dimarxeio servion 20H έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων της Δευτέρας χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση.

Οι τρεις παρατάξεις του Χρήστου Ελευθερίου, του Βασίλη Κωνσταταντόπουλου και της Ρίτσας Σπυρίδου ήρθαν στο τραπέζι με διαφορετικές προτάσεις, εκ τω οποίων δεν επικράτησε καμία κατόπιν ψηφοφορίας.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Ελευθερίου πρότεινε μόνο δύο διευθύνσεις για τη λειτουργία του δήμου, ο κ. Κωνσταντόπουλος πέντε διευθυντές με προϊσταμένους και η κα Σπυρίδου τρεις. Αν και στην πρώτη ψηφοφορία επικράτησε η πρόταση Κωνσταντόπουλου με 9 ψήφους, 8 για την πρόταση Ελευθερίου και 5 ψήφους για την πρόταση Σπυρίδου, οι επόμενες δύο ψηφοφορίες έφεραν τα πάνω -κάτω.

Η ομάδα της κας Σπυρίδου και του κ. Γεωργακόπουλου στις επόμενες ψηφοφορίες ψήφισαν λευκό, τρεις σύμβουλοι έλειπαν, και τελικά δεν κατέστη ποτέ δυνατή η απόλυτη πλειοψηφία για να περάσει ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, αφού ψήφισαν μόνο 19 από τους 27 συμβούλους ….

Εγκρίθηκε επίσης η άδεια πυρηνοληψίας στη ΜΕΤΕ Α.Ε. για την αναίρεσης μαγγανίου στην θέση Πετρωτό Λιβαδερού, για την οποία είχε προϊδεάσει την τοπική κοινωνία ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης στα τέλη Απριλίου με επιτόπια επίσκεψη στον χώρο. Τροποποιήθηκε ο προϋπολογισμός και παράλληλα προχωρά και πρόγραμμα με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωάννα Παπ./prlogos.gr

dimarxeio servion 20