Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός για ληστεία σε βάρος 69χρονης

el.asΣυνελήφθη χθες (05-11-2015), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ληστεία, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, χθες (05-11-2015) πρωινές ώρες, 69χρονη ημεδαπή κατήγγειλε...

...ότι την προηγούμενη ημέρα σε κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί σε περιοχή της Κοζάνης, δύο άτομα την πλησίασαν και με τη χρήση σωματικής  βίας, αφού πρώτα την ακινητοποίησαν, στη συνέχεια της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Μετά από συντονισμένες έρευνες και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, εντόπισαν χθες μεσημβρινές ώρες, τον 39χρονο στην περιοχή της Βέροιας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο 39χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς διαβατήριο, στο οποίο όπως προέκυψε, αναγράφονταν διαφορετικά στοιχεία από τα πραγματικά, ενώ περιείχε, επικολλημένη σε αυτό άδεια διαμονής για εργασία, που όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί στο παρελθόν.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στη Βέροια, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μέρος των προσωπικών αντικειμένων που είχε αφαιρέσει από την 69χρονη, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στην ίδια.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση ενός ακόμα ατόμου.

Ο 39χρονος συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.