Νέο Προεδρείο, μέλη επιτροπών και πρόεδροι δημοτικών οργανισμών στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

dhmarxeio-kozanhsΣτις 12 μ. της Κυριακής στο Κοβεντάρειο της Κοζάνης, ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με το νέο του σώμα, αναλαμβάνοντας έτσι τη θητεία για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Στην πρώτη συνεδρίαση του σώματος, πραγματοποιήθηκε η εκλογή προεδρείου αλλά και μελών στις επιτροπές Ποιότητας Ζωής και την Οικονομική Επιτροπή.

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ανέλαβε μετά από πρόταση του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, ο Αντώνης Κύρινας, ο οποίος τελικά εξελέγη με 29 ψήφους.

Αντιπρόεδρος εξελέγη με 35 ψήφους ο Σιδηράς Αναστάσιος (εκλεγμένος από την παράταξη του Λ. Μαλούτα "Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης").

Γραμματέας εξελέγη ο Χάρης Χαριτίδης, από την παράταξη "Παρέμβαση ανάπτυξης για το Δήμο Κοζάνης" (του κ. Δεληγιάννη).

Επίσης κατά τη συνεδρίαση εξελέγησαν τα μέλη για τις επιτροπές του Δήμου:

Ειδικότερα, για την Οικονομική Επιτροπή, εξελέγησαν: Πρόεδρος ο Λευτέρης Ιωαννίδης και από την συμπολίτευση οι: Γιώργος Βαλαής, Γκούμπας, Λιάκος, Σιώμος και Λαβαντσιώτης. Από την αντιπολίτευση οι: Λ. Μαλούτας, Β. Καραπάτσιος και Χ. Λαμπαδά.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν: Πρόεδρος ο Λευτέρης Ιωαννίδης και από τη συμπολίτευση: Σιαμπανόπουλος, Δημόπουλος, Π. Ιωαννίδης, Φ. Φτάκα και Βακουφτσή. Από την αντιπολίτευση οι: Κώστας Κυριακίδης, Κουϊμτζίδου και Τσιρέκα.

Οι πρόεδροι

- Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης ο Μανώλης Κουτσοσίμος

- Πρόεδρος στη Κοβεντάρειο Δημοτική βιβλιοθήκη ο Παναγιώτης Δημόπουλος

- Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ ο Γιώργος Πεκρίδης

- Πρόεδρος σχολικής επιτροπής α/θμιας εκπαίδευσης Θέμης Λιάκος, πρόεδρος σχολικής επιτροπής β/θμιας εκπ/σης Χάρης Φούκας.

Γενικός γραμματέας: Βασίλης Μπουγιοτόπουλος

Από τον Πρωινό Λόγο