Εκτύπωση

Προκήρυξη Διεθνή Αγώνα Θαλλάσιου Σκι στη Λίμνη Πολυφύτου, το Σ/Κ 2-3 Ιουλίου

thalassioskiLPol39.6.13 1mΟ Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης, προσκαλεί όλους τους αθλητές να συμμετάσχουν στον Διεθνή αγώνα του καλενταρίου της ΕΟΘΣ:

ΑΛΙΑΚΜΩΝ OPEN 2016

που θα πραγματοποιηθεί στην Λίμνη Πολυφύτου Κοζάνης από  01/07/2016 έως 3/07/2016 και θα αποτελείται από 3 γύρους Σλάλομ και 2 γύρους Φιγούρες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές/τριες των παρακάτω κατηγοριών: Κορασίδες, παίδες, νεανίδες, έφηβοι, γυναίκες, άνδρες, seniors.

Ανώτερο όριο συμμετοχών σλάλομ 50 αθλητές & φιγούρες 15 αθλητές, ανεξαρτήτως κατηγοριών, σύμφωνα με την ημερομηνία παραλαβής των δηλώσεων συμμετοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ:

Παρασκευή 01/07/2016                                Άφιξη. 

                               

Σάββατο 02/07/2016                      09.00: 1ος και 2ος γύρος σλάλομ

                                                                     18.00 : 2 γύροι φιγούρες

Κυριακή 03/07/2016                       09.00: 3ος γύρος σλάλομ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΟΜΑΔΩΝ :

Ημερομηνία: 01/07/2016.  Ώρα: 18.00 στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

Μετά τις 18.00 καμία αλλαγή ή προσθήκη στις δηλώσεις συμμετοχών δεν θα γίνει δεκτή.

ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ:

Ο αγώνας θα έχει επιμέτρηση  Ranking list για το Σλάλομ και για τις Φιγούρες.

ΣΚΑΦΟΣ ΑΓΩΝΑ:

Ski  Nautique 200 - CB 2015, Zero off.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ:

Κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Γιώργο Αλεξανδρή. Τηλ: 694 4277331 . Κόστος: 30€ / σετ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Για αθλητές έως 14 ετών το κόστος συμμετοχής είναι 70€.

Για αθλητές άνω των 14 ετών το κόστος συμμετοχής είναι 100€.

ΔΙΑΜΟΝΗ:

Προτείνονται οι παρακάτω λύσεις για την διαμονή:

HOTEL AGNANTI 2464049002 (www.agnanti-hotel.gr)

HOTEL KIRIAKIDIS  24640 22975 (www.hotelkiriakidis.gr)

HOTEL TSELIKAS  24610 36997 (www.tselikashotel.gr/)

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποσταλούν μέχρι και την Πέμπτη 30/06/2016 προς:

Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης

Υπόψιν κου Αλεξανδρή Γιώργου.

Φαξ: 24610 27294  -  Τηλ: 694 4277331  -  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.