mpalaΈνα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς, στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, δίνει ο Αίας Μικροβάλτου την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, με αντίπαλο την Α.Ε. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου που έχει το ίδιο στόχο της παραμονής, και πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση είναι ένα βαθμό πίσω από την ομάδα του Μικροβάλτου. Με νίκη ο Αίας κάνει ένα τεράστιο άλμα στην υπόθεση ‘παραμονή’ στην κατηγορία.

Ξεκινώντας από τη διαμορφωμένη κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα, η μάχη της παραμονής θα δοθεί στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων του Μικροβάλτου (έχει 15 βαθμούς), των Αυλών (επίσης 15 βαθμοί με αγώνα περισσότερο) και της Καισαρειάς (14 βαθμοί).

Το πρόγραμμα για τις τρείς αυτές ομάδες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος της β’ κατ./1ος όμιλος, έχει ως εξής (Μ= εντός έδρας, Ε= εκτός έδρας):

- Το Μικρόβαλτο (15 β.) παίζει κατά σειρά, με Καισαρειά (Μ), Μεταξά (Ε), Κρανίδια (Μ) και Λιβαδερό (Ε).

- Οι Αυλές (15 β.) παίζουν, με Πλατανόρεμα (Μ), με Ελάτη (Ε) και Καισαρειά (Ε) [και ένα ρεπό].

- Η Καισαρειά (14 β.) παίζει, με Μικρόβαλτο (Ε), με Κρόκο (Μ), με Καρυδίτσα (Ε) και με Αυλές (Μ).

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του Σ/Κ 14-15.4.2018 για τις ομάδες του ορεινού όγκου των Καμβουνίων, που περιλαμβάνει και τοπικό ντέρμπι, έχει ως παρακάτω:

- Σάββατο 14/4, γήπεδο Κρόκου, 4:30μμ, ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ – ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ

- Κυριακή 15/4, γήπεδο Τρανοβάλτου, 4:30μμ, ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ – ΑΕ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΚΗΠΟΥ-ΣΠΑΡΤΟΥ. Θα διαιτητεύσει ο Ζούγρας, με βοηθούς τους Μπαλιάκα, Πραχάλη.

- Κυριακή 15/4, γήπεδο Λιβαδερού, 4:30μμ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ

mikrovalto.gr

mpala