Ραδιοφωνικός παραγωγός ο Νίκος Γιαννόπουλος

ngian15164

Αγαπάει υπερβολικά τη μουσική και στον ελεύθερο χρόνο του ξεκίνησε να μιξάρει μουσικά κομμάτια και να τα ολοκληρώνει σε radio set ή αλλιώς podcast.  Γρήγορα η δουλειά του -μέσω του internet- έγινε γνωστή, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με τις δημιουργίες του να καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις στις ανάλογες μετρήσεις ακρόασης του είδους στο παγκόσμιο top 10.

Έτσι ξεκίνησε τη συνεργασία του με ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς υψηλής ακροαματικότητας,  με παρουσίαση των κομματιών του σε live σύνδεση μέσω chat. Εδώ και καιρό έχει τακτική -κάθε 1η και 3η Πέμπτη του μήνα, 09:00-10:00μμ- εκπομπή στον HITFM 103.5.gr της Χαλκίδας, καθώς επίσης -σαν guest- στους ραδιοφωνικούς σταθμούς extremeradio.gr και  PINKRADIOCITY.GR.

Ασχολείται με τα είδη μουσικής deep house, tech house, techno, deep techno και underground, που έχουν κερδίσει ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας.

Τα radio set του Νίκου Σ. Γιαννόπουλου -καταγωγή από Μικρόβαλτο- μπορείτε να τα ακούσετε στις ηλεκτρονικές δνσεις:

https://www.mixcloud.com/Nikos_Giannopoulos

facebook.com/nikgiannopoylos

Απολαύστε παρακάτω δυο από τις δημιουργίες του Νίκου Γιαννόπουλου… Και όχι μόνο για τους fan του είδους…

 

Nikos Giannopoulos - Dirty Feelings Vol.11 by Nikos_Giannopoulos on Mixcloud

 

Γ.Μ./mikrovalto gr

 

Σχόλια   

Γιαννοπουλος Νικος
+5 # Γιαννοπουλος Νικος 16-04-2015 15:17
Γιώργο ευχαριστώ πάρα πολύ για το αφιέρωμα που μου έκανες !!! Ελπίζω οι λάτρεις του είδους αλλά και μη να το ευχαριστηθούν :lol:
Παράθεση