Αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη δυο ατόμων για ληστεία που διέπραξαν, παριστάνοντας τους αστυνομικούς

el.asΣε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό-σύλληψη δυο (2) αγνώστων ανδρών για την περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε σε βάρος 65χρονου...

...ημεδαπού χθες (09-03-2016) στο Τοιχιό Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, χθες (09-03-2016) το απόγευμα στην περιοχή Τοιχιού Καστοριάς, δυο (2) άγνωστα άτομα επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και φέροντας την ενδυμασία αστυνομικών υπαλλήλων, με το πρόσχημα του ελέγχου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 65χρονος, τον ακινητοποίησαν και κατόπιν μετέβησαν μαζί του σε κατάστημα που διατηρεί ο ανωτέρω στην περιοχή της Καστοριάς, όπου με τη χρήση βίας και υπό την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εντός του καταστήματος το χρηματικό ποσό των ογδόντα χιλιάδων (80.000,00) ευρώ.

Ακολούθως, οι δράστες αφού οδήγησαν τον 65χρονο σε παρακείμενη περιοχή, τον έδεσαν και διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε κλαπεί προ διμήνου από την περιοχή του Φαλήρου Αττικής και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό-σύλληψη των δυο (2) αγνώστων ατόμων στα πλαίσια του αυτοφώρου.