργ., Παπαιωάννου Ιωαν., Τσιούκρας Νικολ., Γκέσος Ιορδ. (81' Παπαιωάννου Μαρ.).

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι:  Σαγκουντίνος Μαρκ., Τζίλιας Κων/νος.

Γιατρός αγώνα: Παλιανόπουλος Θεόδωρος.

Γ.Μ.-Α.Γ.


Κυριακή 4 Μαρτίου 2012/14η Αγωνιστική

Η ομάδα του Αίαντα "λύγισε" στο 92’

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΕΛΑΤΗ 0-1

AG4.3.12_1

το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα

Η "κατάρα" των καθυστερήσεων χτύπησε για μια ακόμη φορά, και ο Αίας Μικροβάλτου με το γκολ που δέχτηκε στο 92’, γνώρισε μια ακόμη ήττα που τον …εδραίωσε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαρτίου 2012, στο γήπεδο του Τρανοβάλτου, στην έναρξη του Β’ Γύρου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, μετά την τρίμηνη περίπου διακοπή του πρωταθλήματος. Αντίθετα, για την ομάδα της γειτονικής Ελάτης, που και αυτή βρισκόταν σε δυσχερή θέση, η νίκη αυτή της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Μια νίκη που δικαιούνταν με βάση τις ευκαιρίες και τη συνολική εικόνα που παρουσίασε στο γήπεδο.

Η ομάδα της Ελάτης ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και έχοντας υπεροπλία στο χώρο του κέντρου, δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 12’ –απόκρουση σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα- και οριζόντιο δοκάρι  στο 18’ σε δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι. Η συνέχεια του ημιχρόνου καθώς και αυτή του δευτέρου μέρους δεν άλλαξε, με τους παίχτες του Μικροβάλτου να αμύνονται σθεναρά, έχοντας κορυφαίο τον τερματοφύλακά τους Γιώργο Καβουρίδη που πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις. Το Μικρόβαλτο έκανε αισθητή την παρουσία του επιθετικά μόλις στο 60’ και τα επόμενα 20-25 λεπτά ισορρόπησε τον αγώνα ελπίζοντας στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Τα τελευταία λεπτά και πάλι η ομάδα της Ελάτης πίεσε για το γκολ, που …ήρθε στο 87’ αλλά ακυρώθηκε σωστά σαν οφσάιντ, παρά την αρχική διχογνωμία διαιτητή και επόπτη, για να φτάσουμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων που άλλαξε το αποτέλεσμα του αγώνα. Αφετηρία για το γκολ ήταν ένα φάουλ που δόθηκε κοντά στο κέντρο του γηπέδου από αψιμαχία εκτός φάσης, που δημιούργησε ένταση μεταξύ των παικτών και απειλήθηκε γενική σύρραξη. Η εξέλιξη της φάσης ήταν ένα γέμισμα στην περιοχή, μια αδύναμη κεφαλιά επιθετικού που φαινόταν να βγαίνει πολύ άουτ, ένα απίθανο –και τυχερό- ανάποδο γύρισμα με κεφαλιά άλλου επιθετικού που έφερε τη μπάλα στην εστία, όπου ο Γιώργος Τασιδήμος -πάλι- με κεφαλιά απλά την προώθησε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα και χρίστηκε ο σκόρερ του αγώνα.

Έτσι αποδόθηκε κατά κάποιον τρόπο δικαιοσύνη για το νικητή της αναμέτρησης, αφήνοντας όμως μια πολύ πικρή γεύση στους παίκτες του Μικροβάλτου, που είδαν την ηρωική τους προσπάθεια να γκρεμίζεται από μια άτυχη στιγμή στο φινάλε.

Καλή ήταν η διαιτησία των Κουντουράκη – Σπέντζα – Βασιλειάδη.    

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Καβουρίδης Γεώργιος, Χαρισόπουλος Ιωάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Παπαδημητρίου Γιώργος, Μανάδης Γιάννης (67' Αλεξόπουλος Αχιλλέας) , Χαρισόπουλος Ι. Φίλιππος, Μάστορας Χαράλαμπος, Γιαννόπουλος Ανδρέας (70΄ Θεοχάρης Απόστολος), Σαΐτης Γιώργος, Νάστος Νίκος, Τζουκόπουλος Απόστολος  (77΄ Τζουκόπουλος Ιωάννης).

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καβουρίδης Αχιλλέας, Αλεξόπουλος Αντώνιος, Γιαννόπουλος Αντώνιος.

Την ομάδα -έκτακτα λόγω απουσίας- κοουτσάρισε ο Γιάννης Δ. Χαρισόπουλος.

ΕΛΑΤΗ

Παπακώστας Μιχαήλ, Ντίνας Λάζαρος, Παλπάνης Ιωάννης, Σφαλύρας Αλέξανδρος, Μπέσας Σωτήρης, Γρίβας Χρήστος, Λιόλιος Λάμπρος, Μπέσας Ιωάννης, Σαμαράς Γεώργιος, Παλπάνης Χρήστος (77΄ Τασιδήμος Γεωρ.), Πολίτης Κων/νος (46΄ Μάρκος Ευάγ.).

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι:  Ντίνας Ευάγγελος, Ντίνας Απόστολος, Τέλλιος Γεώργιος, Ντίνας Βασίλειος, Γκούμας Νικόλαος.

Γιατρός αγώνα: Παλιανόπουλος Θεόδωρος.


Το πρόγραμμα των επόμενων Αγωνιστικών

5η Αγωνιστική

α/α Γήπεδο Ημερομηνία Ώρα Γηπεδούχος   Φιλοξενούμενη
1 Μικροκάστρου 10/03/2012 16:00 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ  
2 Τσοτυλίου 10/03/2012 16:00 ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ - ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ  
3 Πρωτοχωρίου 11/03/2012 11:00 ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ  
4 Πλατανορέματος 11/03/2012 16:00 ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΜΑΤΟΣ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ  
5 Τρανοβάλτου 11/03/2012 16:00 Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ - Ε.Α.Σ. ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ  
6 Ροδιανής 11/03/2012 16:00 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ - Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ  
7 Λιβαδερό 11/03/2012 16:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ  

16η Αγωνιστική

α/α Γήπεδο Ημερομηνία Ώρα Γηπεδούχος   Φιλοξενούμενη
1 Τρανοβάλτου 17/03/2012 16:00 ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ - ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ  
2 Κρανιδίων 18/03/2012 16:00 Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ  
3 Τρανοβάλτου 18/03/2012 16:00 ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ  
4 Εράτυρας 18/03/2012 16:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ - Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ  
5 Μεταξά 18/03/2012 16:00 ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ - ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΜΑΤΟΣ  
6 Ανθοτόπου 18/03/2012 16:00 Ε.Α.Σ. ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ  
7 Ροδιανής 18/03/2012 16:00 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ  

17η Αγωνιστική

α/α Γήπεδο Ημερομηνία Ώρα Γηπεδούχος   Φιλοξενούμενη
1 Μικροκάστρου 24/03/2012 16:00 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ  
2 Ροδιανής 24/03/2012 16:00 ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ  
3 Πρωτοχωρίου 24/03/2012 16:00 ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ  
4 Ανθοτόπου 25/03/2012 17:00 Ε.Α.Σ. ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ  
5 Λιβαδερού 25/03/2012 17:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ  
6 Πλατανορέματος 25/03/2012 17:00  ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑ - ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ  
7 Τρανοβάλτου 25/03/2012 17:00 Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ - Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ  

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ου Γύρου 2011-2012/Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης/1ου Ομίλου

Θέση   Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι Η Γκολ Άμυνα
1 (1)   Φ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Εράτυρας 34  13  11  47:14  33 
2 (3)   Α.Μ.Σ. ΔΟΞΑ Ροδιανής 27  13  31:17  14 
3 (4)   Α.Ε. Κρανιδίων 26  13  23:14 
4 (2)   Α.Σ. ΑΛΙΑΚΜΩΝ Αιανής 25  13  30:17  13 
5 (5)   Α.Ο. Τρανοβάλτου 21  13  20:15 
6 (6)   Ε.Μ.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Λιβαδερού 21  13  23:19 
7 (7)   ΔΟΞΑ Μικροκάστρου 17  13  25:23 
8 (8)   Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Πλατανορέματος 13  13  23:24  -1 
9 (9)   Ε.Μ.Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ Μεταξά 12  13  20:29  -9 
10 (10)   ΔΡΑΣΗ Τσοτυλίου 10  13  19:17 
11 (11)   Α.Μ.Σ. ΕΛΑΤΟΣ Ελάτης 13  7:22  -15 
12 (12)   Α.Σ. Ανθότοπος 13  14:31  -17 
13 (13)   Α.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. Κοζάνης 13  14:39  -25 
14 (14)   ΑΙΑΣ Μικροβάλτου 13  9:24  -15 
ΑΝΟΔΟΣ Α ΤΟΠΙΚΟ  ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ   ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Γ ΤΟΠΙΚΟ