fthghptr16912 1fthghptr16912 2

Φθορές από αγνώστους διαπιστώθηκαν στις αποδυτήρια του γηπέδου Τρανοβάλτου και συγκεκριμένα στις πόρτες των αποδυτηρίων της γηπεδούχου ομάδας και των διαιτητών (φωτο). Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι του δήμου για τα περαιτέρω.

Σημειώνουμε ότι το ερχόμενο Σ/Κ αρχίζει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης και για τους υπευθύνους της ομάδας του Μικροβάλτου, που αισιοδοξούν ότι θα είναι οι νικητές στον αγώνα μπαράζ της Τετάρτης 14/9 με τον ΑΟ Κρόκου και θα παίξουν στη Β’ κατηγορία, θα αποτελέσει ένα πρόσθετο πρόβλημα, πέρα από το θέμα συντήρησης του χλοοτάπητα.

ΣΗΜ.: Δυστυχώς τα προβλήματα του γηπέδου Τρανοβάλτου, που ταλάνισαν τις ομάδες των Καμβουνίων την περασμένη χρονιά (Μικροβάλτου, Ελάτης και Τρανοβάλτου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα μετά τις πρώτες αγωνιστικές), κατά πληροφορίες μας, οδήγησαν την ομάδα της Ελάτης να δηλώσει για την περίοδο 2016-2017 σαν γήπεδο έδρας της το γήπεδο του …Σκαφιδίου (Νέας Νικόπολης) Κοζάνης, μιας και το γήπεδο της Ελάτης παραμένει ακατάλληλο για χρήση για έβδομη (!) χρονιά.

fthghptr16912 1 1fthghptr16912 2 1

mikrovalto.gr

Φωτο: Α.Θ.