Το Αντάμωμα των Λιβαδεριωτών

antliv15p 1antliv15p 2antliv15p 3

Κρίθηκε σαν εξαιρετικά επιτυχημένο Αντάμωμα των Λιβαδεριωτών το φετινό του 2015, αφού διοργανώθηκε για πρώτη φορά με την άριστη συνεργασία των τριών απανταχού συλλόγων του Λιβαδερού, δηλ. του Συλλόγου Λιβαδεριωτών Ζυρίχης Ελβετίας, του Συλλόγου Λιβαδεριωτών Θεσσαλονίκης και του τοπικού συλλόγου του χωριού, και υποστηρίχτηκε από την Τοπική Κοινότητα Λιβαδερού.

Έτσι το βράδυ της Κυριακής 2 Αυγούστου 2015, θα μείνει αξέχαστο για τους Λιβαδεριώτες, που χειροκρότησαν τα χορευτικά τμήματα των ως άνω συλλόγων για την άψογη εμφάνισή τους, τη χορωδία του χωριού και στη συνέχεια το γλέντησαν με την ψυχή τους, με την παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα του Γιάννη Λίτσιου.

Slide Show 34 ΦΩΤΟ

Τους Λιβεδεριώτες που κατάφεραν να συμπυκνώσουν πολλές εκδηλώσεις -και γάμους- το τελευταίο 15θήμερο στο Λιβαδερό, που κατακλύστηκε στο -προγραμματισμένο πλέον- ραντεβού από τους Λιβαδεριώτες της Ελβετίας κυρίως, της Γερμανίας και αλλαχού, τους Λιβαδεριώτες της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της λοιπής Ελλάδας, εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν με το Αντάμωμα (2/8).

antliv15p 26antliv15p 30antliv15p 33

Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr