Π. Κουκουλόπουλος: «Μόνο μαζί μπορούμε»

«Βαδίζοντας προς τις εκλογές ακούμε άλλοι να λένε ¨εμείς εγγυόμαστε¨, άλλοι ¨εμείς μπορούμε¨, άλλοι ¨εμείς μπορούμε καλύτερα¨.

Αγνοούν ή δεν έχουν αντιληφθεί το μεγάλο δίδαγμα της κρίσης. Κανένας δεν μπορεί μόνος του.

Γι΄ αυτό εμείς στο ΠΑΣΟΚ λέμε ¨μόνο μαζί μπορούμε¨.

 Γι΄ αυτό προτείνουμε Κυβέρνησης συνεργασίας με καθαρή προγραμματική συμφωνία».

Αυτά τόνισε το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας χθες στην τηλεόραση της ΕΡΤ και πρόσθεσε πως «η χώρα πλήρωσε ήδη πολύ ακριβά τις προσωπικές φιλοδοξίες των κ. Σαμαρά και Τσίπρα που την έσυραν σε διπλές εκλογές το 2012 και το 2015 φορτώνοντας στους πολίτες πρόσθετα βάρη. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και όλοι πλέον οφείλουν να αντιληφθούν πως η συνεργασία και η συστράτευση όλων είναι ο μοναδικός δρόμος για να βγούμε από την κρίση».

Αναφερόμενος στο ζητούμενο αυτών των πρόωρων εκλογών και το ρόλο που θα κληθεί να παίξει το ΠΑΣΟΚ ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε ότι: «Οι προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 και του 2015 έγιναν στη σκιά του φόβου για την παραμονή μας στο ευρώ και με την ελπίδα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έφερνε κάτι καλύτερο. Τώρα όλοι μας ξέρουμε και γι΄ αυτό η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ζητά να διασφαλιστεί η σταθερή ευρωπαϊκή μας πορεία και να δουλέψουμε, επιτέλους, για ένα και μόνο σκοπό. Να ξαναμπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης.

Αυτή ήταν και παραμένει η θέση και η πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μακράς πνοής με τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που πιστεύουν πραγματικά στην Ευρώπη.

Και αυτός θα είναι ο ρόλος ενός ενισχυμένου και δυνατού ΠΑΣΟΚ. Να είναι ο καταλύτης της ενότητας και της συνεργασίας και ο εγγυητής μιας σταθερής πορείας που θα βάζει το συμφέρον της χώρας και των πολιτών πάνω από οποιοδήποτε κομματικό ή προσωπικό συμφέρον».