laek169Στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων, εντάσσονται οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε επαγγελματικό Σύλλογο-Εργοδοτικό Φορέα και οι οποίες:

- επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους σε πρόγραμμα που αναλαμβάνει ο εργοδοτικός φορέας του κλάδου τους.

- καταβάλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους της επιχείρησης τους για το έτος 2015-2016.

- απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους.

- το πρόγραμμα κατάρτισης στο οποίο συμμετέχουν δεν χρηματοδοτείται από άλλο φορέα.

- δεν χρηματοδοτούνται από άλλο πρόγραμμα κατάρτισης του Ο.Α.Ε.Δ. και του ΛΑΕΚ για τους εργαζόμενους που λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης

 Στο ανωτέρω πρόγραμμα κατάρτισης δίνεται η δυνατότητα, να συμμετέχουν και εργαζόμενοι προερχόμενοι από επιχειρήσεις που απασχολούν από 1-25 άτομα .

Οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-25, επιδοτούνται  από τον ΟΑΕΔ με το ποσό των 5 € ανά ώρα κατάρτισης (πχ 32 ώρες * 5 € = 160 €) εφόσον δεν πραγματοποιηθούν απουσίες. Το ποσό της αμοιβής κατατίθεται από τον ΟΑΕΔ σε τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα : 6974819379 -2464024012 καθώς και στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων.