epal servionΤην πρόκριση τους για δεύτερη συνεχή χρονιά, με δύο (2) ομάδες πέτυχαν οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Σερβίων στον Εθνικό τελικό του Young Business Talents 2017-2018 αφού κατατάχθηκαν στις πρώτες δύο θέσεις στην ΠΕ Κοζάνης.

Οι ομάδες των μαθητών του σχολείου μας  συμμετείχαν στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό διαγωνισμό διοίκησης και επιχειρηματικότητας για μαθητές Λυκείων, που έχει καθιερωθεί στο χώρο της εκπαίδευσης ως ένα καινοτόμο διδακτικό εργαλείο.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό που έχει ως στόχο να προσφέρει στους μαθητές γνώσεις, δεξιότητες και επιχειρηματική εμπειρία συμμετείχαν φέτος 2144 μαθητές Λυκείου σχηματίζοντας 660 «ομάδες – εταιρείες» από 50 σχολεία και 19 Νομούς απ’ όλη την Ελλάδα, η οποίες είχαν την ευκαιρία να διοικήσουν τη δική του εικονική εταιρεία μέσω του επιχειρηματικού προσομοιωτή 3ης γενιάς και με την καθοδήγηση των Καθηγητών τους.

Στον τελικό προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν 75 «ομάδες – εταιρείες» που θα διαγωνιστούν με φυσική παρουσία στον εθνικό τελικό στις 13 Απριλίου 2018 στην Αθήνα.

Από την ΠΕ Κοζάνης προκρίθηκαν τρείς ομάδες από τις έντεκα που συμμετείχαν έως τα ημιτελικά, δύο εκ τον οποίων από το ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

epal servion