elp16824Σε εξόφθαλμη και χωρίς προηγούμενο παράβαση κάθε έννοιας Νόμου και ηθικής προέβη ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας κ. Μιχελάκης, προκειμένου να καλυφθεί η παρανομία της κατάθεσης της γνωστής δωρεάς στον προσωπικό λογαριασμό του Περιφερειάρχη κ. Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο κ. Μιχελάκης απαντώντας στη σχετική καταγγελία του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και της επικεφαλής του Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, αντί να εφαρμόσει τα όσα ρητά προβλέπει ο Νόμος, βγάζει μόνος του αθωωτική απόφαση, πέφτει σε σωρεία αντιφάσεων, παραδέχεται μια σειρά από παρατυπίες και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε καμιά περίπτωση σε δημόσιο λειτουργό και εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου που αποκάλυψε το θέμα, παραδίδοντας μαθήματα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας Περιφερειακός Σύμβουλος και με το τι θέματα πρέπει να ασχολείται!

Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία του να αθωώσει τον εγκαλούμενο Περιφερειάρχη, που ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του, η οποία παραβιάζει Νόμους του Ελληνικού Κράτους, τους οποίους τόσο ο κ. Καρυπίδης όσο και ο κ. Μιχέλακης είναι υποχρεωμένοι να σέβονται και να τηρούν.

Ακολουθούν οι δύο επιστολές, του κ. Μιχέλακη και της ανταπάντησης του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, οι οποίες δίνονται στη δημοσιότητα καθώς οι πολίτες πρέπει να λάβουν γνώση και να κρίνουν. 

Δείτε παρακάτω την απάντηση του κ. Μιχελάκη

wq1wq2wq3

Κατεβάστε την docΑπάντηση_στην_επιστολή_ΓΓ__Αποκεντρωμένης.doc