Ορίστηκαν οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων: Γ. Χιωτίδης στην Κοζάνη, Π. Αλεξιάδης στα Γρεβενά, Β. Αντωνιάδης στην Καστοριά

xiotidis gi1671Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους κάτωθι διοικητές νοσοκομείων για τη Δυτική Μακεδονία:

ΓΝ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Γεώργιος Χιωτίδης: Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδικού στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Univercita degli studi di Roma “La Sapienza” της Ρώμης. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων έκτακτος Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη (1987-1994) και Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης (1994-2014).

ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

Βασίλειος Αντωνιάδης: Είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με σπουδές και στο τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην κατεύθυνση Πολιτική και Οικονομία. Έχει επίσης μεταπτυχιακό στη Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί στο λογιστήριο του Νοσοκομείου Φλώρινας, στο γραφείο προμηθειών και δημοσίων συμβάσεων του ΓΝ Φλώρινας και ως νοσηλευτής στο ίδιο νοσοκομείο. Είναι Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Φλώρινας και Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του ΓΝ Φλώρινας.

ΓΝ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παντελής Αλεξιάδης: Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασφάλιση Ποιότητας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι πραγματογνώμονας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας  (ΤΕΕ/ΤΚΜ) , επιστημονικός υπεύθυνος σεμιναρίων, μέλος της επιτροπής εξετάσεων  για την  άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εισηγητής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο  του ΤΕΕ/ ΤΚΜ.

Πηγή: naftemporiki.gr