Ανέτοιμο και πάλι το γήπεδο Τρανοβάλτου – Αλλαγή (ξανά) έδρας για τον Αίαντα Μικροβάλτου – Τι θα γίνει με τον ΑΟΤ

Τελικά ο ΑΟΤ θα αγωνιστεί στο Λιβαδερό

gtr15101 1Δυστυχώς μέχρι και σήμερα το μεσημέρι (1/10), δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση για την αποκατάσταση της καταλληλότητας τέλεσης αγώνων του γηπέδου Τρανοβάλτου. Έτσι η ομάδα του Μικροβάλτου, που θα αγωνιζόταν εκεί το προσεχές Σάββατο 3/10, ζήτησε και άλλαξε "έδρα" και θα αγωνιστεί σαν "γηπεδούχος" στο γήπεδο της ΕΠΣ στον Άργιλο (4:00μμ με Αυλές).

Για τον ΑΟΤ, που είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί την Κυριακή 4/10 στο γήπεδο Τρανοβάλτου με την Καλαμιά, οι πληροφορίες μας είναι ότι μέχρι σήμερα -τυπικά τελευταία μέρα υποβολής αιτήματος- δεν έχει υποβληθεί επίσημα αίτημα για αλλαγή της "έδρας", με δυσμενέστατες συνέπειες σε περίπτωση μη τέλεσης του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου (προβλέπονται εξοντωτικές ποινές για την γηπεδούχο ομάδα που θα θεωρηθεί υπαίτιος, ήτοι μηδενισμός στον συγκεκριμένο αγώνα και αφαίρεση βαθμών). Η περίπτωση αποκατάστασης του γηπέδου το επόμενο διήμερο, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

gtr15101 2gtr15101 3

ΣΗΜ. 2/10: Τελικά έγινε αλλαγή έδρας και για τον ΑΟ Τρανοβάλτου, που θα αγωνιστεί στο γήπεδο Λιβαδερού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κοζάνης έχει ως εξής:

Ο αγώνας Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΜΙΑΣ  για την 2η αγωνιστική  του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας θα διεξαχθεί την Κυριακή  04/10/2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Λιβαδερού ,  λόγω προσωρινής ακαταλληλότητας του γηπέδου Τρανοβάλτου.

mikrovalto.gr