Έστειλαν μέσα στο χιόνι τα παιδιά από την Ελάτη στο Τρανόβαλτο και τελικά το Σχολείο δε λειτούργησε

Διαφορετική άποψη έχει ο αντιδήμαρχος Καμβουνίων*

kozani-xionia1510Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο Kozanimedia οι γονείς τους, τα μικρά παιδιά από την Ελάτη, τα οποία σήμερα το πρωί, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και χιόνι, πήραν το ταξί για να μεταβούν κανονικά στο Δημοτικό Σχολείο του Τρανοβάλου.

Όμως, τελικά, το σχολείο δε λειτούργησε, καθώς δεν πήγαν τα περισσότερα παιδιά, λόγω της χιονόπτωσης, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού δεν είχε εκδώσει κάποια σχετική ανακοίνωση για τα σχολεία.

Έτσι, τα παιδιά από την Ελάτη γύρισαν πίσω, πάλι μέσα στο χιόνι, με τους γονείς τους να τονίζουν πως θα έπρεπε να είχε υπάρξει σχετική πρόνοια από τη δημοτική αρχή για τα σχολεία.

Παράπονα, όμως, υπάρχουν και από γονείς μαθητών από το Τρανόβαλτο, που υποστηρίζουν πως τα σχολεία είτε θα έπρεπε εκεί να παραμείνουν κλειστά, είτε να ανοίξουν μια ώρα αργότερα…

από το kozamimedia

* 10.2.2015 - Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Καμβουνίων Θύμιο Δισερή, μας ενημέρωσε ότι "τα παιδιά ήρθαν κανονικά το πρωί στο σχολείο, το οποίο λειτούργησε μέχρι τις 11:30. Λόγω προβλημάτων αποφασίστηκε από το δήμο το σχολείο να κλείσει (στις 11:30). Επικοινωνήσαμε με το ΚΤΕΛ που δήλωσε αδυναμία να εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο και ενημερώσαμε τους γονείς να μεριμνήσουν για τη μεταφορά των παιδιών τους".