αγρότες291Την ανάπτυξη των αγροτικών μπλόκων στη Δυτική Μακεδονία, αρχής γενομένης από αύριο (Δευτέρα 30/1) μέχρι και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, αποφάσισε η χθεσινοβραδινή ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων συντονιστικών επιτροπών της περιοχής, όπως τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων...

...ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των δημητριακών και κτηνοτροφικών προϊόντων του Νομού, Δημήτρης Μόσχος, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα ακριβή σημεία.

Ωστόσο, σίγουρο θεωρείται το στήσιμο μπλόκου αύριο μετά τις 12 το μεσημέρι, στο Άργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στο δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία. Την απόφαση έλαβαν σε πρόσφατη γενική τους συνέλευση αγρότες και κτηνοτρόφοι της Καστοριάς, ορίζοντας και τη συντονιστική επιτροπή του μπλόκου τους που διευρύνθηκε στα 15 μέλη, από 11 στις περσινές αγροτικές κινητοποιήσεις.

Οι αγρότες στο Καλονέρι Βοΐου, επικύρωσαν την απόφασή τους να στηθεί αύριο το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Στο μεταξύ, στην περιοχή Αμυνταίου, πιθανόν αύριο μπλόκο θα στηθεί στην παλαιά εθνική οδό Αμυνταίου-Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Αντιγόνου. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται σήμερα, οπότε και θα οριστεί η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου.

newsbeast.gr

αγρότες291