dimarxeio serv-velv banner 185 Τα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με την μη ψήφιση του προϋπολογισμού καθώς και σε ποιο βαθμό αυτά τα θέματα επηρεάζουν τη λειτουργία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με...

...τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά και Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη της συμπολίτευσης.

 Ποιο συγκεκριμένα στη κοινή σύσκεψη με τους επικεφαλής της Περιφέρειας συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Ζυγούρης, οι αντιδήμαρχοι Θόδωρος Κυριακίδης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Θύμιος Δισερής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτα Μαλιούρα, Θωμάς Παπαστέργιος, όπως επίσης και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Ζήνων Παπαδημητρίου, Ευάγγελος Χαραλαμπίδης, Νίκος Τέτος, Μίλτος Ζορμπάς, Δημήτρης Κοσμάς και Θόδωρος Παπαγεωργίου ενώ απουσίαζαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζάκης και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κουκάλης.

 Ο κ. Καρυπίδης έθεσε όλο εκείνα τα ζητήματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή πορεία και προοπτική του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού ενώ συζητήθηκαν επιμέρους θέματα όπως χρηματοδοτικά προγράμματα, προτάσεις και εντάξεις έργων καθώς και το θέμα του προϋπολογισμού.

 Μέσα σε κλίμα συναίνεσης και με βασικό άξονα όπως τονίστηκε από όλους την ομαλή λειτουργία του δήμου εκφράστηκε η βούληση τόσο από τον κ. Κοσματόπουλο όσο και από τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους να ξεπεραστούν οι όποιες αντιθέσεις ώστε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού να υπερπηδήσει τα όποια εμπόδια έχουν προκύψει μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί και την καταψήφιση του προϋπολογισμού. Στο πνεύμα μάλιστα αυτής της λογικής ενότητας και συναίνεσης ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού αποδέχτηκε ότι αρκετές φορές λεγόμενά του ξεπέρασαν τα όρια τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να ειπωθούν από την πλευρά του πράγματα που δεν ισχύουν για όλους τους συνεργάτες του ενώ και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν την άποψη ότι τα όσα έχουν λεχθεί το προηγούμενο διάστημα θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες και στη βάση της καταρχήν συμφωνίας θα κατατεθούν αιτήσεις επιστροφής των ανεξαρτήτων συμβούλων στην παράταξη της συμπολίτευσης και θα οριστεί το πλαίσιο λειτουργίας από εδώ και στο εξής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

dimos Serbiwn Velbentou logotipo