Νεκρός 32χρονος οδηγός απορριμματοφόρου το πρωί στο Μαυροδένδρι

penthos 2Το θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας άνδρας  την ώρα που εργάζονταν στην υπηρεσία καθαριότητας και συγκεκριμένα στην περισυλλογή απορριμμάτων, εργαζόμενος με 8μηνη σύμβαση στο  Δήμο Κοζάνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εργαζόμενος...

...(ηλικίας 32 ετών, γεννηθείς το 1984 στη Σκήτη Κοζάνης, παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών), έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε το απορριμματοφόρο και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες "καρφώθηκε" πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ. 
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο κατέληξε.

Για τα αίτια θανάτου του θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή, ωστόσο όλα δείχνουν πως τον άτυχο εργαζόμενο τον πρόδωσε η καρδιά του και για αυτό και έπεσε πάνω στην κολώνα, χάνοντας τις αισθήσεις του. 

Το συμβάν έγινε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ στο όχημα ήταν και άλλοι δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΠΗΓΗ: Β.Σ./PLOGOS

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν, έχει ως παρακάτω:

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σε περιοχή της Κοζάνης

Σήμερα (01-07-2016) το πρωί στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο - απορριμματοφόρο που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, αφού εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (στύλο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω και τον τραυματισμό ενός 37χρονου ημεδαπού και μιας 43χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο πίσω μέρος του οχήματος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.