mikrovalto.gr

Επανατοποθετήθηκε στη θέση του αντιδημάρχου Σερβίων-Βελβεντού  ο Ευθύμιος Δισερής

diseris15722Με ανακοίνωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού Ζήνωνα Παπαδημητρίου στην έκτακτη συνεδρίαση της Τετάρτης 8.6.2016, έγινε γνωστό ότι, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου ανατέθηκαν καθήκοντα αντιδημάρχου στον  Ευθύμιο Δισερή, με κατά τόπο αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού και στις Τοπικές Κοινότητες Μεταξά και Τριγωνικού της Δημοτικής Ενότητας Σερβίων.

Ο κ. Δισερής επανακάμπτει στη θέση του αντιδημάρχου που κατείχε από τις 24.9.2014 μέχρι τις 10.7.2015, οπότε και είχε αντικατασταθεί, για να ακολουθήσουν, η ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό στις 22.7.2015 και η επανένταξή του στις 29.12.2015.

Ο νέος αντιδήμαρχος ευχαριστώντας τον δήμαρχο, δήλωσε ότι «επέστρεψε σαν στρατιώτης του συνδυασμού» και υποσχέθηκε ότι «θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το καλό της περιοχής και του συνδυασμού».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε ότι ανατέθηκαν στον εντεταλμένο σύμβουλο Θεόδωρο Κυριακίδη επιπρόσθετα τα καθήκοντα λειτουργίας του τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (κατά βάση του εδαφολογικού), και ότι παρέχεται αντιμισθία στον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ζάκη. Εδώ προκύπτει ένα ερωτηματικό, για το ποιοι είναι οι δύο αντιδήμαρχοι στους οποίους παρέχεται αντιμισθία, καθότι με την τροποποιητική απόφαση 2/16 με ημερομηνία 7.1.2016, είχαν οριστεί με αντιμισθία οι αντιδήμαρχοι, Οικονομικών Δ. Κουκάλης και Καμβουνίων -αείμνηστος πλέον- Π. Γεμενετζίδης.

mikrovalto.gr