dimarxeio serv-velv banner 185 Η συμμετοχή στα συλλογικά όργανα του δήμου είναι υπόθεση προσωπικής ευθύνης που έχουν αναλάβει όλοι οι εκλεγμένοι απέναντι στους δημότες που τους  εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Ως εκπρόσωποι των δημοτών οφείλουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι σε αυτό που αναλάβαμε...

...και είναι η λήψη σοβαρών αποφάσεων που καθορίζουν την καθημερινότητα, αλλά και το μέλλον του δήμου.

Κάποιοι επιλέγουν να αντιμετωπίσουν με ελαφρότητα το ρόλο αυτό, εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες. Αυτό συνέβη την περασμένη Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, όταν η έλλειψη απαρτίας οδήγησε σε αναβολή την έκτακτη συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη απόφασης σε μεγάλης σημασίας θέματα, όπως η Εμποροπανήγυρη των Σερβίων - ένας θεσμός για την περιοχή μας - και οι τοποθετήσεις μελών σε επιτροπές.

 Επειδή η απουσία (των περισσοτέρων Δημοτικών Συμβούλων που απουσίαζαν) ήταν προφανώς συνειδητή επιλογή και όχι τυχαίο γεγονός και τέτοιου είδους επιλογές υποθηκεύουν ξεκάθαρα το μέλλον του δήμου, καλούμε τους συναδέλφους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και τους θέτουμε υπό την κρίση των δημοτών που τους εμπιστεύθηκαν.

 Τους συνιστούμε δε, αντί να σπαταλούν όλη την ενέργειά τους σε σενάρια ανατροπής και διάλυσης, να τη διοχετεύσουν στο έργο που έχουν αναλάβει και για το οποίο είναι υπόλογοι στους πολίτες.