Μια γιορτινή ποδοσφαιρική μέρα…

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 7-7

agpal15pik 00 aragpal15pik 01 aragpal15pik 03 ar

Με επιτυχία διεξήχθη ο καθιερωμένος πλέον -4η συνεχής χρονιά- φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του Αίαντα Μικροβάλτου και των παλαίμαχων της Ελπίδας Μικροβάλτου, το Μέγα Σάββατο 11 Απριλίου 2015, στο πλαίσιο των πασχαλιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων 2015.

ΒΙΝΤΕΟ Ι (7:33): τα γκολ του αγώνα...

ΒΙΝΤΕΟ ΙΙ (25:20): οι κυριότερες φάσεις του αγώνα...

Η παρουσία δεκάδων θεατών και ο πολύ καλός καιρός συνετέλεσαν στο να πάρει η εκδήλωση πανηγυρικό χαρακτήρα και να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Και όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, με το τελικό σκορ παραπέμπει σε παρωδία ποδοσφαίρου, επιμένουμε ότι σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και πλούσιο σε φάσεις! Πρώτα θα σημειώσουμε ότι με την ομάδα των παλαιμάχων αγωνίστηκαν και νεαροί (παιδιά) ποδοσφαιριστές -η ομάδα θα έπρεπε να μετονομαστεί σε Νεοπαλαίμαχοι- που έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Αίαντα, αφού κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο (30λεπτης διάρκειας) με 0-3 (Αντώνης Μπατσικόπουλος, Γιαννάκης Ε. Παπαδόπουλος, Θανασάκης Α. Καβουρίδης) και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με 0-4 (Νατσιόπουλος Οδυσσέας). Σε ένα τρίλεπτο (42΄-45΄) η ομάδα του Αίαντα μείωσε σε 3-4 (Νίκος Παλιανόπουλος [2], Αχιλλέας Αλεξόπουλος), δέχτηκε το 3-5 (Γιαννάκης Παπαδόπουλος), μείωσαν σε 4-5 (Κώστας Θεοδουλίδης), ισοφάρισαν για πρώτη φορά σε 5-5 με το Βασιλάκη Μπατσιακόπουλο μέσα σε αποθέωση, προηγήθηκαν με 6-5 (Χρήστος Θεοφάνους), ισοφάρισε σε 6-6 άλλος ένα μικρός για τους παλαίμαχους ο Αντωνάκης Ν. Αλεξόπουλος, και στις καθυστερήσεις προηγήθηκαν οι του Αίαντα με 7-6 με το Φίλιππα Χαρισόπουλο, για να ισοφαρίσει για το τελικό σκορ 7-7 ο Κώστας Αρ. Καβουρίδης.

Slide-Show 65 ΦΩΤΟ

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μικροί Οδυσσέας Νατσιόπουλος και Γιάννης Ευθ. Παπαδόπουλος που θα μπορούσαν άνετα να παίζουν στην πρώτη ομάδα του Αίαντα, αποθεώθηκαν οι λιλιπούτειοι σκόρερ Βασιλάκης Μπατσιακόπουλος και Αντωνάκης Αλεξόπουλος και πολλοί καλοί ήταν και οι υπόλοιποι μικροί που αγωνίστηκαν, τα αδέλφια Κώστας και Θανάσης (έτοιμοι για την πρώτη ομάδα σε 1-2 χρόνια), ο Γιαννάκης (καλός τερματοφύλακας με σωστές επεμβάσεις), ο Βαγγελάκης, ο Σπυράκος, ο υιός Θεοδουλίδης, οι δυο μικροί Παύλοι…

Δυο καλά λόγια αξίζουν και για τους παλαίμαχους που συμμετείχαν και έδειξαν ακμαίοι και δυνατοί. Θα μπορούσε πάντως η συμμετοχή να ήταν κάπως μεγαλύτερη.

Ακριβοδίκαιη η διαιτησία του Σάκη Νατσιόπουλου στην κανονική διάρκεια, δεν ισχύει το ίδιο για το τρίλεπτο των καθυστερήσεων...

Συγχαρητήρια βέβαια σε όλους για την όμορφη διοργάνωση!

agpal15pik 01_ar_2m  

Γ.Μ.