mosx16107Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), με αφορμή την ανησυχία και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας η νόσος της ‘’Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών’’,

...λόγω τόσο της σοβαρότητας της όσο και της ταχείας εξάπλωσης της στην χώρα μας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για το θέμα, με ομιλητή τον κ. Καντζόγλου Θεόφιλο, Κτηνίατρο, Προϊστάμενο Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Κοζάνης.

Ακόμη στην ημερίδα θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο ‘’Νομικό πλαίσιο και τον τρόπο εφαρμογής του θεσμού του Κτηνιάτρου Εκτροφής’’ με ομιλητή τον κ. Ηλιάδη Σωκράτη, Κτηνίατρο – Υγιεινολόγο, Προϊστάμενο Τμήματος Υγείας των ζώων της Δ/σης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η ημερίδα θα παραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:30 μ.μ. στα Σέρβια, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού (Κεντρική πλατεία Σερβίων).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΗΜΕΡΙΔΑΣ

12:30 – 12:50 : Προσέλευση – Εγγραφή
12:50 – 13:00 : Χαιρετισμοί διοργανωτών

13:00 – 13.30 : ‘’Οζώδης δερματίτιδα των βοοειδών’’

Εισηγητής: Καντζόγλου Θεόφιλος, Κτηνίατρος, Προϊστάμενος Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Κοζάνης

13:30 – 14.00 : ‘’Νέα δεδομένα στο Νομικό πλαίσιο και τον τρόπο εφαρμογής του θεσμού του Κτηνιάτρου Εκτροφής’’

Εισηγητής: Ηλιάδης Σωκράτης, Κτηνίατρος – Υγιεινολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Υγείας των ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

14:00 – 14.30 : Συζήτηση και Συμπεράσματα.

Σχόλια   

Κων/νος Β Σταθόπουλος
0 # Κων/νος Β Σταθόπουλος 07-10-2016 18:25
Με την ευκαιρία της ημερίδας καλό είναι να εκθέσουμε και τα προβλήματα της περιοχής με σοβαρότερο αυτό της έλλειψης κτηνιάτρου στο αγροτικό κτηνιατρείο Σερβίων. Πιστέυω να ειναι όλοι οι κτηνοτρόφοι της περιοχής εκεί καθώς και οι τοπικοί άρχοντες.
Παράθεση