Στη Λευκόβρυση Κοζάνης τον Ιούνιο το Παγκόσμιο Τουρνουά World League Βόλεϊ με την συμμετοχή της Ελλάδας

HomPb16205Στην Λευκόβρυση Κοζάνης θα φιλοξενηθεί τον Ιούνιο το Παγκόσμιο Τουρνουά World League Βόλεϊ με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος. Το Τουρνουά είναι μοιρασμένο σε δύο διαφορετικές εβδομάδες, με την πρώτη να διεξάγεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κοζάνη.

Έτσι από 17 έως και 19 Ιουνίου η Εθνική ομάδα Βόλεϊ της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν, την Κινεζική Ταϊπέι και το Πουέρτο Ρίκο. Και τα τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου γκρουπ του World League 2016 διαμορφώθηκε ως εξής (με έντονα γράμματα οι χώρες διεξαγωγής των αγώνων):

1η εβδομάδα (17-19 Ιουνίου)

Ελλάδα, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, Πουέρτο Ρίκο (ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ)

Σλοβενία, Τυνησία, Βενεζουέλα, Κατάρ

Μεξικό, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Γερμανία

2η εβδομάδα (24-26 Ιουνίου)

Ελλάδα, Σλοβενία, Πουέρτο Ρίκο, Κατάρ

Τυνησία, Βενεζουέλα, Μεξικό, Μαυροβούνιο 

Καζακστάν, Γερμανία, Ισπανία, Κινεζική Ταϊπέι

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος στο World League θα συμμετάσχουν συνολικά 36 ομάδες, ενώ οι 12 ομάδες του 3ου γκρουπ (στο οποίο μετέχει κι η Ελλάδα) θα αγωνιστούν σε δύο τριήμερα τουρνουά με διαφορετικές συνθέσεις, αλλά θα υπάρχει μια συνολική βαθμολογία και των 12 ομάδων.

Οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας καθώς και η διοργανώτρια της τελικής φάσης Γερμανία θα προκριθούν στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί στην ‘Fraport Arena’ της Φρανκφούρτης το διάστημα 2-3 Ιουλίου.

top-sport.gr