mikrovalto.gr

Τιμήθηκε ο πρωταθλητής Γιώργος Θεοδωρίδης στην κοπή πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης

pitdr15214 1pitdr15214 2pitdr15214 3

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου 2015 σε ταβέρνα της Κοζάνης, η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ), παρουσία των περισσοτέρων μελών του συλλόγου και δεκάδων φίλων τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Σταθόπουλος, μετά το καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε συνοπτικά στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το σύλλογο το προηγούμενο διάστημα και στις συμμετοχές και επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου όχι μόνο στις τοπικές διοργανώσεις αλλά και σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα, που βοηθούν γενικότερα στην προβολή της ευρύτερης περιοχής. Ακολούθως ο γραμματέας του συλλόγου Ζήσης Μάρας και το μέλος Σάββας Χριστοδούλου έδωσαν το περίγραμμα των δράσεων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το επόμενο διάστημα.

Slide-Show 43 ΦΩΤΟ

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τον πρόεδρο και στη συνέχεια βραβεύτηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας ένας από τους κορυφαίους έλληνες σπρίντερ ταχύτητας, ο Κοζανίτης (από Κοιλάδα) πρωταθλητής Γιώργος Θεοδωρίδης, 1ος στα 100μ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (1992),  2ος στα 60μ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γάνδη (2000), 3ος στα 60μ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Βουδαπέστη (2004) και με δυο ακόμη συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.   

Ακολούθησε λαϊκό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τυχερός που του έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Σταθόπουλος, που κέρδισε και το δώρο που αντιστοιχούσε (ρολόι-χρονόμετρο).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, οι αντιπεπιφερειάρχες Φώτης Κεχαγιάς και Σταύρος Γιαννακίδης, ο περιφερειακός αστυνομικός δντής Γιώργος Καραΐτσης και εκπρόσωπος του Ο.Α.Π.Ν. του δήμου Κοζάνης.

Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr