- gnliv282 1 1 4 Μέσα σε κλίμα οδύνης και θλίψης ολόκληρο το Λιβαδερό συνόδεψε την Κυριακή στην τελευταία του κατοικία τον 45χρονο συγχωριανό τους, ο οποίος την ημέρα της Μεγάλης Αποκριάς έκανε βουτιά θανάτου στη λίμνη Πολυφύτου.
Ένα πελώριο «γιατί» στην έκφραση όλων και κυρίως στα τραγικά πρόσωπα των γονιών και του αδερφού του,

...αφού ο άτυχος άνδρας έδειχνε να ζούσε μια φυσιολογική ζωή, χωρίς να φαίνεται ότι τον απασχολούσε κάτι. Το πτώμα εντόπισαν στα νερά της λίμνης δύτες του λιμενικού σώματος, δίνοντας τέλος στα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη σχετικά με την εξαφάνισή του, 
επιβεβαιώνοντας δυστυχώς το επικρατέστερο σενάριο ότι έπεσε στη λίμνη, όπως άλλωστε είχε γνωστοποιήσει και ο ίδιος με σημείωμα που είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του. Έστω και μ’ αυτό το μακάβριο τέλος, τουλάχιστον μπήκε τέρμα στην αγωνία των δικών του ανθρώπων, για το τι μπορεί να συνέβη στο αγαπημένο τους πρόσωπο. Τώρα τουλάχιστον οι δύστυχοι γονείς, ο αδερφός, τα συγγενικά πρόσωπα και οι συγχωριανοί του θα έχουν να διαχειριστούν τον ανείπωτο πόνο για τον άδικο χαμό του και το τραγικό τέλος της ζωής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύτες βρήκαν το πτώμα μπρούμυτα στον πάτο της λίμνης σε βάθος σχεδόν 27-30 μέτρα, στην τρίτη κολώνα της γέφυρας από την πλευρά της Νεράιδας. Μετά την ανάσυρση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς του για αναγνώριση. Αυτοί που αναγνώρισαν τον 45χρονο από το Λιβαδερό ήταν ο ίδιος ο αδερφός του και ο ξάδερφός του, οι οποίοι είχαν την ατυχία να υποβληθούν στη μακάβρια αυτή η διαδικασία, ενώ ακολούθησε νεκροψία – νεκροτομή.

του Χρηστου Βήττα από το e-ptolemeos.gr

- gnliv282 1 1 4