eps kozΤο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης μετά την έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 03/11/2017 αποφάσισε τα εξής :

1. Αποκλείεται από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας το σωματείο Α.Ε.Κ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ,

...το οποίο κατά παράβαση του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου προσέφυγε στα Πολιτικά Δικαστήρια αντί των θεσμοθετημένων ποδοσφαιρικών (Δικαστικών και Δικαιοδοτικών) οργάνων, προσβάλλοντας αποφάσεις του Δ.Σ. και της Γ.Σ. Αρχαιρεσιών της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Παρόλο που είχε επιβληθεί στο σωματείο, όπως ορίζει ο Κανονισμός, ποινή προειδοποίησης και απαγόρευσης μετεγγραφών και αφού εξέπνευσε η προθεσμία των 30 ημερών, αυτό επιμένει στην προσφυγή  του και μοιραία αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος που μετέχει και για όσο διάστημα συνεχίζεται η παράβαση (άρθρο 35 , παρ. 1 & 2α του Κ.Α.Π.) .

2. Επιβάλλει στον κ. Σάββα Σαλτσίδη μέλος του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο και της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο επειδή προσέφυγε στα Πολιτικά Δικαστήρια αντί των θεσμοθετημένων ποδοσφαιρικών ( Δικαστικών και Δικαιοδοτικών ) οργάνων, προσβάλλοντας αποφάσεις του Δ.Σ. και της Γ.Σ. Αρχαιρεσιών της Ε.Π.Σ. Κοζάνης (άρθρο 35 , παρ. 1 & 2γ του Κ.Α.Π.).

3. Απαλλάσσει κάθε ευθύνης το σωματείο Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ για τις ενέργειες του μέλους του κ. Σάββα Σαλτσίδη τον οποίο και διέγραψε διότι ενήργησε  χωρίς την σύμφωνη γνώμη του σωματείου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

eps koz