Τρίτη 24 Απριλίου 2012/3.5.2012

Λιάκος Πολυδεύκης

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης

liakos_polidefkisΦΙΛΕΣ κ ΦΙΛΟΙ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η Προκήρυξη των εκλογών στης 6 Μαΐου δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία στον Ελληνικό Λαό να εκφράσει την πολιτική του βούληση.  Οι επικείμενες εκλογές  και η ψήφος μας σ’ αυτές, δίνουν  την ευκαιρία σε όλους μας  να πάρουμε την τύχη για το πολιτικό μας μέλλον στα χέρια μας.  Η ψήφος  αφορά εμάς, αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.

Τώρα είναι ευκαιρία να απαλλαγούμε από το παλιό και σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Τώρα μπορούμε να  αποδώσουμε πολιτική ευθύνη στα  κόμματα που διακυβέρνησαν αυτοδύναμα τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια και μας οδήγησαν στη σημερινή χρεοκοπία της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας. 

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να τιμωρήσει το  ΠΑΣΟΚ και τη  Ν.Δ  σ’ αυτές τις εκλογές, ως  βασικούς υπεύθυνους για την κρίση που βιώνει η Ελλάδα. Τα δύο κόμματα επικαλούνται αυτοδύναμες και ισχυρές κυβερνήσεις, ακριβώς τέτοιες που μας οδήγησαν στην σημερινή κρίση,  ενώ οι ίδιοι προκλητικά και υποκριτικά  διατείνονται τώρα  ότι θέλουν να μας σώσουν.

Τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν ως τώρα, ουδέποτε εφάρμοσαν τα  προεκλογικά τους προγράμματα για τα οποία ζητούσαν και έπαιρναν τη ψήφο του Ελληνικού Λαού. Κλέβοντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, μας στέρησαν το χαμόγελο,  την αξιοπρεπή διαβίωση, το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον. Πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια και περιόρισαν την εθνική μας κυριαρχία με την στυγνή  οικονομική εξάρτηση  που επιφέρουν τα μνημόνια που υπέγραψαν.

Ήρθε η ώρα φίλες και φίλοι, να γυρίσουμε σελίδα για να πάμε μπροστά, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  για να εμποδίσουμε το ξεπούλημα της Ελλάδας,  την αποδιοργάνωση του κράτους δικαίου, το γκρέμισμα εργατικών, κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες του Ελληνικού Λαού.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε με άλλη πολιτική την οικονομική και πολιτική ανεξαρτησία της Ελλάδας, την οργάνωση σύγχρονου και δίκαιου κράτους, όπως μας αξίζει και όπως οφείλουμε να το κτίσουμε για τους νέους και για τα παιδιά μας.  

ΔΩΣΤΕ τη δύναμη  για τη συγκρότηση μετώπου αντίδρασης στην πολιτική που στρέφεται εναντίον μας

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΙΔΙΟΙ

ΨΗΦΟΣ  ΤΩΡΑ  ΣΤΟ    ΕΝΩΤΙΚΟ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Για μια ενιαία αριστερή πολιτική

Για μια πολιτική εθνικής και οικονομικής ανεξαρτησίας

Για να συγκρουστούμε με ντόπια και ξένα συμφέροντα

Για να ανατρέψουμε όλα τα αντεργατικά μέτρα και τους μισθούς πείνας.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

                                                                             ΛΙΑΚΟΣ  ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ 

                                                                            ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

liakos_polidefkis3

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ

Γεννήθηκα στο Φρούριο Σερβίων Ν. Κοζάνης το 1963. Εδώ και δώδεκα χρόνια κατοικώ στη Λευκόβρυση Κοζάνης. Τελείωσα το Λύκειο στην Πτολεμαΐδα το 1981 και μετά αποφοίτησα από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. το 1987. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ήμουν μέλος και στέλεχος της Κ.Ν.Ε. και μετά του Κ.Κ.Ε.

Είμαι παντρεμένος με την Αραμπατζή Ελένη και έχω ένα γιο.

Από το 1987 εως σήμερα ασχολούμαι με μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων.

Το 1994 εκλέχτηκα Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Τρανοβάλτου.

Από το 2001 εως σήμερα είμαι μέλος του Δ.Σ. Του Συνδέσμου Εργοληπτών Δυτικής Μακεδονίας (Ν. Κοζάνης) και τα τελευταία έξι χρόνια Πρόεδρος Συνδέσμου Εργοληπτών Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2007 εως σήμερα εκλέγομαι στο Δ.Σ. της ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμου Εργοληπτών) ως εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας. Το 2006 και το 2010 εκλέχτηκα μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας με την παράταξη "Ενεργοί Μηχανικοί"