26001322Παραμονές Χριστουγέννων και λίγο πριν νυχτώσει, με πόνο βαθύ, αποχαιρετίσαμε το γλυκό αηδόνι, την Ανθούλα μας, για το μακρύ ταξίδι της στην αιωνιότητα.

Αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής μας από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 μέχρι σήμερα,

...ξεκινά την πορεία της στο σύλλογο, συμμετέχοντας στη μεικτή χορωδία, στη ρεμπέτικη κομπανία στη συνέχεια και για πολλά χρόνια μέλος της Διοίκησης από τη θέση της γενικής γραμματέως.

Με τη ζεστή της παρουσία και τη γλυκιά φωνή της, ομορφαίνει τα μουσικά βραδινά και αφιερώματα που πραγματοποιεί ο σύλλογος, δίπλα στον μουσικό της δάσκαλο και συνεργάτη Κώστα Γεροκώστα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε με χρονική σειρά τα αφιερώματα:

-Στον Γιάννη Ρίτσο, τον Απόστολο Καλδάρα, το Μανώλη Χιώτη, την Πόλυ Πάνου, τον Πάνο Γαβαλά, τη Σοφία Βέμπο, τον Άκη Πάνου, τον Νίκο Γκάτσο, με τελευταίο το αφιέρωμα στο Δήμο Μούτση.

Πρωταγωνιστεί στις καθιερωμένες μας επισκέψεις στο Γηροκομείο και το θεραπευτήριο Σπινάρη, στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το απόθεμα αγάπης που διέθετε, βρήκε τρόπο μέσα από το τραγούδι να το μοιράσει σε όλους.

Αγαπημένη μας Ανθούλα, θα είσαι για πάντα ανάμεσα μας, μέσα από τις όμορφες στιγμές και μνήμες που σε περιέχουν, κρατώντας την αγάπη που μας χάρισες όλα αυτά τα χρόνια, ελπίζοντας να συναντηθείς με τους λατρεμένους σου γονείς, τον κυρ-Γιάννη και την κυρά-Τασούλα και να βρεις ανάπαυση στην απέραντη και ζεστή αγκαλιά τους...

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης

26001322