Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού με τον ομογενή Βελβεντινό  Κώστα Αντωνιάδη

vvil16511 Ιδιαίτερα συμβολικό όσο και ουσιαστικό χαρακτήρα είχε η συνάντηση στην Παιδική Βιβλιοθήκη Βελβεντού του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου με τον κ. Κώστα Αντωνιάδη, Βελβεντινό που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ΗΠΑ...

...και το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

 Ο κ. Αντωνιάδης είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής κοινωνίας του Βελβεντού να λειτουργήσει και πάλι η Παιδική Βιβλιοθήκη (τα τελευταία πέντε χρόνια παρέμενε κλειστή) αναλαμβάνοντας να καλύψει τη δαπάνη για την υπάλληλο που εργάζεται στην συγκεκριμένη δομή όπως επίσης και το κόστος για μία σειρά εργασιών. Ταυτόχρονα βέβαια ο κ. Αντωνιάδης ενίσχυσε αντίστοιχα τις παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στα κτίρια του Γυμνασίου/Λυκείου και στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού καθώς και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ενώ ο ίδιος εδώ και χρόνια ενισχύει διάφορες δραστηριότητες και δομές (ΚΑΠΗ, Σχολεία) όπως επίσης και έργα-παρεμβάσεις στο Βελβεντό.

 Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού ευχαρίστησε τον κ. Αντωνιάδη για την συνολική προσφορά του στην τοπική κοινωνία, συζήτησε μαζί του τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που προσφέρει ο τόπος απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε ομογενείς επιχειρηματίες να εξετάσουν το ενδεχόμενο επαγγελματικής δραστηριοποίησης και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.