Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ημερίδα για Συμπληρώματα Διατροφής στις Ζωοτροφές

στο Ναυτικό Όμιλο

geoel17.1_1

.

geoel17.1_8Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: "Συμπληρώματα Διατροφής Τρίτης και Τέταρτης Γενιάς για Μηρυκαστικά. Παραγωγική Διαδικασία και Τεχνολογικές Εξελίξεις", είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλοί κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής Σερβίων – Κοζάνης το μεσημέρι της Τρίτης 17 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στον όρμο της Νεράιδας.
Η ημερίδα διοργανώθηκε από την εταιρεία ΓΕΩΕΛΛΑΣ ΑΜΜΑΕ, με εισηγητή τον Δρ. Νίκο Θεοφίλου, στέλεχος της Εταιρείας.  Ο κ. Θεοφίλου παρουσίασε τα Διατροφικά Συμπληρώματα Νέας Γενιάς ΒΙΕΝΑ και OPTIFY  στις ζωοτροφές, που βελτιώνουν την κατάσταση της υγείας και των γαλακτοπαραγωγών αποδόσεων των ζώων.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις κτηνοτρόφων που έκαναν χρήση των προϊόντων και η ημερίδα έκλεισε με ερωτήσεις των παρευρισκομένων και διαλογική συζήτηση.

geoel17.1_9Η ΓΕΩΕΛΛΑΣ Α.Μ.Μ.Α.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών ορυκτών, με σκοπό την ανάπτυξη και αξιοποίηση των μεγαλύτερων αποθεμάτων ατταπουλγίτη (σπάνια ελαφροβαρής άργιλος) και σαπωνικού μπεντονίτη στην Ευρώπη. Η υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας βρίσκεται στην Κνίδη Γρεβενών και απασχολεί σήμερα περί τους 45 εργαζόμενους. Η μονάδα προβαίνει σε μια ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών βιομηχανικών προϊόντων από την εξόρυξη μέχρι την τελική συσκευασία, που προορίζονται για την εγχώρια αγορά και κυρίως εξάγονται στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και σε χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.
Στα προϊόντα της ΓΕΩΕΛΛΑΣ περιλαμβάνονται:
• Φορείς αγροχημικών και λιπασμάτων.
• Βιομηχανικά απορροφητικά γενικής χρήσης.
• Αποχρωστικές γαίες για λεύκανση και φιλτράρισμα βρώσιμων ελαίων και παραφινών.
• Άμμος υγιεινής για γάτες, πρώτης ποιότητας ελαφροβαρής και με σβωλοποίηση (clumping).
Διατροφικά συμπληρώματα νέας γενιάς για παραγωγικά ζώα.
• Βελτιωτικά εδάφους.
• Συνεκτικά υλικά για χρήση σε μοριακά φίλτρα και άλλες εφαρμογές.
• Βοηθητικά ροής, anti-caking agents.
• Υλικά gel και παχυντικά, όπως βοηθητικά αιωρημάτων και για έλεγχο θιξοτροπίας σε κονιάματα, στη χρωματοβιομηχανία και σε άλλες βιομηχανίες.

Τα Διατροφικά Συμπληρώματα Νέας Γενιάς παράγονται από τη ΓΕΩΕΛΛΑΣ με πρωτοποριακή στον κόσμο μέθοδο με την οποία ενισχύεται / ισχυροποιείται η συνεργιακή δράση του Ατταπουλγίτη με τα πρόσθετα μέσω θερμομηχανικής ενεργοποίησης η οποία και αυξάνει την δραστικότητα τους.


Γιώργος Μαστρ.

geoel17.1_2geoel17.1_3geoel17.1_4 

geoel17.1_5 geoel17.1_6 geoel17.1_7