Πνίγηκε  σε παραλία της Λευκάδας 32χρονος από τη Μηλιά Κοζάνης

penthosΝεκρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας 32χρονος απ' τη Mηλιά Κοζάνης, που πνίγηκε  το απόγευμα στην παραλία «Πέτρα» στα «Καβαλικευτά» Καλαμιτσίου. Στην παραλία αυτή επικρατούσαν  ισχυρoί άνεμοι και κύματα, όπως άλλωστε και σε όλες τις δυτικές παραλίες του νησιού...

...κι ο άτυχος άνδρας που κολυμπούσε δεν κατάφερε να βγει απ΄το νερό, αφού τα αλλεπάλληλα κύματα τον τράβηξαν πίσω, μέχρι που επήλθε το μοιραίο. Παρότι στην ίδια παραλία υπήρχαν περίπου δεκαπέντε ακόμη άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και γιατρός, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να τον βοηθήσουν, τελικά ο νεαρός δε κατέστη δυνατόν να σωθεί.

Ο άτυχος 32χρονος  έκανε τις διακοπές του στην Λευκάδα παρέα με έναν εξάδελφό του…

Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Λιμεναρχείο Λευκάδας και η σορός του θα αποσταλεί στην Πάτρα για νεκροτομή και τοξικολογική εξέταση.

Όπως σημειώνει το fortsalefkada.gr: Με την ευκαιρία δε του τραγικού αυτού γεγονότος, αναρωτιόμαστε πόσοι άδικοι θάνατοι νέων ανθρώπων θα πρέπει να συμβούν για να ληφθούν επιτέλους τα απαραίτητα μέτρα (ενημερωτικά ή βοηθητικά) ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια τραγικά γεγονότα στο μέλλον, με θύματα ανθρώπους που δεν έτυχε να γνωρίζουν την επικινδυνότητα κάποιων παραλιών μας, με τις δεδομένες καιρικές συνθήκες.

Kozan.gr

(Mε πληροφορίες από http://www.fortsalefkada.gr)