-agpr24617 proim 1Δεν τα κατέφερε η ομάδα του ΚΑΦΕ ΣΤΕΚΙ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6Χ6, που διεξάγεται με επιτυχία στην Αγία Παρασκευή Κοζάνης, αφού ηττήθηκε με σκορ 1-5 από την ομάδα του Coffee Lovers.

Γενικά η νικήτρια ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά και η ομάδα του ΚΑΦΕ ΣΤΕΚΙ, παρά τις απουσίες δυο βασικών παικτών, το πάλεψε και αν κατάφερνε να σκοράρει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ή στις αρχές του δευτέρου, όταν και έχασε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, το παιχνίδι ενδέχεται να είχε άλλη εξέλιξη. 

Αντίθετα, στο δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου 24 Ιουνίου, η ομάδα του EXPRESS KTEO δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Survivors (επικρατώντας άνετα με 8-0, αν και κοντραρίστηκε μέχρι την επίτευξη του πρώτου τέρματος, που σημειώθηκε στο 25’ της 35λεπτης διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου. Με την ομάδα Survivors αγωνίστηκαν και δυο γνώριμοι καλοί ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει στην ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου, τα αδέλφια Νίκος και Στέφανος Νάστος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των προημιτελικών ήταν:

-agpr24617 proim_1

ΚΑΦΕ ΣΤΕΚΙ – COFFEE LOVERS 1-5

EXPRESS KTEO – SURVIVORS 8-0

-agpr24617 proim 3 1-agpr24617 proim 4

Μετά αποτελέσματα αυτά, το ΚΑΦΕ ΣΤΕΚΙ αποκλείεται από τη συνέχεια του τουρνουά και η ομάδα του EXPRESS KTEO περνάει στην ημιτελική φάση (στους 4) και θα αντιμετωπίσει στις 29 Ιουνίου, τον νικητή του σημερινού (25/6) προημιτελικού μεταξύ του ΚΑΦΕ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ και Six Coffee – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΛΑΒΑΝΤΣΙΩΤΗ.

mikrovalto.gr