www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


25ο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού στην Καστανιά Σερβίων (75 ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) Εκτύπωση
Σάββατο, 02 Ιούλιος 2011 00:52

Καστανιά Σερβίων 2-9 Ιουλίου 2011

25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Η τελετή λήξης
.

.

Με την τελετή λήξης που έγινε στην Παλιά Καστανιά Σερβίων το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2011, ολοκληρώθηκε το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού.

 Ένα πρωτάθλημα που τιμά και προβάλλει την περιοχή μας και που αγωνιστικά από τις 2 μέχρι και τις 9 Ιουλίου μας χάρισε ανεπανάληπτες εικόνες. Ο αιωροπτερισμός, το πέταγμα  του ανθρώπου για ώρες με μια απλή πτητική κατασκευή χωρίς καμιά μηχανική υποβοήθηση, αναμφισβήτητα είναι από τα πλέον συναρπαστικά και θεαματικά αθλήματα.

Η τελετή λήξης έγινε στον υπέροχο δροσερό καταπράσινο αύλειο χώρο του ξενώνα και του Λαογραφικού Μουσείου Καστανιάς μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα που κατέδειξε ότι τα μέλη της αποστολής και οι αθλητές του αιωροπτερισμού αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια. Μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Καστανιάς Γιώργο Τσιάρα, το λόγο πήρε ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος που ευχαρίστησε του υπεύθυνος της Επιτροπής Αιωροπτερισμού για την επιλογή της περιοχής μας για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και δεσμεύτηκε για μεγαλύτερη βοήθεια στην επόμενη διοργάνωση.  Στη συνέχεια η υπεύθυνη της Επιτροπής Αιωροπτερισμού Λίλλιαν Λεμπλάνκ ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές του 25ου πρωταθλήματος Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς για την αμέριστη συμπαράσταση, φιλοξενία και τη βοήθεια που παρείχαν, καθώς και τον απλό κόσμο που αγκάλιασε και παρακολούθησε τους αγώνες. Ακολούθως έκανε μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων της Επιτροπής Αιωροπτερισμού –μέλους της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας-, προσδιόρισε τους στόχους για το επόμενο διάστημα και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των αγώνων του 7ημέρου με τους νικητές – που παρέλαβαν τα μετάλλιά τους- να έχουν ως εξής:

Α' Κατηγορία

1ος Παπακώστας Βαγγέλης της Ένωσης Αιωροπτεριστών Αθηνών (ΕΝΑΡΑ) με 3854 βαθμούς

2ος Γονατάς Σπύρος της Αεραθλητικής Λέσχης Αθηνών και Ολύμπου (ΑΛΑΟ) με 3040 βαθμούς

3ος Μητρόπουλος Γιάννης της ΑΛΑΟ με 2875 βαθμούς

Οι δυο πρώτοι νικητές θα συμμετάσχουν στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2011 που θα πραγματοποιηθεί στο Sigillo της Ιταλίας, στο όρος Monte Cucco, από 16 έως 30 Ιουλίου 2011.

Β' Κατηγορία

1ος Διώτης Γιώργος της λέσχης ΣΤΥΓΑ με 1670 βαθμούς

2ος Κιπιάνι Γκιόργκι της Αερολέσχης Ημαθίας με 968 βαθμούς

3ος Ψωμάς Παναγιώτης της ΑΛΑΟ με 686 βαθμούς

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τοποθέτηση Κύπριου αιωροπτεριστή που συμμετείχε στους αγώνες και ευχήθηκε "γρήγορα η Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματά της".

Η τελετή έκλεισε με τη δεξίωση και την παροχή εδεσμάτων στους αθλητές, στα μέλη της αποστολής και σε όλους τους παρευρισκόμενους.     

ΦΩΤΟ 

aiortelli9.7_1aiortelli9.7_2aiortelli9.7_3

aiortelli9.7_4aiortelli9.7_5aiortelli9.7_6

aiortelli9.7_7aiortelli9.7_8aiortelli9.7_9


Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ με μοναδικές εικόνες από το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού που διεξάγεται στην Καστανιά Σερβίων από 2-9 Ιουλίου 2011.

Είναι από τον αγώνα της 7ης Ιουλίου 2011.

.

ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΣ

Ίσως το θεαματικότερο και συναρπαστικότερο σπορ...

Η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας...

και σε ΦΩΤΟ...


30 Ιουνίου 2011

25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού

στην Καστανιά Σερβίων

.

Από τις 2 έως και τις 9 Ιουλίου πραγματοποιείται στην Καστανιά των Σερβίων το:
• 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αποστάσεων (Α΄ Κατηγορία) 2011 F.A.I. OPEN Category 2 event
• 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Ακρίβειας & Διάρκειας (Β΄ Κατηγορία) 2011
Το Πρωτάθλημα οργανώνει η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς.
Θα διεξαχθεί στά όρη Τίταρος και Όλυμπος ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων.
Το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού Αγώνων Αποστάσεων 2011 αποτελεί κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδος που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας το έτος 2012 σε αντίστοιχες υποχρεώσεις. Ως αγώνας FAI OPEN Category 2 event και εφ’ όσον στην τελική κατάταξη ο αθλητής βρίσκεται στα πρώτα 2/3, προσμετράει και στην κατάταξή του στο Διεθνές WPRS (World Pilot Ranking System) προϋπόθεση συμμετοχής αθλητού σε Διεθνείς Αγώνες Category 1.
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack