Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Σοκαριστικό βίντεο από την κατάρρευση του ευρωβουλευτή Παπαστάμκου που κατάγεται από το Πλατανόρεμα
.

papastamkos13.3Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργος Παπαστάμκος νοσηλεύεται “σε σοβαρή κατάσταση” σε νοσοκομείο του Στρασβούργου, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Σώματος.

“Δεν μπορώ ακόμη να σας ανακοινώσω την οριστική διάγνωση, όμως η κατάστασή του είναι σοβαρή”, δήλωσε στους ευρωβουλευτές ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς μόλις ξεκίνησε και πάλι η συνεδρίαση, μιάμιση ώρα μετά τη λιποθυμία του Έλληνα καθηγητή.

Ο 58χρονος Γιώργος Παπαστάμκος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ προήδρευε μιας διαδικασίας ψηφοφορίας, γύρω στις 14:35 (τοπική ώρα).

Είχε ολοκληρωθεί η συζήτηση των εκατοντάδων τροποποιήσεων που είχαν κατατεθεί για τη μεταρρύθμιση της κοινής αγροτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ευρωβουλευτές θα συνέχιζαν τη συνεδρίαση με τα άλλα θέματα που ήταν στην ατζέντα της ημέρα.
Τότε ο προεδρεύων είπε από μικροφώνου ότι «για προσωπικούς λόγους διακόπτει τη συνεδρίαση για τρία λεπτά», σηκώθηκε, απομακρύνθηκε από το προεδρείο και έπεσε λιπόθυμος.Τρεις ευρωβουλευτές, γιατροί στο επάγγελμα, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον Γιώργο Παπαστάμκο ο οποίος στη συνέχεια διεκομίσθη σε νοσοκομείο της πόλης.
από το ΕΘΝΟΣ
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...