4ο Λύκειο Κοζάνης: Το κουδούνι ξαναχτυπά τριάντα χρόνια μετά!

ca14561c Ήταν Ιούνιος του 1986 τότε που χτύπησε για τελευταία φορά το κουδούνι στο 4ο Λύκειο Κοζάνης για τους απόφοιτους εκείνης της χρονιάς. Επιτέλους, είπαμε όλοι, τελειώσαμε.
Κι ερχόμαστε σήμερα, τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά,

...ν’ αναπολούμε εκείνα τα μαθητικά βιώματα, τα οποία αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση. Άραγε, ισχύει ακόμα εκείνο το αυθόρμητο «επιτέλους»;
Τέτοιες σκέψεις και αναμνήσεις αμέτρητες και ποικίλες (αλλά και επιφωνήματα εντυπωσιασμού από το τωρινό μας παρουσιαστικό!!) θα λάβουν χώρα στη Συνάντηση (πείτε το «reunion», πείτε το «αντάμωμα») που διοργανώνουμε το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ., στο Σχολείο
 Προσκαλούνται όλοι, λοιπόν, διδακτικό και μαθητικό προσωπικό, να δώσουν το παρόν και να τα ξαναπούμε από κοντά.
 Δυστυχώς δεν θά 'μαστε όλοι εκεί˙ ο Λυκειάρχης, Καθηγήτριες και Καθηγητές, Συμμαθήτριες και Συμμαθητές δεν είναι πια μαζί μας. Η ανάμνησή τους όμως θα γλυκάνει την απουσία τους.
  Ακόμα κι αν έχουμε να συναντηθούμε από τότε, ήρθε τώρα η ευκαιρία να συνυπάρξουμε πάλι. Γι' αυτό, διαδώστε και ενημερώστε όσο περισσότερο μπορείτε.
  Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επικοινωνείστε μέσω facebook στο προφίλ «ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 1986 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ»,  
https://www.facebook.com/groups/806032206191464/

    Για να μην χαθείτε, η οδός του Σχολείου λέγεται πλέον Ανδρέα Κάλβου 1 και η πινακίδα απ' έξω γράφει «2ο ΓΕ.Λ.». Μέσα όμως θά 'ναι η ψυχή του 4ου Λυκείου.

   Το Σάββατο, λοιπόν, 7 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ., θα χτυπήσει και πάλι το κουδούνι για να μπούμε στην τάξη. Κι όσοι δεν κόβουν τις παλιές συνήθειες, ας μείνουν στο καφενείο!
    Καλή Ανάσταση & καλή αντάμωση.