Τελευταία προσθήκη 18/5 - Διόρθωση*

Οι εκτός ΠΕ Κοζάνης υποψήφιοι στις εκλογές Μικροβαλτινοί

Καβουρίδης Β., Καβουρίδης Κ., Σταθόπουλος, Χαμπίδης

xamp10 5Ανιχνεύσαμε, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε τους …«εκτός των τειχών» (εκτός Π.Ε. Κοζάνης) υποψήφιους των επερχόμενων εκλογών Μαΐου 2014 (με αλφαβητική σειρά):

- Καβουρίδης Βασίλης του Γεωργίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ζωγράφου στην Αθήνα με τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Δημοτών – Αγαπώ Ζωγράφου» και υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Πέττα.

- Καβουρίδης Κωνσταντίνος του Αντωνίου (ο επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Χ. Καβουρίδης παραδίδει τη σκυτάλη στο γιο του), υποψήφιος δημοτικός της δημοτικής ενότητας Νέας Πεντέλης του ενιαίου δήμου Μελισσίων – Νέας Πεντέλης – Πεντέλης στην Αθήνα με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ-ΠΕΝΤΕΛΗ» και επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Εμμανουήλ Γραφάκο.

- Σταθόπουλος Αντώνιος του Χαρισίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης, με τον συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και υποψήφιο δήμαρχο τον Δελή Ιωάννη

- Χαμπίδης Δημήτρης του Παναγιώτη (φωτο δεξ.), συνεχίζει επίσης την ενασχόλησή του με τα κοινά (τοπική αυτοδιοίκηση, πολιτευτής), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Βέροιας του δήμου Βέροιας, με τον συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ» και υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Μπέκη.

Καλή επιτυχία.

ΥΓ. 1. Σίγουρα μας διαφεύγει κάποιος ή κάποιοι συμπατριώτες υποψήφιοι. Αν το επιθυμεί ο ίδιος ή κάποιος άλλος να βοηθήσει για τη συμπληρωματική καταχώρηση, ευπρόσδεκτο.

2. Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να καταχωρήσουμε ξεχωριστά και τους «εντός των τειχών» (ΠΕ Κοζάνης & Περιφ. Δ. Μακεδονίας) υποψηφίους μας. Και εδώ χρειάζεται προσοχή, γιατί οι παρεξηγήσεις …καιροφυλακτούν!

mikrovalto.gr

* Από παραδρομή εμφανίστηκε σαν υποψήφιος στο Δήμο Ορεστίδος ο Νίκος Αθ. Παπανικολάου, ο οποίος δεν μετείχε.