Κίνδυνος από τα αδέσποτα στο πάρκο του δήμου Κοζάνης καταγγέλλει ο Σ.Δ.Υ.Κ.

sdik12147Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάστηκε το φαινόμενο της απειλής της σωματικής ακεραιότητας αρκετών μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (Σ.Δ.Υ.Κ.) που γυμνάζονται στο πάρκο του Δήμου κοντά στο Δ.Α.Κ.

Στο σημείο αυτό αλλά και στα μονοπάτια που κυκλώνουν το Δημοτικό ανοικτό θέατρο και χρησιμοποιούν οι δρομείς μέλη μας,

...αλλά και απλοί πολίτες που γυμνάζονται, συγκεντρώνονται αγέλες από αδέσποτα σκυλιά. Μερικά από αυτά είναι ιδιαίτερα επιθετικά με αποτέλεσμα πολλά μέλη μας που γυμνάζονται στο χώρο να έχουν δεχτεί επιθέσεις. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται και σε πολλούς άλλους πολίτες που επισκέπτονται το πάρκο για άσκηση ή αναψυχή. Αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι πολλοί συμπολίτες μας να αποφεύγουν το μοναδικό χώρο άσκησης και αναψυχής που διαθέτει η πόλη μας στο ευρύτερο κέντρο της.

Το χώρο αυτό βέβαια επισκέπτονται και μικρά παιδιά με τους συνοδούς τους οι οποίοι είναι εντελώς ανήμποροι να αντιμετωπίσουν παρόμοιες επιθέσεις.

Οι συνεχείς οδηγίες για την προφύλαξη λόγω εμφάνισης κρουσμάτων λύσσας σε ζώα της περιοχής μας πολλαπλασιάζει τους κινδύνους που εγκυμονεί ή ύπαρξη αυτών των αδέσποτων.

Παρακαλούμε το δήμο Κοζάνης να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει την σωματική ακεραιότητα των δημοτών του και να εξαλείψει κατά το δυνατόν αυτό το φαινόμενο.

[Υπ' όψιν Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ε. Τασοπούλου]

Μετά τιμής

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχόλια   

ανωνυμη
0 # ανωνυμη 08-12-2014 06:33
παλι τα ζωα μας πειραξαν! για τα διποδα ουτε λογος!!!! τερατα!!!
Παράθεση
Θανάσης Καλλιανιώτης
0 # Θανάσης Καλλιανιώτης 09-12-2014 18:21
Σωστή η ζωοφιλία, αλλά γιατί μόνον στους σκύλους, τις αρκούδες και τις γάτες; Καμιά προσοχή για την άγρια ζωή που σωρηδόν σκοτώνουν άνθρωποι και αυτοκίνητα; Γιατί αυτή η επιλεκτικότητα;
Παράθεση