eps kozΤο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης στην τελευταία συνεδρίαση της Τετάρτης 6/5/2020 και αφού έλαβε υπόψιν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για την οριστική αναστολή διεξαγωγής όλων των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού,

...καθώς επίσης και τις διατάξεις της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού περί δικαιώματος τροποποιήσεων των προκηρύξεων των Ενώσεων , αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει και την επικύρωση των βαθμολογιών ως έχουν την ημερομηνία διακοπής.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Α΄ Κατηγορίας “Φ.Σ. Κοζάνη” ανέρχεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία ενώ δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Από τη Β’ Κατηγορία ανέρχονται στην Α΄ οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο , Α.Ο. Κρόκου και Α.Σ. Βελβεντό από τον 1ο και Μ. Αλέξ. Άρδασσας και Δόξα Βερμίου Πύργων από τον 2ο Όμιλο.

Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα , γιατί δε θα γίνει τη νέα περίοδο πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας.
Με νεώτερη απόφαση θα ανακοινωθεί η ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης μεταξύ των φιναλίστ “Μακεδονικού” Φούφα και Φ.Σ. “Εορδαϊκος ” Ακαδ. Ποδ. Πτολ. για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ε.Π.Σ. , που θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος 2020-2021 , βάσει της απόφασης της Ε.Π.Ο. για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Επίσης το Δ.Σ. επεξεργάζεται τρόπους για την ορθότερη και οικονομικότερη για τα σωματεία διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου , μπροστά στα νέα επώδυνα δεδομένα , οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

eps koz