Μεγάλος νικητής στο The Voice ο Κοζανίτης* Κώστας Αγέρης!

ag15622...Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με την Άννα Βιλανίδη από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή που είπε το «Ποιος Από Τους Δυο» που έγραψαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Βάγια Καλαντζή.

Στη συνέχεια, κόουτς και «μαθήτρια» ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και τραγούδησαν το «Greatest Love Of All».

Σειρά είχε ο Κώστας Αγέρης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου με το «Πώς Το 'παθα Αυτό» του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου. Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο τους ερμήνευσαν το «Σου γράφω ένα γράμμα». 

Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ο Νεκτάριος Μαλλάς ήταν εκείνος που ξεχώρισε και στον τελικό είπε το «Ζητάς πολλά» σε μουσική και στίχους του Αλέξανδρου Κούρου. Δασκάλα και μαθητής τραγούδησαν στη συνέχεια το «Δε μιλάμε». 

Το διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε με τη Κατερίνα Καμπανέλλη από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη με το «Να Κρυφτώ», ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος! Στη συνέχεια, οι δυο τους τραγούδησαν μαζί το «Αναδρομικά». 

Λίγο πριν από την ανακοίνωση του πρώτου διαγωνιζόμενου που αποχωρεί η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Τι σημασία τώρα έχει». 

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε και εκείνος το καινούργιο του κομμάτι «Λένε», το οποίο φέρει τη μουσική του Γιώργου Σαμπάνη σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε του μουσικού σόου ανέβηκαν στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία τους συνεργασία.

Πρώτη αποχώρησε η Κατερίνα Καμπανέλλη, δεύτερος ο Νεκτάριος Μαλλάς και έμειναν δύο, η Άννα Βιλανίδη και ο Κώστας Αγέρης. 

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Αγέρης! Ο πόντιος τραγουδιστής κέρδισε ως έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal αλλά και ένα αυτοκίνητο. 

zougla.gr 

*Καταγωγή από τα Αλωνάκια και το Πρωτοχώρι Κοζάνης