www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Αντιπαράθεση για τα Φωτοβολταϊκά Εκτύπωση
Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2010 14:40

.

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ

4 αναρτήσεις με χρονολογική σειρά. Έπεται και ...συνέχεια;

 


Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση του Κυριάκου Τσολακίδη στη " Λαϊκή Συσπείρωση"

 

Αγαπητέ  φίλε Νίκο, Κύριε Χατζηδημητράκο

Εντυπωσιάστηκα από τα αστραπιαία  πολιτικά αντανακλαστικά και την ευαισθησία που επέδειξες σχετικά με τα φωτοβολταικά και την αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμαρχο Σερβίων κ. Κοκολιό (τη διοίκηση του Δήμου Σερβίων γράφεις  εσύ, υποθέτω λόγω ευγένειας ) και τους Δημοτικούς Συμβούλους Μπάκανο Γιώργο και Βαρσαμή Βαγγέλη.

Η παράταξη της οποίας ηγείσαι στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο μέσα σε τέσσερα χρόνια δυο (2)  φορές μόνο έκανε παρέμβαση, εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και τις δυο φορές όχι για να καταγγείλει τη δημοτική αρχή ή να αναδείξει προβλήματα των κατοίκων και του Δήμου Σερβίων αλλά για να απαντήσει στην αντιπολίτευση και να βγάλει έτσι τελικά από την δύσκολη θέση, τη  δημοτική αρχή. Πραγματικά είναι λίγο περίεργες τέτοιες συμπτώσεις.

Δεν χρειάζεται να μακρηγορείς και να επαναλαμβάνεσαι. Οι  θέσεις  του ΚΚΕ  είναι γνωστές. Το κράτος δεν δίνει χρήματα στους Δήμους και η  μόνη λύση για όλα τα προβλήματα της Ελλάδας άρα και του Δήμου μας είναι η ανάληψη της εξουσίας από το ΚΚΕ και η κρατικοποίηση των πάντων. Τα πρόσωπα και πως διαχειρίζονται την εξουσία, δεν παίζουν κανένα ρόλο. Αυτή ήταν και η στάση σου σε όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούσαν το Δημοτικό Συμβούλιο και ουκ ολίγες φορές, εισέπραττες από τον κ. Δήμαρχο  εύσημα , για την συνέπεια των θέσεών σου!  γιατί έτσι καλύπτονταν η πολιτική και διοικητική του ανεπάρκεια.

Είναι φανερή η προσπάθεια σου να μονοπωλήσεις  τους αντιπολιτευτικούς «αγώνες» αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιοι. Σου υπενθυμίζω ότι δεν ήμαστε εμείς στην διοίκηση του Δήμου ούτε συνδιοικούσαμε με τον κύριο Κοκολιό. Αντιπολίτευση ήμαστε  όπως και εσύ. Δεν  διεκδικούμε το αλάθητο ούτε ισχυριζόμαστε ότι πράττουμε πάντα τέλεια αλλά τέσσερα χρόνια κάναμε δεκάδες δημόσιες παρεμβάσεις για προβλήματα του τόπου μας. Η  παράταξη   της οποίας ηγείσαι τι έκανε; Μπορείς να μας απαριθμήσεις  κάποιο ή κάποια προβλήματα που ανέδειξε και κινητοποίησε τον λαό;

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ο Δήμαρχος με το δελτίο τύπου που έβγαλε δεν καταγγέλλει  εσένα που, όπως με επαναστατική αυταρέσκεια ισχυρίζεσαι,  είσαι ο μόνος που καταψήφισε το σχετικό με την παραχώρηση θέμα αλλά καταγγέλλει την «άλλη» αντιπολίτευση δηλαδή τον Μπάκανο και τον Βαρσαμή;  Ποιος συμπλέει με ποιόν; Οι συνδημότες μας θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Επί της ουσίας για τα φωτοβολταικά αλλά και για κάθε επένδυση  στην περιοχή μας. Οι θέσεις μας είναι διαφορετικές. Εμείς λέμε φυσικά  χρειαζόμαστε   επενδύσεις για να δημιουργηθούν θέσεις απασχόλησης και να χτυπηθεί η ανεργία. Δεν πιστεύουμε σε μεταφυσικούς παράδεισους. Απαιτούμε όμως όπου τίθεται θέμα εκχώρησης η μίσθωσης δημοτικής  περιουσίας  να εξαντλούνται όλα τα περιθώρια που διασφαλίζουν το συμφέρον του Δήμου.

Τέλος δεν λες κουβέντα για το θέμα των 300.000 €. Γιατί;  Μήπως επειδή έδειξες κατανόηση; Μπορείς να διευκρινήσεις τη στάση σου  και τη θέση σου στους δημότες;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 


Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Φωτοβολταϊκές μπίζνες της διοίκησης του Δήμου Σερβίων

και η χαμένη «αθωότητα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη μορφή του επείγοντος, η διοίκηση του Δήμου Σερβίων επανέφερε σαν θέμα την αίτηση μιας αμερικάνικων συμφερόντων εταιρίας για παραχώρηση 580 στρεμμάτων, στα οποία θα εγκαθιστούσε φωτοβολταϊκά συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η ιστορία δεν είναι καινούρια, ούτε και μοναδική. Ο Δήμος Σερβίων ήδη έχει παραχωρήσει με παλιότερες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου εκτάσεις για ανάλογες (μικρότερης έκτασης) «επενδύσεις».
Στις μέχρι τώρα αιτήσεις που έγιναν τόσο η συμπολίτευση (βλέπε Ν.Δ.) όσο και η αντιπολίτευση (βλέπε ΠΑΣΟΚ) με το πρόσχημα της «ανάπτυξης» ψήφιζαν υπέρ των παραχωρήσεων δημοτικών εκτάσεων σε ιδιώτες. Στη λογική αυτή ο μόνος που αντιτάχθηκε και πρόβαλε τη θέση για ενιαίο κρατικό φορέα παραγωγής ενέργειας, ήταν ο αντιπρόσωπος του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όσο για τη συγκεκριμένη «επένδυση» αυτά που προβάλλονται τόσο από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου όσο και από την «αντιπολίτευση» του ΠΑΣΟΚ είναι η μισή αλήθεια. Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Για πρώτη φορά το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Αυγούστου του 2007 με αίτηση παραχώρησης 800 στρεμμάτων από την εν λόγω εταιρεία. Στην ψηφοφορία που έγινε ο ΜΟΝΟΣ που καταψήφισε την παραχώρηση δημοτικής έκτασης ήταν ο αντιπρόσωπος του ΚΚΕ. Οι συμπολίτευση του κ. Κοκολιού και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν υπέρ, ενώ κάποιοι άλλοι λευκό. Το θέμα ξαναήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο πρόσφατα εξαιτίας λαθών που είχαν γίνει σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γης που ζητούσε η εταιρεία. Εντωμεταξύ είχε αλλάξει και η μετοχική της σύνθεση και έγινε πλέον ολοκληρωτικά αμερικανικών συμφερόντων.
Για την παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης απαιτούνταν αυξημένη πλειοψηφία και η απουσία κάποιων συμβούλων από την παράταξή του, ανάγκασε τον κ. Κοκολιό να αποσύρει το θέμα και να το φέρει στο τελευταίο (μεσημεριάτικο) Δημοτικό Συμβούλιο. Κάλεσε μάλιστα και τους υποψήφιους Δημάρχους για να τοποθετηθούν πάνω στην συγκεκριμένη πρόταση.
Οι παριστάμενοι υποψήφιοι Δήμαρχοι (Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης) τοποθετήθηκαν ΟΛΟΙ θετικά για τη συγκεκριμένη «επένδυση» και θεώρησαν επιβεβλημένη την παραχώρηση της δημοτικής έκτασης.
Ο ΜΟΝΟΣ πάλι που κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις ιδιωτικοποίησης της ενέργειας και καταψήφισε την παραχώρηση ήταν ο αντιπρόσωπος του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι σύμβουλοι της Ν.Δ. και ένας του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν υπέρ ενώ δύο του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν λευκό όχι γιατί είναι ενάντια στην παραχώρηση δημοτικής γης αλλά γιατί δεν «είχαν καλή ενημέρωση».
Η τελική έκβαση για μη παραχώρηση (προς το παρόν) ήταν αποτέλεσμα κάποιων απουσιών και της διφορούμενης στάσης των συμβούλων του ΠΑΣΟΚ. Τίποτα όμως δεν διασφαλίζει ότι η στάση τους στο μέλλον θα είναι διαφορετική. Η πρότασή τους άλλωστε για να αποφασίσει η νέα δημοτική αρχή αλλά και η θετική στάση των τριών προαναφερόμενων υποψήφιων δημάρχων μόνο αυτό δείχνουν.
Το πρόβλημά τους είναι ποιος θα μοιράσει την πίτα και όχι η διασφάλιση του ενιαίου και κρατικά ελεγχόμενου χαρακτήρα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

 


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!! ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Με έκπληξη διαβάσαμε σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ένα δελτίο τύπου του Δήμου Σερβίων το οποίο αναφέρει ότι « Μια ώριμη επένδυση που θα αγγίξει τα 80.000.000 € κινδυνεύει να χαθεί για την περιοχή των Σερβίων εξαιτίας της άρνησης Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερβίων…..Η απόφαση για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης εκμίσθωσης απαιτούσε την πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης Γεώργιο Μπάκανο και Ευάγγελο Βαρσαμή και υποψήφιους εκ νέου με τον συνδυασμό του κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου να τάσσονται αρνητικά στην υλοποίηση της επένδυσης..»

Χωρίς διάθεση κατάχρησης του χώρου σας έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε στον κύριο Δήμαρχο, όσο γίνεται πιο σύντομα, σε ένα θέμα που μας αφορά προσωπικά.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων που πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη του 2010  το 9ο θέμα συζήτησης ήταν «Περί εκμίσθωσης έκτασης 580.000 τ.μ. στο ΔΔ Σερβίων στην ΚΟΖΑΝΙ ENERGY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την παραγωγή Ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά πλαίσια». Αναζητήσαμε επισταμένως στο internet την εταιρεία αλλά δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο ούτε καμία δράση της. Τα μόνα στοιχεία που κατατέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ήταν μια χειρόγραφη απλή αίτηση - αίτημα χωρίς άλλα στοιχεία και ότι η έκταση ανήκε στα όρια του Δημοτικού Διαμερίσματος Καστανιάς. Παρά τις εκκλήσεις μας δεν μας δόθηκε καμιά πληροφορία για το ποιοι είναι οι μέτοχοι της εταιρείας, πού έχει έδρα η εταιρεία και ποια είναι τα τηλέφωνα της για να επικοινωνήσουμε. Απλά μας ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία είναι αγγλικών συμφερόντων.

Αν αυτό δεν είναι απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου τότε τι είναι ;

Η πρόταση καταψηφίσθηκε από το σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Τσολακίδης και τον εκπρόσωπο της παράταξης που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ  Χατζηδημητράκο Νίκο, ενώ οι κύριοι Μπάκανος Γεώργιος και Βασραμής Ευάγγελος ψήφισαν λευκό. Η πρόταση απορρίφθηκε και στο τέλος απεσύρθη.

Ο κ. Δήμαρχος όμως δεν το βάζει κάτω. Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που κλήθηκε να συνεδριάσει την 5η Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη του 2010 και (τυχαία ;) εργάσιμη ώρα 1.00 μμ (!!!) εισηγείται ο ίδιος ακριβώς το ίδιο θέμα «Περί εκμίσθωσης έκτασης 580.000 τ.μ. στο ΔΔ Σερβίων στην ΚΟΖΑΝΙ ENERGY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την παραγωγή Ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά πλαίσια». Τα νέα στοιχεία που κατατέθηκαν ήταν ότι η έκταση άλλαξε τοποθεσία και ανήκει στα όρια του παλαιού οικισμού Λάβας και ότι η εταιρεία είναι αμερικανικών συμφερόντων. Στο ακροατήριο παραβρέθηκαν δυο εκπρόσωποι της εταιρείας SUNPOWER οι οποίοι προσπάθησαν, αντιλαμβανόμενοι την προχειρότητα και την επιπολαιότητα της δημοτικής αρχής, να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο για τις προθέσεις τους.

Είναι προφανές ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν μπορούσαμε να συναινέσουμε για  να ληφθεί άμεσα απόφαση με την μορφή του επείγοντος και μάλιστα ένα μήνα πριν από τις εκλογές. Την πρόταση καταψήφισε ο κ. Χατζηδημητράκος Νίκος (ο οποίος περιέργως δεν αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Δήμου) και οι παρευρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Μπάκανος  Γεώργιος & Βαρσαμής Ευάγγελος ψήφισαν και πάλι λευκό. Η πρόταση  μη έχοντας την ανάλογη πλειοψηφία απορρίφθηκε.

Από την παράθεση των παραπάνω στοιχείων προκύπτουν αβίαστα ερωτήματα και συμπεράσματα :

  1. Είναι δυνατόν να θεωρείται ώριμη μια επένδυση 80.000.000 € όταν ακόμη βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης και της ανεύρεσης χώρου εγκατάστασης ; Όσοι γνωρίζουν από επενδύσεις και από ωριμότητα επενδύσεων ας δείξουν κατανόηση. Ο κ Δήμαρχος, «ως ειδικός αξιολογητής επενδύσεων», μπορεί να μας απαντήσει ;
  2. Είναι δυνατόν να καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει μια απόφαση για μια έκταση περίπου 600 στρεμμάτων χωρίς να έχει στη διάθεσή του κάποια δεδομένα όπως π.χ. μια στοιχειώδη οικονομοτεχνική μελέτη ;
  3. Είναι δυνατόν να εκμισθώνεται δημοτική περιουσία χωρίς στοιχειώδη  νομική υποστήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου; Ο κ. Δήμαρχος, αν απέκτησε και νομικές μαζί με τις οικονομοτεχνικές γνώσεις, ας μας το δηλώσει...
  4. Είναι δυνατόν να απορριφθεί μια πρόταση σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο επειδή την καταψήφισαν  μόνο δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι ; Διαθέτεις άνετη πλειοψηφία κύριε Δήμαρχε. Πού ήταν οι υπόλοιποι Σύμβουλοι της παράταξης σου να υπερψηφίσουν την πρόταση; Είμαστε υποχρεωμένοι να σου θυμίσουμε ότι  «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».
  5. Είναι φανερό ότι θέλεις να παίξεις προεκλογικό παιχνίδι και αναφέρεις, με πρόθεση κατηγορίας, ότι οι Μπάκανος Γεώργιος και Βαρσαμής Ευάγγελος είναι εκ νέου υποψήφιοι με τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο. Σε ευχαριστούμε γιατί οι κατηγορίες σου είναι για εμάς προεκλογική διαφήμιση και να είσαι  σίγουρος ότι οι δημότες  καταλαβαίνουν.
  6. Τέλος, κύριε Δήμαρχε, και επειδή αναγνωρίζουμε ότι συνετέλεσες τα μέγιστα στην ανάπτυξη αυτού του τόπου (…) κατανοούμε γιατί κατέθεσες εμβόλιμα στα (Διάφορα θέματα συζήτησης) στη συνεδρίαση της 5ης Οκτωβρίου,  ημέρα Τρίτη του 2010,  αίτημα αναγνώρισης - απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο χρέους του Δήμου Σερβίων προς το πρόσωπό σου (!!!) ύψους 300.000 € (!!!).  Το έκανες για να έχεις νομικά επιχειρήματα ώστε να το διεκδικήσεις δικαστικά από τον εαυτό σου, όσον καιρό θα είσαι Δήμαρχος,  ή από την επόμενη δημοτική αρχή που θα αναδείξει ο λαός στις 7/11/2010.

Κατάφερες στο τέλος της θητείας σου να σύρεις την πλειοψηφία του  Δημοτικού Συμβουλίου σε μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο στα αυτοδιοικητικά χρονικά.

Σέρβια /8/10/2010

ΜΠΑΚΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ

 


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δήμος Σερβίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

 

Μία ώριμη επένδυση που θα αγγίξει τα 80.000.000 Ευρώ κινδυνεύει να χαθεί για την περιοχή των Σερβίων εξαιτίας της άρνησης Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερβίων. Πρόκειται για το μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο που προτίθεται να κατασκευάσει η Kozani Energy Ανώνυμη Ενεργειακή Εταιρία στη θέση «Τούμπα» του Δ.Δ. Καστανιάς ζητώντας την εκμίσθωση έκτασης 580 στρεμμάτων από το Δήμο Σερβίων. Το θέμα ήρθε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων όπου και συζητήθηκε η σχετική πρόταση για την εκμίσθωση της συγκεκριμένης έκτασης. Εκπρόσωποι της εταιρίας έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση παρουσιάζοντας αναλυτικά στοιχεία της επένδυσης ενώ παράλληλα απάντησαν στα ερωτήματα του Δημάρχου Σερβίων Δημοσθένη Κοκολιού, των Δημοτικών Συμβούλων όπως επίσης και των υποψηφίων Δημάρχων που παρακολούθησαν τη συνεδρίαση και δήλωσαν θετικοί στο να υλοποιηθεί η επένδυση. Η απόφαση για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης εκμίσθωσης απαιτούσε την πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης Γεώργιο Μπάκανο και Ευάγγελο Βαρσαμή και υποψήφιους εκ νέου με τον συνδυασμό του κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου να τάσσονται αρνητικά στην υλοποίηση μιας επένδυσης που αναμένεται να δώσει ανάσα στην τοπική οικονομία. Η συγκεκριμένη επένδυση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική σε μία δύσκολη περίοδο, με την ανεργία να αυξάνεται και την τοπική οικονομία να ασφυκτιά καθώς θα εξασφαλίσει κατά τη διάρκεια της υλοποίησης της 500 περίπου θέσεις εργασίας ενώ σε μόνιμη βάση η εταιρία θα απασχολεί περίπου 20 άτομα. Επίσης η κατασκευαστική δραστηριότητα που θα αναπτυχθεί και μέχρι ολοκλήρωσης του έργου θα ενισχύσει την τοπική οικονομία καθώς μεγάλο μέρος της επένδυσης θα διοχετευθεί στις επιχειρήσεις και βιοτεχνίες της ευρύτερης περιοχής. Μεγάλο θα είναι το όφελος και του Δήμου τόσο από το ύψος του ενοικίου της έκτασης (170 ευρώ το στρέμμα) όσο και από την καταβολή ενός σημαντικού χρηματικού ποσού από τα ετήσια έσοδα του έργου. Συνολικά το χρηματικό όφελος του Δήμου αναμένεται να ξεπερνά κάθε χρόνο τις 300.000 Ευρώ. Είναι τραγικό και απαράδεκτο σε μία περίοδο που γενικότερα η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε οριακή κατάσταση μία τόσο μεγάλη ιδιωτική επένδυση που δεν θέτει σε περιβαλλοντικό και οικολογικό κίνδυνο την περιοχή να «αποβάλλεται» στο όνομα μικροπολιτικών συμφερόντων. Ορισμένοι μάλιστα δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους σε σχέση με την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας χωρίς μάλιστα να εξηγούν γιατί λένε όχι σε μία τέτοιου μεγέθους επένδυση.

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack