- mpl4027358Σε αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης, στο ύψος του μπλόκου στο Αργυροπούλι, προχώρησαν αγρότες από τον Τύρναβο της Λάρισας, βγάζοντας τα τρακτέρ στον δρόμο, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 24/1 και για δύο ώρες μέχρι της 20:00.

Η κινητοποίηση τους υλοποιήθηκε με βάση την απόφαση που έλαβαν τη Δευτέρα.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε, ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, σήμερα Τρίτη, από ώρα 18.00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο 24ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Λάρισας - Κοζάνης (διασταύρωση Αργυροπουλίου), η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Στο μεταξύ από το μεσημέρι, αγροτικά μηχανήματα από αγρότες της περιοχής της Αγιάς έχουν παραταχθεί στο Γερακάρι της Λάρισας. Τα τρακτέρ στήθηκαν στην άκρη του δρόμου, όπου και παραμένουν, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προχωρούν σε αποκλεισμό του δρόμου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους, οι αγρότες δεν πρόκειται να μεταβούν στο κόμβο της Νίκαιας την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι αύριο (σήμερα), Τετάρτη 25/01, οι αγρότες από το Δαμάσι θα προχωρήσουν και σε αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης.

cnn.gr

- mpl4027358

(φωτο αρχείου)