Κουκουλόπουλος: Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας με έργα

koukoulopoulos“Τα προβλήματα των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα αυτών που επλήγησαν περισσότερο απ΄ την κρίση με απασχολούν συνεχώς και έχω επιλέξει να στέκομαι δίπλα σ΄ όλους αυτούς τους ανθρώπους με έργα που παράγουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Γι΄ αυτό αγωνίστηκα και με τη συνδρομή και άλλων παραγόντων του τόπου πετύχαμε μέσα σ΄ αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης να εξασφαλίσουμε για τον τόπο ένα επενδυτικό πρόγραμμα 5 δις ευρώ, για την κατασκευή τριών νέων Μονάδων της ΔΕΗ και 4 μετεγκαταστάσεις. Ένα πρόγραμμα που δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης, δημιουργεί θέσεις εργασίας και φέρνει πλούτο στην περιοχή μας, απ΄ τον οποίο ωφελημένοι θα είναι πρώτα οι συμπολίτες μας που το ΄χουν ανάγκη.

Έτσι έχω μάθει να πολιτεύομαι και μ΄ αυτό τον τρόπο να ανταποδίδω στους συμπατριώτες  μου την τιμή που μου έκαναν και μου κάνουν ψηφίζοντας με”.

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) στην Π.Ε. Κοζάνης σε σχετικό ερώτημα που του ετέθη στην εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ και από τον κ. Απόστολο Γαϊτάνη, του τηλεοπτικού σταθμού FLASH.

   Ο κ. Κουκουλόπουλος απευθύνοντας κάλεσμα προς τους πολίτες για να επιλέξουν σ΄ αυτές τις εκλογές το ψηφοδέλτιο της  Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε πως αυτό θα είναι καλό για τη χώρα καθώς   “το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που σ΄ όλη τη διάρκεια αυτής της κρίσης λέει πάντα μόνο την αλήθεια και δεν φοβήθηκε ποτέ να αναλάβει τις ευθύνες του. Γι΄ αυτό και αποτελεί τον κυβερνητικό εταίρο που θα ήθελαν όλοι αφού είναι και το μοναδικό κόμμα που έχει διαμορφώσει και καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που μπορεί να μας βγάλει απ΄ την κρίση.

Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που εγγυάται τη σταθερότητα που έχουμε τόσο ανάγκη για να δουλέψουμε, επιτέλους, χωρίς να πηγαίνουμε συνεχώς στις κάλπες και να καταφέρουμε έτσι να βγούμε απ΄ τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε”.

                Το ΠΑΣΟΚ όμως εγγυάται και την ανάπτυξη του τόπου μας καθώς όπως υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος “ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ θα είναι εγγύηση και για τον τόπο μας, καθώς είναι το μόνο που μπορεί να διασφαλίσει πως όσα πετύχαμε όλοι μαζί τα χρόνια της κρίσης και έμειναν στα αζήτητα την περίοδο διακυβέρνησης απ΄ τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, θα γίνουν πράξη. Για να πάει ο τόπος μπροστά, για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών”.