neraida  Συνάντηση  είχα  χθες  Σάββατο 25/11/2017 με τους καταστηματάρχες της Νεράιδας, προκειμένου να συζητήσουμε την πρόταση του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων για την εφαρμογή μέτρων προστασίας της οδικής κυκλοφορίας.

  Μετά την ενημέρωση συμφώνησαν,  να μην αποδεχτούν οποιαδήποτε μείωση από τις υπάρχουσες θέσεις Παρκινγκ (υπάρχουν 147 θέσεις Παρκινγκ εντός της Νεράιδας), να αποδεχτούν την μονοδρόμηση του κεντρικού και παράδρομων δρόμων, την απαγόρευση εισόδου εντός της Νεράιδας των λεωφορείων (η αποβίβαση και επιβίβαση των επισκεπτών, θα γίνεται στην είσοδο της Νεράιδας) και φορτηγών αυτοκινήτων (οι προμήθειες θα γίνονται τις πρωινές ώρες) και τέλος συμφωνούν με την τοποθέτηση  απαγορευτικών και ΣΤΟΠ  πινακίδων, όπου αυτές είναι απαραίτητες.

  Επιπλέον  συζητήθηκαν  και συμφώνησαν στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και προτρέπουν τους επισκέπτες, για οποιαδήποτε αστοχία υπάρξει να ενημερώσουν  τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

  Δημιουργήθηκε σελίδα επισκεπτών στην visitneraida.gr  και επιλογή “ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”, όπου κάθε επισκέπτης επώνυμα ή ανώνυμα,  έχει την δυνατότητα να κάνει προτάσεις και παρατηρήσεις.

Ξενοφών Βαΐζογλου

Πρόεδρος Νεράιδας

neraida