arxpan196Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων και Κοζάνης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις πανηγυρικές λατρευτικές συνάξεις με την ευκαιρία της Εορτής της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ  13  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

7.00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, στον οποίο θα χοροστατήσει και θα κηρύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος καί Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Ξάνθης καί Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Παύλου.

ΤΕΤΑΡΤΗ  14  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

7.00 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Ξάνθης κ. Παντελεήμονος και συλλειτουργούντων των ως ανω Αρχιερέων.

Υπενθυμίζεται ότι στον εν λόγω Ιερό Ναό εκτίθεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών η θαυματουργή Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Αρχαγγελιώτισσας, φερμένη από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Ξάνθης. Η Εικόνα θα παραμείνει στον Ναό ως την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

                                                                               

Από την Ιερά Μητρόπολη