Ψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο - Καταψήφισε τα άρθρα για Υπερταμείο και "Κόφτη" η Κατριβάνου από τον ΣΥΡΙΖΑ και παραιτήθηκε

vouli nomosxedio 460663769Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στη Βουλή αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης με την ψήφο των 153 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Αξιοσημείωτο, από την άλλη πλευρά η καταψήφιση των άρθρων που αφορούν για το νέο Υπερταμείο και τον δημοσιονομικό "κόφτη" από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου.

Έτσι επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο περνά με 152 "ΝΑΙ".

Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν Ν.Δ., Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ, απόντες ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γρηγόρης Ψαριανός από το Ποτάμι. Αναφορικά με την κ. Κατριβάνου δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση διαγραφής καθώς ψήφισε "ΝΑΙ" επί της αρχής, ενώ άλλοι κύκλοι διαρρέουν πως μπορεί να υπάρξει και παραίτηση. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση παραίτησης της κυρίας Κατριβάνου την θέση της θα πάρει ο κ. Γιώργος Κυρίτσης.

**Όπως επιβεβαιώθηκε λίγο μετά τη μια τα μεσάνυχτα η Β. Κατριβάνου υπέβαλε την παραίτηση της. Διαβάστε την επιστολή που ανήρτησε η κυρία Κατριβάνου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και με την οποία παραιτείται από την βουλευτική έδρα που κατείχε στη Β' Αθηνών.

sofokleousin.gr