atvelv311Τραγικό θάνατο βρήκε, σήμερα το πρωί, ένα 74χρονος (Γ.Ν.), ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του, σε παραλίμνια περιοχή, στο 4ο χλμ Βελβεντού – Διασταύρωσης Εθνικής Οδού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εικάζεται ότι, σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των εργασιών σε απόκρημνο σημείο,

...σε άκρη του χωραφιού, λόγω του βάρους του “καταστροφέα” το τρακτέρ παρασύρθηκε κι αναπαδογύρισε, καταπλακώνοντας τον άτυχο 74χρονο.

Γύρω στις 11.00 τον εντόπισε ένας υπάλληλος του ΤΟΕΒ, που έλεγχε το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή. Έρευνα διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων. 

atvelv311

Από το kozan.gr

4.11.2016 - Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το συμβάν, έχει ως εξής:

«Ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ) στην αγροτική περιοχή του Δ.Ε. Βελβεντού Δήμου Σερβίων Βελβεντού».

Στις 12:00 χθες (03-11-2016) η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ) σε αγροτική περιοχή Βελβεντού θέση  (Παλιάμπελα) του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής εξόδου, απεγκλωβίσαμε  θανάσιμα τραυματισμένο τον οδηγό του τρακτέρ.Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν και επιχείρησαν τρείς (3) πυροσβεστικοί  υπάλληλοι με ένα  (1) οχήματα.